2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Zaten Çatlak kremine 2. Ayda başlanmayı tavsiye ediliyolar canım
Bende bio oil kullanıyorum

Kızlar ya karnımda pıt pıt baloncuk patlıyor bu bebeğin hareketlerimi mi yoksa bağırsağın hareketlerimi, öğreneyim de bağırsağımda dolaşan gazı evlat diye bağrıma basmayayım
Daha öncede demiştim .bebeklerimizin ilk hsreketlerini hissedeceğimiz his karnınızda birkaç kelebegin kanat cirpinisi gibi bı his sonra böyle gidiklanma gibi işte bu sizin miniginiz işte ben burdayım diyor şimdilik sizi gidiklar daha sonra güçlendikçe grclenecek.

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Böyle göbek deliğinin altında pıt pıt bişeyler oluyor gıdıklanma gibi ama bebiş mi acaba bilemiyorum
Gidiklanma varsa o bebisdir aynen herzaman olmuyor işte bendede var.kasinma hissi geliyor.gobek deliğinin altında oluyor.

Kız çocuğunu henüz tatmadım bilmiyorum ama erkek çocuklarıda ayrı bir tatlı oluyo hele anneye bir aşık bir bağlılarki sorma gitsin. 3erkegin içinde tek kızım şuan buda ayrı bişe
Bence de ya hepsinin tadı farklı erkek çocuklarını bize canavar olarak anlattıkları için

OOo
Ooo masallah senin her türlü kızmış

Sağlık ocağı tam bi stres kapısı ya foşur foşur cihazları ve aşırı zor buluyorlar kalp atışını insan tedirgin oluyor tetenoz da mesela dinlemeden yapmıyorlarmış arkadaşınkini 9 dk kalp atışını aramış çl stres yaptım diyordu

Bence de ya hepsinin tadı farklı erkek çocuklarını bize canavar olarak anlattıkları için
Canavar demeyelim de aşırı hareketli ve biraz dik başlı 2tane olunca ayrı bı zor oluyolar tabi ama olsun güzel yanlarınıda görmezden gelmeyelim. Rabbim kız erkek farketmez evlatlarımızı göz aydınlığımız eylesin, merhametli güzel ahlaklı eylesin. Bu zamanın gitmesinden korusun. Bol bol dua edicez

Ayyy olur mu ya bi mavişim var 5 yaşında naif bir delikanlıdır kendisi anneye de bir düşkün oluyorlar sormayın erkek çocuk da çok başka oluyor inanın
benim bir yeğenim var düz duvara tırmanıyor öyle enerjik öyle kuduruk ama bi o kadarda tatlı kızamıyorsun bile şebeğe eşim kasım akrebi o yüzden kafamda çok soru işaretleri var ruhsuz ve öyle anneci biri değildir şimdiden dua ediyorum benzemesin huyu diye Yani ben gezip tozup sohbet muhabbet etmek isterim bir köşeye geçsin telefon pc hayatı öyle geçsin istemem ama bakalım yaşayarak göreceğiz artık :)

Kızlar size bir şey sorucam iki gündür bende kırmızı döküntüyle birlikte kaşıntı başladı ayrı bi konu da açtım foruma ama sizin de bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doktorumu saat 10 gibi aramayı düşünüyorum internette biraz araştırdım döküntülü kaşıntılar bebeğe zarar vermiyormuş ama içim yine de rahat etmedi

benim oğlumun bizzat kendisi kasım akrebi ilk çocuksa olabilir öyle enerjik haller bizimkinin bir de ablası var o yüzdendir oturup oyun oynamayı filan öğrendi dün birlikte satranç oynadık mesela yine de haşarı halleri kız çocuklarına göre fazla biraz da asabi oluyorlar ona dikkat

Evde kedim dahil 3 erkek le yaşayacağım Şimdiden prensesliği kimseye kaptırmadım . aaa ssenin yine kasın akrebi olacak

Evde kedim dahil 3 erkek le yaşayacağım Şimdiden prensesliği kimseye kaptırmadım . aaa ssenin yine kasın akrebi olacak
Allah kolaylık versin tuhaf bir şekilde benim kızım da kasım akrebi üç çocuk da kasım doğumlu olacak kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…