Karnınin acıması hele ki hapsurunca kuzum çok normal hiç sıkıntı etme idrarında yanma olmadıkça korkma hiç. Sızıntı bu haftalarda olmaz eğer olursa zaten senin idrar yapmanla değil aniden gelir sen tutamazsın fazla su ictiginde idrara cikip oturuyorum tekrar aniden geliyor hızlı iki bardak içsem etkiler. Benm bahar alerjim var hapsurdum mu kasık ağrısından ziplarim öyle ağrır
Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
Tamam dikkat et kendine ayaklarını yüksek tut ve uzan asla kalkma. Benim ağrı sebebiyle gitmiştim öyle dediler. Korkacak da bir durum yok korkup strese girme
Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
17+1 oldum ben ama bazen bir şeyler hissediyorum mesela dün sırt üstü uzandım sanki bir yere toplandı sonra pozisyon değiştirdi döndü vs gibi bir şeyler oldu ama emin değilim bebek hareketi mi, göbek inip çıkabiliyor ya ben de çok takıyordum o konuyu ama şöyle düşündüm doğum yapan kadınların bile göbekleri inmiyor hemen bence önemli değil, içimizi ferah tutup bebeği de strese sokmamakta fayda var
Kızlar oğlum oluyor sağlıkla gelsin paşam inşallah. Önce sırtını dönmüş 1 saat sonra gittik gösterdi sıpa Pasha22
tahminin doğru çıktı canım benim sağ ol
Hmm sende tahmin de yapmış
Ben özele gidiyorum ama ultrason cihazı cokta yeni degil gibi bilemedim bakalim 2 haftaya kontrol insallah bana da tahmin yapar
Çok geçmiş olsun. Bir migrenci olarak Allah kimseye yaşatmasın diyorum. Sinüziti de birkaç defa yaşadım o da çok beter bir şey. İki antibiyotikle falan geçiyor normalde. Sen ilaç icemedigin için uzamıştır. Bir an önce geçer inşallah
Tamam dikkat et kendine ayaklarını yüksek tut ve uzan asla kalkma. Benim ağrı sebebiyle gitmiştim öyle dediler. Korkacak da bir durum yok korkup strese girme