Zaten Çatlak kremine 2. Ayda başlanmayı tavsiye ediliyolar canımKızlar bu arada artık yavaş yavaş çatlak kremine başlamak lazım, karın büyümeye başlamadan esnetmek lazım kremle yoksa bi anda büyürse çatlar. Ben ‘lierac’ kullanmıştım daha önce ve memnun kaldım, tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Evet bi arkadaşımızın daha tutmuyor. Hayrlısı artık ben zaten kendimi erkek bebek için psikoloji olarak ayarladım sağlıklı olsun hayrlı evlat olsun yeter banaBenim 50nin alti ama yizde 99 kizim oluyomus. Bizimki tutmuyo buna
Evet haklısın daha erken başlamak lazım, benim gibi başlamayan varsa hatırlatayım dedim.Zaten Çatlak kremine 2. Ayda başlanmayı tavsiye ediliyolar canım
Bende bio oil kullanıyorum
Daha öncede demiştim .bebeklerimizin ilk hsreketlerini hissedeceğimiz his karnınızda birkaç kelebegin kanat cirpinisi gibi bı his sonra böyle gidiklanma gibi işte bu sizin miniginiz işte ben burdayım diyor şimdilik sizi gidiklar daha sonra güçlendikçe grclenecek.Kızlar ya karnımda pıt pıt baloncuk patlıyor bu bebeğin hareketlerimi mi yoksa bağırsağın hareketlerimi, öğreneyim de bağırsağımda dolaşan gazı evlat diye bağrıma basmayayım
Gidiklanma varsa o bebisdir aynen herzaman olmuyor işte bendede var.kasinma hissi geliyor.gobek deliğinin altında oluyor.Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Böyle göbek deliğinin altında pıt pıt bişeyler oluyor gıdıklanma gibi ama bebiş mi acaba bilemiyorum
Bence de ya hepsinin tadı farklı erkek çocuklarını bize canavar olarak anlattıkları içinKız çocuğunu henüz tatmadım bilmiyorum ama erkek çocuklarıda ayrı bir tatlı oluyo hele anneye bir aşık bir bağlılarki sorma gitsin. 3erkegin içinde tek kızım şuan buda ayrı bişe
Ooo masallah senin her türlü kızmışBenim tüp bebekti, Çin takvimine uyar mı bilmiyorum, embriyolar Eylül 2021’e aittiTransferse Şubat 2022. Cinsiyetleri daha embriyo zamanı oluşuyordur sonuçta. Ama baktım şimdi, her iki tarihe göre de KIZ diyor.
Kalp atışına gelince hep 160 ve üzeriydi, bu da tamam
İkili taramada betaHCG benim riskli alana girecek şekilde yüksek gelmişti zaten, 300’lerde. Benim için travma o test. O yüzden oradan çıkarım yapmayayım.
Netice olarak doktoru tam 50 dk uğraştırdıktan sonra lütfedp sırtını ölçtüren bir kız geliyor
Nasıl bakacaz ondancinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takviminiz tuttu mu?
Sağlık ocağı tam bi stres kapısı ya foşur foşur cihazları ve aşırı zor buluyorlar kalp atışını insan tedirgin oluyor tetenoz da mesela dinlemeden yapmıyorlarmış arkadaşınkini 9 dk kalp atışını aramış çl stres yaptım diyorduAynen kendimi kıza öyle alistirdim ki merakta etmiyorum aslındasağlıklı desin yeter ki. Bide artık 18. Haftada sağlık ocağı da bebiş iyi mi diye kalp atışını net duyuluyir diye bakıyorlar kontrolleri azaltıp oraya arada gideriz içimiz darlanirsa
Benimkinde yazmıyor doktor kendi söylemişti. Buda ünlü bir teoridirBunu bilmiyordum doktora da hiç kalp atış hızını sormadım ultrason görüntülerinde yazar mıı?
Canavar demeyelim de aşırı hareketli ve biraz dik başlı 2tane olunca ayrı bı zor oluyolar tabi ama olsun güzel yanlarınıda görmezden gelmeyelim. Rabbim kız erkek farketmez evlatlarımızı göz aydınlığımız eylesin, merhametli güzel ahlaklı eylesin. Bu zamanın gitmesinden korusun. Bol bol dua edicezBence de ya hepsinin tadı farklı erkek çocuklarını bize canavar olarak anlattıkları için
Ayyy olur mu ya bi mavişim var 5 yaşında naif bir delikanlıdır kendisiBence de ya hepsinin tadı farklı erkek çocuklarını bize canavar olarak anlattıkları için
benim bir yeğenim var düz duvara tırmanıyorAyyy olur mu ya bi mavişim var 5 yaşında naif bir delikanlıdır kendisianneye de bir düşkün oluyorlar sormayın erkek çocuk da çok başka oluyor inanın
benim bir yeğenim var düz duvara tırmanıyoröyle enerjik öyle kuduruk ama bi o kadarda tatlı kızamıyorsun bile şebeğe eşim kasım akrebi o yüzden kafamda çok soru işaretleri var ruhsuz ve öyle anneci biri değildir şimdiden dua ediyorum benzemesin huyu diye Yani ben gezip tozup sohbet muhabbet etmek isterim bir köşeye geçsin telefon pc hayatı öyle geçsin istemem ama bakalım yaşayarak göreceğiz artık :)
Evde kedim dahil 3 erkek le yaşayacağımbenim oğlumun bizzat kendisi kasım akrebi ilk çocuksa olabilir öyle enerjik haller bizimkinin bir de ablası var o yüzdendir oturup oyun oynamayı filan öğrendi dün birlikte satranç oynadık mesela yine de haşarı halleri kız çocuklarına göre fazla biraz da asabi oluyorlar ona dikkat
Allah kolaylık versinEvde kedim dahil 3 erkek le yaşayacağımŞimdiden prensesliği kimseye kaptırmadım . aaa ssenin yine kasın akrebi olacak
Çok iyiAllah kolaylık versintuhaf bir şekilde benim kızım da kasım akrebi üç çocuk da kasım doğumlu olacak kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?