- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Yuh bence onun ebesi salakmis ben her hafta giderdim hemen bulurlardi hiç endişe etmedimSağlık ocağı tam bi stres kapısı ya foşur foşur cihazları ve aşırı zor buluyorlar kalp atışını insan tedirgin oluyor tetenoz da mesela dinlemeden yapmıyorlarmış arkadaşınkini 9 dk kalp atışını aramış çl stres yaptım diyordu
Ben de sabah uyandım göbeğimde kaşıntı var aklım çıktı tekrar tekrar lierac sürdüm. Yanında bio oil de almıştım ama bio oilin kokusu beni rahatsiz etti bir kere sürdüm bütün gece midem bulandı onun yerine bir tane daha lierac alacağım.Kızlar bu arada artık yavaş yavaş çatlak kremine başlamak lazım, karın büyümeye başlamadan esnetmek lazım kremle yoksa bi anda büyürse çatlar. Ben ‘lierac’ kullanmıştım daha önce ve memnun kaldım, tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Ne alacaksan tekstil ürünü hep 3 ay al canm yeni doğan 0_3 alma emin ol bı hafta gitmiyorlar onu yıkayınca da en kalitelisi bile zaten çekiyor benm kızıma aldığım hiç bir şeyi gitmemişti olmadı çocuğuma. Bez de 2 numara alirsin 1 nuamra ile iki numara arasında çok az fark varKızçeler günnnayydıınnn gününüz sağlıklı huzurlu ve musmutlu geçsinbebeğime alışveriş yapmak istiyorum ama kaç aylık almak gerek bilemedim deneyimli annelerim beni yönlendire bilir mi
Ayyy sabırsızlanıyorum ama daha cinsiyet belli değil ve cok erken gibi geliyor heln korku oluyor iste..Ne alacaksan tekstil ürünü hep 3 ay al canm yeni doğan 0_3 alma emin ol bı hafta gitmiyorlar onu yıkayınca da en kalitelisi bile zaten çekiyor benm kızıma aldığım hiç bir şeyi gitmemişti olmadı çocuğuma. Bez de 2 numara alirsin 1 nuamra ile iki numara arasında çok az fark var
Normalde hep regl ağrısı gibi olurdu ağrılar ama bu değişik geldi endişelendim bir iki kez de ani sancı olarak geldi bir saniye sonra geçti ama korktum açıkcası sadece sağ tarafımda var.Canim bir iki hafta daha bu ağrıları çekeceksin sanırım rahim ve bacak ağrısı da eklenebilir endişelenme artık daha hızlı büyüyüp oldukları yere sigmamaya başlıyorlar.
Günaydın , aşırı akıyor o ya benim de öyleydi, akşam yatmadan önce almak daha iyi oluyoKızlar günaydın. Bu progestan fitil 200 mg çıkardı benim doktorum ve sabah akşam dedi. Çamaşır yetiştiremiyorum ben gına geldi ya. Kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi
Ben cinsiyeti öğrendiğim halde bej rengi turuncu tonlarında tulumlar aldım. illa alışverişe başlamak istiyorsanız tavsiye ederim. LCW green var organik pamuklu çok tatlılar hatta bunları erkek reyonuna koymuşlardı bence unisex bir ürün :)Ayyy sabırsızlanıyorum ama daha cinsiyet belli değil ve cok erken gibi geliyor heln korku oluyor iste..
Ama cinsiyetini öğrendiğim zaman direk ilk olarak birseyler almak istiyorum
Bilmiyorum bazı topiklerde de denk geldim geç bulunuyor kalp atışı diyordular ben daha gitmedim bakalım biz ne ile karşılaşacağızYuh bence onun ebesi salakmis ben her hafta giderdim hemen bulurlardi hiç endişe etmedim
Bebek sag tarafta mi çünkü aynı şekilde benimde sağ tarafımda daha sık ağrı oluyordu Bebek üste çıktığı için ve büyüdüğü içinmiş tüm bu olanlar inşallah en kısa zamanda geçer hepsiNormalde hep regl ağrısı gibi olurdu ağrılar ama bu değişik geldi endişelendim bir iki kez de ani sancı olarak geldi bir saniye sonra geçti ama korktum açıkcası sadece sağ tarafımda var.
Güle güle giysinler ya çok datli bu bebek ürünleri bende hep kız ürünlerine gitmişti elim bir iki tane erkek kıyafeti alabilmistim cinsiyetten evvel onu daBen cinsiyeti öğrendiğim halde bej rengi turuncu tonlarında tulumlar aldım. illa alışverişe başlamak istiyorsanız tavsiye ederim. LCW green var organik pamuklu çok tatlılar hatta bunları erkek reyonuna koymuşlardı bence unisex bir ürün :)
Yaa cok tatlılar giydigi günleri de görelim insallahBen cinsiyeti öğrendiğim halde bej rengi turuncu tonlarında tulumlar aldım. illa alışverişe başlamak istiyorsanız tavsiye ederim. LCW green var organik pamuklu çok tatlılar hatta bunları erkek reyonuna koymuşlardı bence unisex bir ürün :)
Hiç bilmiyorum ki ne taraftaBebek sag tarafta mi çünkü aynı şekilde benimde sağ tarafımda daha sık ağrı oluyordu Bebek üste çıktığı için ve büyüdüğü içinmiş tüm bu olanlar inşallah en kısa zamanda geçer hepsi
Ay inşallah eşimle aramıza koyuyoruz tulumu böyle aramızda duran bir minik mi olacak şimdi diye hayal kuruyoruz :)Yaa cok tatlılar giydigi günleri de görelim insallah
Ahh hayirlisiyla sagliklq gelsinler insallahAy inşallah eşimle aramıza koyuyoruz tulumu böyle aramızda duran bir minik mi olacak şimdi diye hayal kuruyoruz :)
Onu ben ani batma şeklinde hissediyorum acı gibi bebeğe yormadım ama kaslar gerildi gibi geldi banaYa az önce göbeğimin alt tarafında ani bişey hissettim nasıl tanımlasam kas seğirmesi gibi ama daha sert. Saniyelik bir olaydı. Bebiş olabilir mi
Batma değil canım saniyelik bişeydi. Batma hissini biliyorum. Bu farklı bişeydi. Daha hissetmek içinde erken ama farklıydı bu his, bilemedimOnu ben ani batma şeklinde hissediyorum acı gibi bebeğe yormadım ama kaslar gerildi gibi geldi bana
Bu sabaha karşı 5te seyirme ile uyandım dediğin gibi garip bir histi.Uyuyamadim bir süre hatta.Simdi seyirmeler daha da arttı ara ara gelip gidiyor bence hissetme günleri yükleniyorrrrrrrrBatma değil canım saniyelik bişeydi. Batma hissini biliyorum. Bu farklı bişeydi. Daha hissetmek içinde erken ama farklıydı bu his, bilemedim
Burda 244tlTabi burda 400 TL profesör ücretleri muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?