2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ikiz ve üçüzlerde ikili yapmıyorlar diye biliyorum ben. Siz fetal dna yaptırcak mısınız ?
Ben yaptırmıycaktım
Ama doktor reçeteye yazdıgı için bilmeden yaptırdım
Türkiyedeki doktorum yaptırdıgımı duyunca çok kızmıstı
Ama allaha şükür temiz çıktı
Fetal dna düşünmüyorum canım

Evet biraz daha dikkatli olup sabırlı olsam daha iyi olacak . Bende evi hiç silmedim ama banyo tuvalet yıkamak mutfağı düzeltmek çok zorluyor beni 4 yaşında kızım var Allah kolaylık versin hepimize inşallah , leke durdu şimdilik progestan alcam zaten kullanıyorum geceleri o da biraz destek olur bugünü öyle atlatırım .. Allah’a emanet kuzularımız Allah acılarını göstermesin evdir napalım batar dağılır kirlenir artık Doğumdan sonra hallederiz ..

Merak etmeyin, vücut uyarı veriyor sadece dinlenin diye. Bunu dört hamileliğimde de yaşadım. Hemen uzanıp dinlenin ve iki gün yorucu birşey yapmayın. İki gün sonra yine kırmızı renkte devam ederse doktorunuzla görüşün ilaca başlayacaktır. Lekelenme biraz daha devam edebilir, içerde kalan kan çıktığı için koyulaşacaktır, kırmızı olmadığı sürece merak etmeyin

Yapmamaya çalışacağız iste sonrasından canımızın yanmasindansa idare edeceğiz biraz

Hanımlar benim karnım sağ tarafa doğru daha şiş, bu normal mi?

Ben de böyleyim ya, iş yapıyorum lekelenme oluyo korkuyorum iki gün yatıyorum sonra biraz vakit geçince bişey olmaz deyip yine kendimi yoruyorum, yine aynı şey. Hatta bi önceki hamileliğimde iş yaptığım için sancılarım başlamıştı erken haftalarda, hastaneye yattım ilaçla durdurdular, doğabilir diye ciğer geliştirici iğne yaptılar. Vücudumuzun uyarılarını dinlesek keşke. Şimdi daha temkinliyim, zaten çok iş yapacak halim yok neyseki, yoksa bana yine belli olmaz

Aynen şöyle sağlıcakla 3 4 ay atlatsak sonra tabiki işimizi de yapacağız
Bugün dinlen yarında kendini yorma bence
Evde de çocuğun var temizliği bırak onunla vakit geçir zaman geçer hemencecik
Sağlıcakla kuzular doğsun evi de temizleriz inşalah

Aa benim bebeğimin alnı kız bebek alnı umarım tutar bu alın yapısı teorisi

Aa benim bebeğimin alnı kız bebek alnı umarım tutar bu alın yapısı teorisi
Kızlarda çene sivri kafa ince ve narin, erkeklerde kafa arkaya doğru geniş, top gibi. Kafa yapısına da bakmak lazım, fotolarda alın yanlış görülebiliyor, video varsa ona bakın farklı açılardan görünüyor, ben sizinkinin kafa yapısını erkeğe benzetmiştim ama gönlünüzce olsun inşallah Sağlıkla gelsinler

Canım bak benim kız dedi doktor.

Eklentiler

• B36C65BF-1C75-4A58-AED9-85E534653771.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…