2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hiç terazi arkadaşım yok sanırım o yüzden bilmiyorum, eğer dediğin gibiyse olabilir akrep burçları karakter olarak benim tam tersim o yüzden kızım akrep olsun istedim nedense oğlak benim burcum
Terazinin anlaşamadığı pek burç yok siyasetçidir davuluna göre tokmak vurmayı severler imkanın varsa terazi doğur. Akrepler çok baskın karekter oluyor kızı erkeği fark etmiyor. Teraziler daha uysal

Gösterdi canım dr kağıda yazdı verdi hiç merak etmemiş açmamıştım dün arkadaşıma verdim balon falan hazırlayacak şimdi bi merak sardı ki sorma cumartesi göstermişti 15+1’de bugün 15+5
Ama doktora iyi sormadan durmuşsun valla ben 10 haziranı iple çekiyorum ilk soracağım soru olacak galiba.

Gunaydinlar 14. Hafta basindan
En çok beklediğim haftalarda birtanesiydi belirtilerimin azalması hayata normal devam etmek için
Cidden büyük ölçüde gecti şikayetlerim bundan sonrası daha keyifli geçsin insallah
Günnayydınnn canımmm 14. Hafta ve sonraki haftalar muhteşem geçsin

Ay ben de şimdi anneme gözleme yemeye gidiyordum valla vicdan azabı çektim

Aa çok ilginç geldi bamyanın yasak olması, peki var mı öyle masum gözüken ama başka yasak olan yiyecekler?

Günaydın kızlar devlet hastanelerinde bugün ve yarın grev varmış haberiniz olsun
valla bıktık grevdende belki haklılar kendilerince ama muayene olamamak yordu artık beni şahsen. mayıs ayının başından beri randevu bekliyorum ara ara yeniliyorum taleplerimi ama yok. özele mecbur bırakılıyoruz bir nevi :/

Ben karbonhidrata yüklendim malesef
Bebek 150 grm dı pzartesi
Ben bir şeyi fazla yiyince espiriyle döküyorum erik yiyorum şirek gibi çocuk doğuracam diyorum sabahları iş yerinde kahvaltı yapıyorum puaça simit yiyince puaça gibi çocuk doğuracam felan diyorum o yüzden aşıra gitmiyorum

Günaydın kızlar devlet hastanelerinde bugün ve yarın grev varmış haberiniz olsun
Umarım pazartesiye sarkmaz detaylı randevusu alabilmek için ilk kez gidicem devlete bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum zaten zira biraz tuhaf oluyor devlet çalışanları

Aa çok ilginç geldi bamyanın yasak olması, peki var mı öyle masum gözüken ama başka yasak olan yiyecekler?
Bamya beni de cok sasirtmisti. Bunun disinda hamileligin ilk 3 ayinda evde kendi kendine yogurt ve kefir yapmaya pozitif bakilmiyordu. Ota Jinemed'de tedavi olurken, oradaki diyetisyen de deginmisti. Kontrolsuz kotu bir bakteri urer ise diye korkuyorlardi.
Beni sasirtan diger bir konuda, aktarlardan asla kuruyemis ve kuru meyve almayacaksin denmesiydi. İki diyetisyen de degindi bu konuya. Ozellikle Istanbul gibi nemli sehirlerde tam adini hatirlayamadigim bir toksik maddenin uremesinden korkuyorlardi ki dusuk tetikler diye sadece kapali-paketli kuruyemis ve kuru meyve yiyebilirsin denmisti. Bir de zaten acikta toz-kim elini suruyor vs belli degil diye ben uzak duruyordum zaten.

Kızlar benim üç gündür midem çok kötü aşırı kötü hem de bebeğe bir zararı olmaz dimi açık açıkta anlatamıyorum

Umarım pazartesiye sarkmaz detaylı randevusu alabilmek için ilk kez gidicem devlete bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum zaten zira biraz tuhaf oluyor devlet çalışanları
devlet hastanesi tecrübemden sonra ayrıntılıyı da özelde yaptırmaya karar verdim nedense her yaptıkları iş baştan sağmaymış gibi geliyor.

Haklısınız. Özele gitmekten başka çare kalmıyor

Bende alan açtıracaktim ama kaldı malesef. Ayın 2sine randevu aldım tekrar acmazlarsa özele gideceğim

merhablar ben de kasım sonlarına doğru doğum yapacağım :) doktora sordum kalp atışları ya da ıkılı testle cinsiyet anlaşılmaz dedi çıkanda tesadüftür dedi. zaten yuzde elli şansımız var sağlıkla :)

devlet hastanesi tecrübemden sonra ayrıntılıyı da özelde yaptırmaya karar verdim nedense her yaptıkları iş baştan sağmaymış gibi geliyor.
Randevu bulamazsam ben de öyle yapacağım zaten bi gidip bakayım da ne var ne yok zaten eğitim hastanesinde hocaların özelinden fiyat aldım 390tl dediler memnun kalmazsam orayı tercih edicem ben de

Aaaa neden yeme dedi peki? Benim diyetisyenim bamyayı geçtiğimiz hafta yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…