2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ya karnımda pıt pıt baloncuk patlıyor bu bebeğin hareketlerimi mi yoksa bağırsağın hareketlerimi, öğreneyim de bağırsağımda dolaşan gazı evlat diye bağrıma basmayayım
Onlar genelde gaz hareketleri, genelde de akşam yemeğinden sonra oluyor. Daha hamilelikten bir ay önce karnımda çok oluyordu ve eşime “Hamile olsam bunları bebek hareketi sanardım, bak tekme atıyo” deyip çok gülmüştüm ve sonra süpriz bir hamilelik başladı ama bebeğin hareketlerine de benziyo gerçekten, aradaki fark bebek hareketi bu haftalarda göbek deliğinin alt tarafında hissediliyor ve çok hafif bir acı oluyor, içerden anlık bir ittirme, batma gibi. Akşam yemeği gibi ağır bi yemekten en az 3-4 saat sonra, şişkinliğinizin olmadığı bi vakitte farkedebilirsiniz.

O zaman uyumadan önce hissetmeye çalışayım çok merak ediyorum nasıl bir his

Insallah ikimizin de sonuclari sikintisiz olur. Simdi ilac baslanacaksa nasil olacak peki gebelerin kullanabildigi tansiyon ilaçlari mi var o zmn. Sizin ilaci mi d3gistirecekler

Canım idrar kesene baskı yapıyordur bebişler bide 3 olunca kolay değil.

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Böyle göbek deliğinin altında pıt pıt bişeyler oluyor gıdıklanma gibi ama bebiş mi acaba bilemiyorum

Bizde 16 haftalıkken gidecdğiz doktora belli olur mu cinsiyeti? Geçen gittiğimizde tahmini vardı ama çok küçük demişti. Bayramdan önce gittik en son. Sağlıklı olsun en büyğk dileğimiz ama hem severken kızım oğlum demek istiyoruz hemde alışverişe başlamamız lazım bir an önce. Kampanya mesajları geliyor hep, mis gibi kampanyalar kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…