2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yuh bence onun ebesi salakmis ben her hafta giderdim hemen bulurlardi hiç endişe etmedim

Ben de sabah uyandım göbeğimde kaşıntı var aklım çıktı tekrar tekrar lierac sürdüm. Yanında bio oil de almıştım ama bio oilin kokusu beni rahatsiz etti bir kere sürdüm bütün gece midem bulandı onun yerine bir tane daha lierac alacağım.

Kızçeler günnnayydıınnn gününüz sağlıklı huzurlu ve musmutlu geçsin bebeğime alışveriş yapmak istiyorum ama kaç aylık almak gerek bilemedim deneyimli annelerim beni yönlendire bilir mi
Ne alacaksan tekstil ürünü hep 3 ay al canm yeni doğan 0_3 alma emin ol bı hafta gitmiyorlar onu yıkayınca da en kalitelisi bile zaten çekiyor benm kızıma aldığım hiç bir şeyi gitmemişti olmadı çocuğuma. Bez de 2 numara alirsin 1 nuamra ile iki numara arasında çok az fark var

Iyi ki hatırlattınız kizlar
Simdi aldim bende
Bunu aldim yorumlar cok iyi
Birde mustela krem var onu da kullanirim

Eklentiler

• Screenshot_20220525-102249_Trendyol.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 96
Ayyy sabırsızlanıyorum ama daha cinsiyet belli değil ve cok erken gibi geliyor heln korku oluyor iste..
Ama cinsiyetini öğrendiğim zaman direk ilk olarak birseyler almak istiyorum

Canim bir iki hafta daha bu ağrıları çekeceksin sanırım rahim ve bacak ağrısı da eklenebilir endişelenme artık daha hızlı büyüyüp oldukları yere sigmamaya başlıyorlar.
Normalde hep regl ağrısı gibi olurdu ağrılar ama bu değişik geldi endişelendim bir iki kez de ani sancı olarak geldi bir saniye sonra geçti ama korktum açıkcası sadece sağ tarafımda var.

Kızlar günaydın. Bu progestan fitil 200 mg çıkardı benim doktorum ve sabah akşam dedi. Çamaşır yetiştiremiyorum ben gına geldi ya. Kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi
Günaydın , aşırı akıyor o ya benim de öyleydi, akşam yatmadan önce almak daha iyi oluyo

Ayyy sabırsızlanıyorum ama daha cinsiyet belli değil ve cok erken gibi geliyor heln korku oluyor iste..
Ama cinsiyetini öğrendiğim zaman direk ilk olarak birseyler almak istiyorum
Ben cinsiyeti öğrendiğim halde bej rengi turuncu tonlarında tulumlar aldım. illa alışverişe başlamak istiyorsanız tavsiye ederim. LCW green var organik pamuklu çok tatlılar hatta bunları erkek reyonuna koymuşlardı bence unisex bir ürün :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-05-19 at 18.52.33.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 86
  • WhatsApp Image 2022-05-19 at 18.15.13.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 88
Normalde hep regl ağrısı gibi olurdu ağrılar ama bu değişik geldi endişelendim bir iki kez de ani sancı olarak geldi bir saniye sonra geçti ama korktum açıkcası sadece sağ tarafımda var.
Bebek sag tarafta mi çünkü aynı şekilde benimde sağ tarafımda daha sık ağrı oluyordu Bebek üste çıktığı için ve büyüdüğü içinmiş tüm bu olanlar inşallah en kısa zamanda geçer hepsi

Güle güle giysinler ya çok datli bu bebek ürünleri bende hep kız ürünlerine gitmişti elim bir iki tane erkek kıyafeti alabilmistim cinsiyetten evvel onu da Bayanstress e cinsiyet öğrenme hediyesi götüreceğim ahahahahah

Yaa cok tatlılar giydigi günleri de görelim insallah

Hiç bilmiyorum ki ne tarafta umarım öyledir içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Batma değil canım saniyelik bişeydi. Batma hissini biliyorum. Bu farklı bişeydi. Daha hissetmek içinde erken ama farklıydı bu his, bilemedim
Bu sabaha karşı 5te seyirme ile uyandım dediğin gibi garip bir histi.Uyuyamadim bir süre hatta.Simdi seyirmeler daha da arttı ara ara gelip gidiyor bence hissetme günleri yükleniyorrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…