2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konuda biraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum

yaylar çok uyumlu ve relax ama baya baya rahat oluyorlar hiçbir şeyi kafalarına takmıyorlar bütün anlaştığım insanlar yay <3 kızı da erkeği de hiç gıcığına rastlamadım
Benim esim yay
Wallace onun kadar olsun yeter bana
Acaba kacina kadar yay ona göre dogurayim

kızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konuda biraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Erkek kardeşim akrep..Akrebi gözlerinden tanırsınız ateş eder gözleri.Dedigi şeyi yirtina yirtina yaptiriyorlar ya ama.en güzeli ailelerine özellikle erkekse anneye kızsa babaya çok düşkündürler

Erkek kardeşim akrep..Akrebi gözlerinden tanırsınız ateş eder gözleri.Dedigi şeyi yirtina yirtina yaptiriyorlar ya ama.en güzeli ailelerine özellikle erkekse anneye kızsa babaya çok düşkündürler
eşim ailesine hiç düşkün değil tamamen karakter meselesi ben gidelim demesem gitmiyor

eşim ailesine hiç düşkün değil tamamen karakter meselesi ben gidelim demesem gitmiyor
Tabi yükselen de çok önemli aslında 15 gün dayanabilsem kizcem harika bir yay kızı olabilirdi anası gibi ama akrepin tam ortası olduğu için şansımiz pek yok görünüyor

Tabi yükselen de çok önemli aslında 15 gün dayanabilsem kizcem harika bir yay kızı olabilirdi anası gibi ama akrepin tam ortası olduğu için şansımiz pek yok görünüyor
dayan kendini tut yaylar çok tatlış kuzenim arkadışım bir sürü kişi tanıyorum patronum kızı yay hayatımda ben böyle pozitif güler yüzlü herkesle anlaşan birini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…