Benim yay olacak gibi görünüyorkızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
onu bilmiyorum ama benim 3 gündür içimde baloncuk patlıyorYa az önce göbeğimin alt tarafında ani bişey hissettim nasıl tanımlasam kas seğirmesi gibi ama daha sert. Saniyelik bir olaydı. Bebiş olabilir mi
fenaaaaa fenaaaa eşimden biliyorum ama bebekken nasıl olurlar bilmemkızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Bende hep yaydan korkmuşumdurBenim yay olacak gibi görünüyor
Aman akrep fena diye biliyorum ben
yaylar çok uyumlu ve relax ama baya baya rahat oluyorlar hiçbir şeyi kafalarına takmıyorlar bütün anlaştığım insanlar yay <3 kızı da erkeği de hiç gıcığına rastlamadımBenim yay olacak gibi görünüyor
Aman akrep fena diye biliyorum ben
Benim esim yayyaylar çok uyumlu ve relax ama baya baya rahat oluyorlar hiçbir şeyi kafalarına takmıyorlar bütün anlaştığım insanlar yay <3 kızı da erkeği de hiç gıcığına rastlamadım
Benim terazi de olabilir, ama akrep olması için elimden geleni yaparımkızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
22 kasıma kadar tutBenim esim yay
Wallace onun kadar olsun yeter bana
Acaba kacina kadar yay ona göre dogurayim
Yandık22 kasıma kadar tut
Bir tane de sabah alıyorum ama o çok fenaGünaydın , aşırı akıyor o ya benim de öyleydi, akşam yatmadan önce almak daha iyi oluyo
akrep zor ya valla zor Allah'ım yardım etYandıkhayatta tutamam kesin akrep olcakk imdaat
Erkek kardeşim akrep..Akrebi gözlerinden tanırsınız ateş eder gözleri.Dedigi şeyi yirtina yirtina yaptiriyorlar ya ama.en güzeli ailelerine özellikle erkekse anneye kızsa babaya çok düşkündürlerkızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
eşim ailesine hiç düşkün değil tamamen karakter meselesiErkek kardeşim akrep..Akrebi gözlerinden tanırsınız ateş eder gözleri.Dedigi şeyi yirtina yirtina yaptiriyorlar ya ama.en güzeli ailelerine özellikle erkekse anneye kızsa babaya çok düşkündürler
akrep zor ya valla zor Allah'ım yardım etyüzümüzü güldür yay görünümlü akrep ver bize.
Evet o kötü oluyo, Ben bir ara günde 5 alıyordum kabus gibiydiBir tane de sabah alıyorum ama o çok fena
Hadi benim ihtimal var ama senin hic şansın yokeşim ailesine hiç düşkün değil tamamen karakter meselesiben gidelim demesem gitmiyor
42 de falan doğmak isterseHadi benim ihtimal var ama senin hic şansın yok
Tabi yükselen de çok önemli aslında 15 gün dayanabilsem kizcem harika bir yay kızı olabilirdi anası gibi ama akrepin tam ortası olduğu için şansımiz pek yok görünüyoreşim ailesine hiç düşkün değil tamamen karakter meselesiben gidelim demesem gitmiyor
dayan kendini tut yaylar çok tatlış kuzenim arkadışım bir sürü kişi tanıyorum patronum kızı yay hayatımda ben böyle pozitif güler yüzlü herkesle anlaşan birini görmedimTabi yükselen de çok önemli aslında 15 gün dayanabilsem kizcem harika bir yay kızı olabilirdi anası gibi ama akrepin tam ortası olduğu için şansımiz pek yok görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?