2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kaçıncı haftadasın çok mu yordun kendini acaba bende evde temizlik yapıyorum balkonumu tuvaleti falan yıkıyorum hemde kanama yaşadığım halde ama sorun yaşamadım hiç sadece çok çok yavaş yapıyorum ve fazla egilmemehe çalışıyorum

13+5 bugün geçen hafta da aynı şekilde iş yaptım bundan çok oldu kanama şeklinde oldu pruloton yapmışlardı , şimdi de artar diye korkuyorum inşallah şu zamanları sorunsuz atlatırız zaman hiç geçmiyor gibi sanki ..

Bence biraz daha bekle temizlik işlerine girişmek şçin ben 15 de başladım oda görsen bir oda bir oda yapıyorum sadece süpürme viledam pedallı diye hiç evi silmedim elim ve arkadaşlarım sağolsun şimdi 16+3 deyiz hafif hafif silme işlerine girişecem

Bağdaş mı bilmiyorum doktorum mevlana gibi oturuyor demişti kız çıktı canım

AA çok iyiymiş. Doktor mu bakıyor hemşireler mi? Bebeğime bakmaya mı geldim diyeceğiz? Ben de hiç bilmiyordum nasıl oluyor beni bi kere aradılar hamile misiniz dediler evet dedim tamam deyip kapattılar
Ebemiz bakıyor orfaki her doktorun bir hemşire ebesi var bebeğin kalp atışını dinlicektm desen direk bakarlar. İnat bir tipse ki genelde hemşireler iyi oluyor belki benm şansıma hareket etmedi içim rahat değil dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…