Kaçıncı haftada olacaksın canim ya bana sanki beni erken söyledi daha 12 haftadayım ben
Kaçıncı haftada olacaksın canim o tarihte ne zaman olunması gerektiğine takıldım 13hafta erken değil mi diye karar veremedimEvet canım, bana 13 hazirana gün verdi ilk aşımı olacağım.
O zaman biraz ertelerim benim içinde erken gibi geldi gene danışırım bi doktora denk gelirsem16+0 canım
Onlar genelde gaz hareketleri, genelde de akşam yemeğinden sonra oluyor. Daha hamilelikten bir ay önce karnımda çok oluyordu ve eşime “Hamile olsam bunları bebek hareketi sanardım, bak tekme atıyoKızlar ya karnımda pıt pıt baloncuk patlıyor bu bebeğin hareketlerimi mi yoksa bağırsağın hareketlerimi, öğreneyim de bağırsağımda dolaşan gazı evlat diye bağrıma basmayayım
Daha önce yazmıştım ben konuşulmuştu canim benim 37 olması lazimdi cinsiyet kızCinsiyeti belli olan arkadaşlar buna cevap verse keşke yaa bana günler geçmez oldu
AA sizde tersi olmuş o zaman 50 üzeri kız olarak yazmış arkadaşımız benim de değerim 116 da o yüzden merak ediyorumDaha önce yazmıştım ben konuşulmuştu canim benim 37 olması lazimdi cinsiyet kız
17+3 e denk geliyor, 3 doz mu olacaksın, 3 doz olacaksan erken vermiş olabilir bana 2 doz dedi.Kaçıncı haftada olacaksın canim o tarihte ne zaman olunması gerektiğine takıldım 13hafta erken değil mi diye karar veremedim
O zaman uyumadan önce hissetmeye çalışayım çok merak ediyorum nasıl bir hisOnlar genelde gaz hareketleri, genelde de akşam yemeğinden sonra oluyor. Daha hamilelikten bir ay önce karnımda çok oluyordu ve eşime “Hamile olsam bunları bebek hareketi sanardım, bak tekme atıyo” deyip çok gülmüştüm ve sonra süpriz bir hamilelik başladı ama bebeğin hareketlerine de benziyo gerçekten, aradaki fark bebek hareketi bu haftalarda göbek deliğinin alt tarafında hissediliyor ve çok hafif bir acı oluyor, içerden anlık bir ittirme, batma gibi. Akşam yemeği gibi ağır bi yemekten en az 3-4 saat sonra, şişkinliğinizin olmadığı bi vakitte farkedebilirsiniz.
Evet beni aradı 20. hafta aşıya gel dedi hemşireKızlar hiç sağlık ocağı arayıp tetonoz asisindan bahsetti mi
İlk kalp atışı 135 ti ikili test betahcg 35 doktorumda %80 erkek dedi bende bekliyorum bakalım netleşmesinikalp atış hızı 140 ve üstü ise kız altı. ise erkek diyorlardı bu tuttu mu?
13+4 te gittim ben dün gittim ama söylemedi bana 3 hafta sonra söyleyeceğim dedi ..bir tahmini var bence ama kesinlik için bekletiyor sanirimKaçıncı haftada olacaksın canim ya bana sanki beni erken söyledi daha 12 haftadayım ben
Ilk kalp atisi mi baz aliniyor cinsiyetteİlk kalp atışı 135 ti ikili test betahcg 35 doktorumda %80 erkek dedi bende bekliyorum bakalım netleşmesini
Aynen oyle diyorlardi ama tutmadı bende canim kesin olmasa cinsiyet acaba mi derdim ama kesinAA sizde tersi olmuş o zaman 50 üzeri kız olarak yazmış arkadaşımız benim de değerim 116 da o yüzden merak ediyorum
Insallah ikimizin de sonuclari sikintisiz olur. Simdi ilac baslanacaksa nasil olacak peki gebelerin kullanabildigi tansiyon ilaçlari mi var o zmn. Sizin ilaci mi d3gistireceklerSizdeki gebelik tansiyonudur muhtemel yada anlıktır inşallah dilerim öyledir.Bende gebelikten öncede vardı saneloc kullanıyordum hatta gebeliği bilmeden de 4 hafta kullanmış bulundum bunun içinde ayrıca farmakolojiye yönlendirildim.Umarım sonuçlarınız iyi çıkar
Bana da 20. Haftada gelirsin bi doz asini yapariz dedilerKaçıncı haftada olacaksın canim ya bana sanki beni erken söyledi daha 12 haftadayım ben
Benim 50nin alti ama yizde 99 kizim oluyomus. Bizimki tutmuyo bunaCinsiyeti belli olan arkadaşlar buna cevap verse keşke yaa bana günler geçmez oldu
Canım idrar kesene baskı yapıyordur bebişler bide 3 olunca kolay değil.Ben artık saat 22:00 dan sonra hiç bişey içmiyorum çünkü çok zorlanıyorum
Mesane agrısı olmadanda uyanamıyorum nedense
Uyandıgımda tam altıma yapıcak oluyorum
En zorlandıgım şey bu oldu ya uyanıncada baya bi uyuyamıyorum
Ben ilk kalp atışı diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirimIlk kalp atisi mi baz aliniyor cinsiyette
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Böyle göbek deliğinin altında pıt pıt bişeyler oluyor gıdıklanma gibi ama bebiş mi acaba bilemiyorumOnlar genelde gaz hareketleri, genelde de akşam yemeğinden sonra oluyor. Daha hamilelikten bir ay önce karnımda çok oluyordu ve eşime “Hamile olsam bunları bebek hareketi sanardım, bak tekme atıyo” deyip çok gülmüştüm ve sonra süpriz bir hamilelik başladı ama bebeğin hareketlerine de benziyo gerçekten, aradaki fark bebek hareketi bu haftalarda göbek deliğinin alt tarafında hissediliyor ve çok hafif bir acı oluyor, içerden anlık bir ittirme, batma gibi. Akşam yemeği gibi ağır bi yemekten en az 3-4 saat sonra, şişkinliğinizin olmadığı bi vakitte farkedebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?