Kızlar ikili tarama sonucum çıkmış
Bi risk yok temiz dedi doktor
Allaha şükür
Kaçıncı haftadasın çok mu yordun kendini acaba bende evde temizlik yapıyorum balkonumu tuvaleti falan yıkıyorum hemde kanama yaşadığım halde ama sorun yaşamadım hiç sadece çok çok yavaş yapıyorum ve fazla egilmemehe çalışıyorumKızlar bugün biraz temizlik yaptım afedersiniz az önce de tuvalete gittim peçeteye böyle beyaz akıntının içinde hafif ipliksi kan vardı çok korktum sırt üstü yatıyorum ama zaman geçmeden doktora gitmem gerekir mi niye böyle oldu yaaa
Erkekçin takvimi ne çıktı
Benimde bakalım
13+5 bugün geçen hafta da aynı şekilde iş yaptım bundan çok oldu kanama şeklinde oldu pruloton yapmışlardı , şimdi de artar diye korkuyorum inşallah şu zamanları sorunsuz atlatırız zaman hiç geçmiyor gibi sanki ..Kaçıncı haftadasın çok mu yordun kendini acaba bende evde temizlik yapıyorum balkonumu tuvaleti falan yıkıyorum hemde kanama yaşadığım halde ama sorun yaşamadım hiç sadece çok çok yavaş yapıyorum ve fazla egilmemehe çalışıyorum
Cok gecmış olsun canımKızlar değerim 32mm olmuş. Çıkış yapıcam. Bebeğimde kız
Bence biraz daha bekle temizlik işlerine girişmek şçin ben 15 de başladım oda görsen bir oda bir oda yapıyorum sadece süpürme viledam pedallı diye hiç evi silmedim elim ve arkadaşlarım sağolsun şimdi 16+3 deyiz hafif hafif silme işlerine girişecem13+5 bugün geçen hafta da aynı şekilde iş yaptım bundan çok oldu kanama şeklinde oldu pruloton yapmışlardı , şimdi de artar diye korkuyorum inşallah şu zamanları sorunsuz atlatırız zaman hiç geçmiyor gibi sanki ..
Çin tutmadı, rus tuttucinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takviminiz tuttu mu?
rus ne ben bilmiyorumÇin tutmadı, rus tuttu
Sağolasın canım. Hepimizin bebitosunu korusun RabbimCok gecmış olsun canımrabbim korusun inan cok sevindim
Bağdaş mı bilmiyorum doktorum mevlana gibi oturuyor demiştiMerhaba ben yeni katıldım da bugün ultrasona girdim 15+6 dayız normalde , 16+2 çıktı ultrasonda birde bebek bağdaş kurduğu için cinsiyeti göremedik sizde de bağdaş kuran tanıdıklarınız var mıydı cinsiyetleri ne çıktı ? çok merak ediyorum :)
Yaşımı 26 mı 27 mi kabul edeyim bilemiyorum. 1995liyim. 27 ise doğru çıktı. 26 ise erkek diyordu yanlışcinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takviminiz tuttu mu?
Bana da bağdaş dedi.kızlar mı böyle oturuyor acabaBağdaş mı bilmiyorum doktorum mevlana gibi oturuyor demiştikız çıktı canım
Bunu bende merak.ediyorumcinsiyeti belli olan arkadaşlarım çin takviminiz tuttu mu?
Valla ben herseye baktımrus ne ben bilmiyorumnasıl kaçırmışım yaa
ya benimde böyle oldu aynı nisanda doğum günüm 24 yaşım ayrı 25 ayrı cinsiyettiYaşımı 26 mı 27 mi kabul edeyim bilemiyorum. 1995liyim. 27 ise doğru çıktı. 26 ise erkek diyordu yanlış
aa bilmiyordumm
Evet canm bir cihazları var dinliyorsun çok guzelSağlık ocaklaridami kalp atışlarına bakabiliyor
Ebemiz bakıyor orfaki her doktorun bir hemşire ebesi var bebeğin kalp atışını dinlicektm desen direk bakarlar. İnat bir tipse ki genelde hemşireler iyi oluyor belki benm şansıma hareket etmedi içim rahat değil dersinAA çok iyiymiş. Doktor mu bakıyor hemşireler mi? Bebeğime bakmaya mı geldim diyeceğiz? Ben de hiç bilmiyordum nasıl oluyorbeni bi kere aradılar hamile misiniz dediler evet dedim tamam deyip kapattılar
benimki kesinleşirse tutuyorBunu bende merak.ediyorum
Diğer iki kizimda tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?