- 25 Kasım 2020
- 3.117
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.440
- 83
Terazinin anlaşamadığı pek burç yok siyasetçidir davuluna göre tokmak vurmayı severlerHiç terazi arkadaşım yok sanırım o yüzden bilmiyorum, eğer dediğin gibiyse olabilirakrep burçları karakter olarak benim tam tersim o yüzden kızım akrep olsun istedim nedense oğlak benim burcum
Ama doktora iyi sormadan durmuşsun valla ben 10 haziranı iple çekiyorum ilk soracağım soru olacak galiba.Gösterdi canım dr kağıda yazdı verdi hiç merak etmemiş açmamıştım dün arkadaşıma verdim balon falan hazırlayacak şimdi bi merak sardı ki sormacumartesi göstermişti 15+1’de bugün 15+5
Kızlar çoğunlukta gidiyor ama bakalım bende öğrenemedim cumartesi bı umut yine gideceğiz insallqh ogreniriz bu seferSiz de öğrenince yazın şu an acaba grupta erkek kız oranı nasıl gidiyor
Sonu en güzel alınan anlık kararla oluyorKesinlikle hepsi ine katılıyorum ben teraziyimbebeklerim de terazi olacakları için çok memnunum. En büyük sorunumuz aşırı kararsız olmamız onun dışında mis gibi
Günnayydınnn canımmmGunaydinlar 14. Hafta basindan
En çok beklediğim haftalarda birtanesiydi belirtilerimin azalması hayata normal devam etmek için
Cidden büyük ölçüde gecti şikayetlerim bundan sonrası daha keyifli geçsin insallah
Ay ben de şimdi anneme gözleme yemeye gidiyordumBenim bebeğim 14 haftalık sabah tartıldım hamile kaldığından bu yana 3 kilo net vermişimBen hamur işi felan yemiyorum. Normal öğün yemeğimi yiyip bol meyve, kuruyemiş ve su tüketiyorum. Suyu gündüz içebildiğim kadar içiyorum akşam 6 dan sonra sadece ağız kuruluğum olduğunda yudum yudum içiyorum. 10 haziranda kontrolüm var bebeğimin kilosunu sorcam bu sefer
Aa çok ilginç geldi bamyanın yasak olması, peki var mı öyle masum gözüken ama başka yasak olan yiyecekler?Ben de diyetisyenimi anneysen sitesi uzerinde tavsiye uzerine bulmustum. Acikcasi gebelikten anlayan ve gebelik beslenme ihtiyaclarini anlayan bir diyetisyen olmasi onemliydi. Diyetisyen Aybuke Okutan' da basladim. Istanbul'da, Nisantasinda yeri. Pahali degil. Online yapip yapmadigini bilmiyorum, sorayim yarin kontrolumde size yazarim buradan.
Gebelik haftasina gore besin ihtiyaclarimi duzenliyor. Gebelik ve genel beslenme ile ilgili de sunum yaptilar. Gebelerin yemesi onerilmeyen cogu seyi ondan ogrendim. Sebze yemegi faydalidir diyerek bir tabak bamya yiyerek gitmistim, hamilelik suresince yeme lutfen diye uyarmisti :)
valla bıktık grevdende belki haklılar kendilerince ama muayene olamamak yordu artık beni şahsen. mayıs ayının başından beri randevu bekliyorum ara ara yeniliyorum taleplerimi ama yok. özele mecbur bırakılıyoruz bir nevi :/Günaydın kızlardevlet hastanelerinde bugün ve yarın grev varmış haberiniz olsun
Ben bir şeyi fazla yiyince espiriyle döküyorum erik yiyorum şirek gibi çocuk doğuracam diyorum sabahları iş yerinde kahvaltı yapıyorum puaça simit yiyince puaça gibi çocuk doğuracam felan diyorum o yüzden aşıra gitmiyorumBen karbonhidrata yüklendim malesef
Bebek 150 grm dı pzartesi
Umarım pazartesiye sarkmaz detaylı randevusu alabilmek için ilk kez gidicem devlete bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum zaten zira biraz tuhaf oluyor devlet çalışanlarıGünaydın kızlardevlet hastanelerinde bugün ve yarın grev varmış haberiniz olsun
Bamya beni de cok sasirtmisti. Bunun disinda hamileligin ilk 3 ayinda evde kendi kendine yogurt ve kefir yapmaya pozitif bakilmiyordu. Ota Jinemed'de tedavi olurken, oradaki diyetisyen de deginmisti. Kontrolsuz kotu bir bakteri urer ise diye korkuyorlardi.Aa çok ilginç geldi bamyanın yasak olması, peki var mı öyle masum gözüken ama başka yasak olan yiyecekler?
devlet hastanesi tecrübemden sonra ayrıntılıyı da özelde yaptırmaya karar verdim nedense her yaptıkları iş baştan sağmaymış gibi geliyor.Umarım pazartesiye sarkmaz detaylı randevusu alabilmek için ilk kez gidicem devlete bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum zaten zira biraz tuhaf oluyor devlet çalışanları
Haklısınız. Özele gitmekten başka çare kalmıyorvalla bıktık grevdende belki haklılar kendilerince ama muayene olamamak yordu artık beni şahsen. mayıs ayının başından beri randevu bekliyorum ara ara yeniliyorum taleplerimi ama yok. özele mecbur bırakılıyoruz bir nevi :/
Bende alan açtıracaktim ama kaldı malesef. Ayın 2sine randevu aldım tekrar acmazlarsa özele gideceğimUmarım pazartesiye sarkmaz detaylı randevusu alabilmek için ilk kez gidicem devlete bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum zaten zira biraz tuhaf oluyor devlet çalışanları
Randevu bulamazsam ben de öyle yapacağım zaten bi gidip bakayım da ne var ne yokdevlet hastanesi tecrübemden sonra ayrıntılıyı da özelde yaptırmaya karar verdim nedense her yaptıkları iş baştan sağmaymış gibi geliyor.
Aaaa neden yeme dedi peki? Benim diyetisyenim bamyayı geçtiğimiz hafta yazmıştıBen de diyetisyenimi anneysen sitesi uzerinde tavsiye uzerine bulmustum. Acikcasi gebelikten anlayan ve gebelik beslenme ihtiyaclarini anlayan bir diyetisyen olmasi onemliydi. Diyetisyen Aybuke Okutan' da basladim. Istanbul'da, Nisantasinda yeri. Pahali degil. Online yapip yapmadigini bilmiyorum, sorayim yarin kontrolumde size yazarim buradan.
Gebelik haftasina gore besin ihtiyaclarimi duzenliyor. Gebelik ve genel beslenme ile ilgili de sunum yaptilar. Gebelerin yemesi onerilmeyen cogu seyi ondan ogrendim. Sebze yemegi faydalidir diyerek bir tabak bamya yiyerek gitmistim, hamilelik suresince yeme lutfen diye uyarmisti :)
Pek tavsiye etmiyorum dedigi anda oglen yiyerek gitmis olmanin verdigi bir panikle aciklamalarini duymadim bile. Yarin kontrolde sorayim.Aaaa neden yeme dedi peki? Benim diyetisyenim bamyayı geçtiğimiz hafta yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?