Video atayım olur mu izle kuzumElinizde tam yan profilden foto varsa veya videosu varsa alın yapısına bakın kızlar. Video daha iyi olur çünkü foto anlık olduğu için açıdan dolayı farklı görünebiliyor alnı. Bakın fotodaki bebeğin kız bebek olduğu nasıl belliEki Görüntüle 3071909
Ben daha hamile olduğumu bildirmedim gitmedim deKızlar hiç sağlık ocağı arayıp tetonoz asisindan bahsetti mi
Ayyyy umutlanmamak için ihtimal vermiyordum ama arada oluyor böyle. Normalde olmazdı dikkatimi çekti çünküGidiklanma varsa o bebisdir aynen herzaman olmuyor işte bendede var.kasinma hissi geliyor.gobek deliğinin altında oluyor.
Banada doktorum onu tavsiye ettiKızlar bu arada artık yavaş yavaş çatlak kremine başlamak lazım, karın büyümeye başlamadan esnetmek lazım kremle yoksa bi anda büyürse çatlar. Ben ‘lierac’ kullanmıştım daha önce ve memnun kaldım, tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Ayy kendim yazmış gibi okudumBen de böyleyim ya, iş yapıyorum lekelenme oluyo korkuyorum iki gün yatıyorum sonra biraz vakit geçince bişey olmaz deyip yine kendimi yoruyorum, yine aynı şey. Hatta bi önceki hamileliğimde iş yaptığım için sancılarım başlamıştı erken haftalarda, hastaneye yattım ilaçla durdurdular, doğabilir diye ciğer geliştirici iğne yaptılar. Vücudumuzun uyarılarını dinlesek keşke. Şimdi daha temkinliyim, zaten çok iş yapacak halim yok neyseki, yoksa bana yine belli olmaz
Kızlar günaydın. Bu progestan fitil 200 mg çıkardı benim doktorum ve sabah akşam dedi. Çamaşır yetiştiremiyorum ben gına geldi ya. Kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi
Günaydın canım. Bana 3-6 6-9 ay yenidoğan çok kullanılamıyor dediler.Kızçeler günnnayydıınnn gününüz sağlıklı huzurlu ve musmutlu geçsinbebeğime alışveriş yapmak istiyorum ama kaç aylık almak gerek bilemedim deneyimli annelerim beni yönlendire bilir mi
Ben sürekli kullanıyorum. Kağıt havlu koymalısın sık sık değiştirmelisin en hijyenik o şekilde. Günlük ped daha kötü yapar kullanma, iç çamaşırı değiştirmek yeterli olmuyor malesef.Kızlar günaydın. Bu progestan fitil 200 mg çıkardı benim doktorum ve sabah akşam dedi. Çamaşır yetiştiremiyorum ben gına geldi ya. Kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi
Merhaba canım benim önceki gebeliğim de 50 alti çıktı 45 çıkmıştı ama kız di. Şimdi 50 üstü çıkmış 70 lerde bu ne cok merak ediyorumEvet bi arkadaşımızın daha tutmuyor. Hayrlısı artık ben zaten kendimi erkek bebek için psikoloji olarak ayarladım sağlıklı olsun hayrlı evlat olsun yeter bana
Öyle yapayım bari. Birde enfeksiyon filan yapr yazıyor bazı yerlerde çekindimBen sürekli kullanıyorum. Kağıt havlu koymalısın sık sık değiştirmelisin en hijyenik o şekilde. Günlük ped daha kötü yapar kullanma, iç çamaşırı değiştirmek yeterli olmuyor malesef.
O hic oyle degil ya karakter kismet isi. Arkadasimin kizi var 5erkege kök söktürür ama oglu cok uysal . Benim de oglum var hic gormedim oyle canavarliklar. Darisi basiniza diyeyimBence de ya hepsinin tadı farklı erkek çocuklarını bize canavar olarak anlattıkları için
amin inşallah <3 gerçekten karakter meselesi doğru söylüyorsunuzO hic oyle degil ya karakter kismet isi. Arkadasimin kizi var 5erkege kök söktürür ama oglu cok uysal . Benim de oglum var hic gormedim oyle canavarliklar. Darisi basiniza diyeyim
Nemli kalması özellikle mantara davetiye çıkarıyor malesef en kuru kağıt havlu yöntemi işe yarıyor yarım saatte bir falan değiştiriyorum ben sürekli.Öyle yapayım bari. Birde enfeksiyon filan yapr yazıyor bazı yerlerde çekindim
Tabi burda 400 TL profesör ücretleri muayeneAynenama burda özel hastahaneler olsun profösör girişleri olsun daha uygun
Kapıt havlu kullanayım bendeNemli kalması özellikle mantara davetiye çıkarıyor malesef en kuru kağıt havlu yöntemi işe yarıyor yarım saatte bir falan değiştiriyorum ben sürekli.
Canim bir iki hafta daha bu ağrıları çekeceksin sanırım rahim ve bacak ağrısı da eklenebilir endişelenme artık daha hızlı büyüyüp oldukları yere sigmamaya başlıyorlar.Kızlar günaydın, dünden beri karnımın sağ tarafında bir ağrı var ama genelde hareket edince oluyor böyle gerilme gibi. Gece sağdan sola dönerken falan da ağrıdı. Ama öyle durulmayacak ya da dayanılmaz bir ağrı değil. Sanki kaslarım ağrıyor gibi emin de değilim. Böyle bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?