ben 70 sanıyordum ama 50 altındaydı sanırım mesajı bulamadım şimdiValla ben herseye baktımşu ikili testteki betahcg değeri 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız konusu da tuttu benim 50 nin üzeriydi ve kız oldu
Yani bu tutmayan da varmış tabi de benimki tuttuben 70 sanıyordum ama 50 altındaydı sanırım mesajı bulamadım şimdi
Ben yaptırmıycaktımikiz ve üçüzlerde ikili yapmıyorlar diye biliyorum ben. Siz fetal dna yaptırcak mısınız ?
Teşekkür ederimEbemiz bakıyor orfaki her doktorun bir hemşire ebesi var bebeğin kalp atışını dinlicektm desen direk bakarlar. İnat bir tipse ki genelde hemşireler iyi oluyor belki benm şansıma hareket etmedi içim rahat değil dersin
Ben gormedim sonuclariben 70 sanıyordum ama 50 altındaydı sanırım mesajı bulamadım şimdi
Evet biraz daha dikkatli olup sabırlı olsam daha iyi olacak . Bende evi hiç silmedim ama banyo tuvalet yıkamak mutfağı düzeltmek çok zorluyor beni 4 yaşında kızım var Allah kolaylık versin hepimize inşallah , leke durdu şimdilik progestan alcam zaten kullanıyorum geceleri o da biraz destek olur bugünü öyle atlatırım .. Allah’a emanet kuzularımız Allah acılarını göstermesin evdir napalım batar dağılır kirlenir artık Doğumdan sonra hallederiz ..Bence biraz daha bekle temizlik işlerine girişmek şçin ben 15 de başladım oda görsen bir oda bir oda yapıyorum sadece süpürme viledam pedallı diye hiç evi silmedim elim ve arkadaşlarım sağolsun şimdi 16+3 deyiz hafif hafif silme işlerine girişecem
Merak etmeyin, vücut uyarı veriyor sadece dinlenin diye. Bunu dört hamileliğimde de yaşadım. Hemen uzanıp dinlenin ve iki gün yorucu birşey yapmayın. İki gün sonra yine kırmızı renkte devam ederse doktorunuzla görüşün ilaca başlayacaktır. Lekelenme biraz daha devam edebilir, içerde kalan kan çıktığı için koyulaşacaktır, kırmızı olmadığı sürece merak etmeyinKızlar bugün biraz temizlik yaptım afedersiniz az önce de tuvalete gittim peçeteye böyle beyaz akıntının içinde hafif ipliksi kan vardı çok korktum sırt üstü yatıyorum ama zaman geçmeden doktora gitmem gerekir mi niye böyle oldu yaaa
Yapmamaya çalışacağız iste sonrasından canımızın yanmasindansa idare edeceğiz biraz13+5 bugün geçen hafta da aynı şekilde iş yaptım bundan çok oldu kanama şeklinde oldu pruloton yapmışlardı , şimdi de artar diye korkuyorum inşallah şu zamanları sorunsuz atlatırız zaman hiç geçmiyor gibi sanki ..
kalp atış hızı 140 ve üstü ise kız altı. ise erkek diyorlardı bu tuttu mu?Valla ben herseye baktımşu ikili testteki betahcg değeri 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız konusu da tuttu benim 50 nin üzeriydi ve kız oldu
Ben de böyleyim ya, iş yapıyorum lekelenme oluyo korkuyorum iki gün yatıyorum sonra biraz vakit geçince bişey olmaz deyip yine kendimi yoruyorum, yine aynı şey. Hatta bi önceki hamileliğimde iş yaptığım için sancılarım başlamıştı erken haftalarda, hastaneye yattım ilaçla durdurdular, doğabilir diye ciğer geliştirici iğne yaptılar. Vücudumuzun uyarılarını dinlesek keşke. Şimdi daha temkinliyim, zaten çok iş yapacak halim yok neyseki, yoksa bana yine belli olmaz13+5 bugün geçen hafta da aynı şekilde iş yaptım bundan çok oldu kanama şeklinde oldu pruloton yapmışlardı , şimdi de artar diye korkuyorum inşallah şu zamanları sorunsuz atlatırız zaman hiç geçmiyor gibi sanki ..
Aynen şöyle sağlıcakla 3 4 ay atlatsak sonra tabiki işimizi de yapacağızEvet biraz daha dikkatli olup sabırlı olsam daha iyi olacak . Bende evi hiç silmedim ama banyo tuvalet yıkamak mutfağı düzeltmek çok zorluyor beni 4 yaşında kızım var Allah kolaylık versin hepimize inşallah , leke durdu şimdilik progestan alcam zaten kullanıyorum geceleri o da biraz destek olur bugünü öyle atlatırım .. Allah’a emanet kuzularımız Allah acılarını göstermesin evdir napalım batar dağılır kirlenir artık Doğumdan sonra hallederiz ..
Aa benim bebeğimin alnı kız bebek alnıElinizde tam yan profilden foto varsa veya videosu varsa alın yapısına bakın kızlar. Video daha iyi olur çünkü foto anlık olduğu için açıdan dolayı farklı görünebiliyor alnı. Bakın fotodaki bebeğin kız bebek olduğu nasıl belliEki Görüntüle 3071909
Valla ben herseye baktımşu ikili testteki betahcg değeri 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız konusu da tuttu benim 50 nin üzeriydi ve
Kızlarda çene sivri kafa ince ve narin, erkeklerde kafa arkaya doğru geniş, top gibi. Kafa yapısına da bakmak lazım, fotolarda alın yanlış görülebiliyor, video varsa ona bakın farklı açılardan görünüyor, ben sizinkinin kafa yapısını erkeğe benzetmiştim ama gönlünüzce olsun inşallahAa benim bebeğimin alnı kız bebek alnıumarım tutar bu alın yapısı teorisi
Benim 8 Haziran'da canım önceden gidip gebelik kaydı açtırmak gerekiyor diye biliyorumKızlar hiç sağlık ocağı arayıp tetonoz asisindan bahsetti mi
Canım bak benim kız dedi doktor.Elinizde tam yan profilden foto varsa veya videosu varsa alın yapısına bakın kızlar. Video daha iyi olur çünkü foto anlık olduğu için açıdan dolayı farklı görünebiliyor alnı. Bakın fotodaki bebeğin kız bebek olduğu nasıl belliEki Görüntüle 3071909
AynenUzakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?