2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet diğer dediklerinizi daha önceden biliyordum açıkta satılan baharat, kuruyemiş vs normalde de sakıncalı dikkat ediyorum ben de

merhaba arkadaşlar,
benim akıntı var su gibi suyum gelip gelmediğini nasıl anlarım 15 hafta hamilelikte.

Çok teşekkür ederim

Geçenlerde burada okumuştum sağlık ocağında bebeğin kalp sesinin dinlendiğine dair.Doktor randevuma daha iki hafta var merak ettim gideyim deneyimleyeyim dedim.minik bir makine ile bulmaya çalışıyorlar biraz geç buluyorlar ama kalp atım hızına kadar hepsini söylüyor bu güzel bişey.İnsallah her hafta gitmem.Bu bilgiyi veren arkadaşın ismini hatırlamıyorum ama teşekkür ederim burdan

yaaa böyle bir şey var mı,ben ilk defa duydum bunu

elifselman deneyimli olduğun için sana soruyorum dünden beri yazıyorum ama sağ olsun kimse cevap vermedi belki başlarına gelmedikleri için bilmiyorum. Karnımın içi acıyor resmen hapşurduğumda kasılıyor dün tuvalete çok çıktım içim yanıyor diye çok su içtim galiba ama çok fazla çıktım sızıntı mı oldu diye korkuyorum sence sızıntıyı nasıl anlarım. Birde midem bozuk bir kaç gündür bebeğe zararı olur mu doktora gitmeli miyim sence korkuyorum nedense

Karnınin acıması hele ki hapsurunca kuzum çok normal hiç sıkıntı etme idrarında yanma olmadıkça korkma hiç. Sızıntı bu haftalarda olmaz eğer olursa zaten senin idrar yapmanla değil aniden gelir sen tutamazsın fazla su ictiginde idrara cikip oturuyorum tekrar aniden geliyor hızlı iki bardak içsem etkiler. Benm bahar alerjim var hapsurdum mu kasık ağrısından ziplarim öyle ağrır

Bakalım bende 3 gündür ekmeği kestim nasılda olacaksa böyle

Kuzum benim bilgim olmadığı için yazmadım
Doktora sormak gerekiyor bence
Kontrol ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…