2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Video atayım olur mu izle kuzum
Ayy meraklarrcaaa
Aa video ekleyemiyor muyuz

Banada doktorum onu tavsiye etti

Ayy kendim yazmış gibi okudum bende kızım da aynı şekilde hastane de yattım daha 2 kiloydu zorla durdurduk sancıyı ama gel gör ki akıllanmak yok birşey olmaz diye çıktığım yolda başıma gelmeyen iş kalmıyor haftalık doktordayım Allah eksikliklerini vermesin

Kızçeler günnnayydıınnn gününüz sağlıklı huzurlu ve musmutlu geçsin bebeğime alışveriş yapmak istiyorum ama kaç aylık almak gerek bilemedim deneyimli annelerim beni yönlendire bilir mi

Kızlar günaydın. Bu progestan fitil 200 mg çıkardı benim doktorum ve sabah akşam dedi. Çamaşır yetiştiremiyorum ben gına geldi ya. Kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi

Kızlar günaydın. Bu progestan fitil 200 mg çıkardı benim doktorum ve sabah akşam dedi. Çamaşır yetiştiremiyorum ben gına geldi ya. Kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi

evet bir kısmı geri geliyor ama atarken bir parmağınızın 3 bogumu içerde olmalı.

Doktorum öyle demişti.

Kızçeler günnnayydıınnn gününüz sağlıklı huzurlu ve musmutlu geçsin bebeğime alışveriş yapmak istiyorum ama kaç aylık almak gerek bilemedim deneyimli annelerim beni yönlendire bilir mi
Günaydın canım. Bana 3-6 6-9 ay yenidoğan çok kullanılamıyor dediler.

Ben sürekli kullanıyorum. Kağıt havlu koymalısın sık sık değiştirmelisin en hijyenik o şekilde. Günlük ped daha kötü yapar kullanma, iç çamaşırı değiştirmek yeterli olmuyor malesef.

Evet bi arkadaşımızın daha tutmuyor. Hayrlısı artık ben zaten kendimi erkek bebek için psikoloji olarak ayarladım sağlıklı olsun hayrlı evlat olsun yeter bana
Merhaba canım benim önceki gebeliğim de 50 alti çıktı 45 çıkmıştı ama kız di. Şimdi 50 üstü çıkmış 70 lerde bu ne cok merak ediyorum

Ben sürekli kullanıyorum. Kağıt havlu koymalısın sık sık değiştirmelisin en hijyenik o şekilde. Günlük ped daha kötü yapar kullanma, iç çamaşırı değiştirmek yeterli olmuyor malesef.
Öyle yapayım bari. Birde enfeksiyon filan yapr yazıyor bazı yerlerde çekindim

Bence de ya hepsinin tadı farklı erkek çocuklarını bize canavar olarak anlattıkları için
O hic oyle degil ya karakter kismet isi. Arkadasimin kizi var 5erkege kök söktürür ama oglu cok uysal . Benim de oglum var hic gormedim oyle canavarliklar. Darisi basiniza diyeyim

kızlar benim iki gündür ne yersem yiyeyim içim yanıyor yutkunduğumda bile neden böyle oldu biranda .

Kızlar günaydın, dünden beri karnımın sağ tarafında bir ağrı var ama genelde hareket edince oluyor böyle gerilme gibi. Gece sağdan sola dönerken falan da ağrıdı. Ama öyle durulmayacak ya da dayanılmaz bir ağrı değil. Sanki kaslarım ağrıyor gibi emin de değilim. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Canim bir iki hafta daha bu ağrıları çekeceksin sanırım rahim ve bacak ağrısı da eklenebilir endişelenme artık daha hızlı büyüyüp oldukları yere sigmamaya başlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…