2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gunaydinlar 14. Hafta basindan
En çok beklediğim haftalarda birtanesiydi belirtilerimin azalması hayata normal devam etmek için
Cidden büyük ölçüde gecti şikayetlerim bundan sonrası daha keyifli geçsin insallah
Günaydın kuzum benim de 14 te azaldı son bir haftadır da maşallah diyeyim baya iyiyim enerjim istahim ağız tadım düzeldi ikinci trimester balayı gibidir diyorlar zaten inşallah herkesin hamileliği keyifle geçsin

Ne güzel haber oh cok şükür insallah hepimiz için su gibi geçsin yavrularımıza kavuşalım
Temmuz da tatilim var normalde erkenden birseyler alirim Avm ye bile gitme isteğim olmadi daha keyifle geçsin insallah

Gunaydinlar 14. Hafta basindan
En çok beklediğim haftalarda birtanesiydi belirtilerimin azalması hayata normal devam etmek için
Cidden büyük ölçüde gecti şikayetlerim bundan sonrası daha keyifli geçsin insallah
Günaydınn benim her zamanki gibi normal insanlardan farklı ilerliyor Mide yanmam var şişkinliğim var. Tuvalete gitme sayım aşırı çoğaldı uyku desen yok ilk haftaları özledim resmen

Günaydınn benim her zamanki gibi normal insanlardan farklı ilerliyor Mide yanmam var şişkinliğim var. Tuvalete gitme sayım aşırı çoğaldı uyku desen yok ilk haftaları özledim resmen
Hadi canim ama senin iki tane var sayılmaz saka bir yana belki alisma süresi daha mi fazla illaki düzelecektir Allahin izniyle

birde bebek beni sinüzit yaptı Allah migren ağrısı snüzit ağrısı çekenlere yardım etsin ben hayatımda böyle bir şey görmedim
Kiz sunizit cok fena benim de var baya sızlar bas ağrısı yanlar favori agrimdir
Daha bu bebeler bi,lze neler yaocsk dur aklımızı basimizdan alacaklar

Aynen ben Beypazarı içiyorum o zaman devam ayran da öyle güzel oluyor kş mübarekler iç iç doyamıyorum
Yarin diyetisyen kontrolum var. En az tuzlu ayran markasini ogrenmeye calisayim, buradan yazarim. 2 aksam once bir bardak ictigim ayran yuzunden, ertesi gun yuzuklerim parmaklarima olmamisti :)

Amin Evet zorluklar yaşadım ama en çok öğrencilik hayatımda yaşadım haliyle o da bi süre sonra tüm hayatımı etkiledi. 8. Sınıfa geçtiğimde Türkçe öğretmenim fark etmişti. Onun çok faydası oldu. Ailem konun üzerinde durdu genetik olduğunu öğrenince evhama kapıldım. Annelik çok başkaymış.

Benim de ekmek yeme alışkanlığım yok, kahvaltıda bir dilim ya da sulu yemekle belki. Ama yemeklerin suyunu tüketmemi söylediği için ordaki ekmeği yiyemiyorum. Ben yine maximum 1 dilimle devam ediyorum
Yiyemiyorum her ogun ekmek dedigimde, tam tahilli ekmekten gelen bazi gidalar var onlardan faydalanmani istiyorum demisti. Yarin da soracagim, kahvalti ve sulu yemek harici cidden cok zor ekmek tuketebilmek :)

Ben de diyetisyenimi anneysen sitesi uzerinde tavsiye uzerine bulmustum. Acikcasi gebelikten anlayan ve gebelik beslenme ihtiyaclarini anlayan bir diyetisyen olmasi onemliydi. Diyetisyen Aybuke Okutan' da basladim. Istanbul'da, Nisantasinda yeri. Pahali degil. Online yapip yapmadigini bilmiyorum, sorayim yarin kontrolumde size yazarim buradan.

Gebelik haftasina gore besin ihtiyaclarimi duzenliyor. Gebelik ve genel beslenme ile ilgili de sunum yaptilar. Gebelerin yemesi onerilmeyen cogu seyi ondan ogrendim. Sebze yemegi faydalidir diyerek bir tabak bamya yiyerek gitmistim, hamilelik suresince yeme lutfen diye uyarmisti :)

Kızlar ya kaç kilo aldınız ben 3 ay almadım ama gel 1 ayda 3 kilo aldım
Benim bebeğim 14 haftalık sabah tartıldım hamile kaldığından bu yana 3 kilo net vermişim Ben hamur işi felan yemiyorum. Normal öğün yemeğimi yiyip bol meyve, kuruyemiş ve su tüketiyorum. Suyu gündüz içebildiğim kadar içiyorum akşam 6 dan sonra sadece ağız kuruluğum olduğunda yudum yudum içiyorum. 10 haziranda kontrolüm var bebeğimin kilosunu sorcam bu sefer

Ben varım 9 ve 7 bucuk yasinda iki kızım var. Yeterince büyüdüler abla olmaya hazırlar. Ben hatta 4.cocuk bile düşünüyorum
Eminciğim sen gerçekten bir efsanesin ben 1. Doğuracağım diye 40 takla atıyorum maşallah rabbim gönlüne göre hayrlı hayrlı evlatlar versin

Ben karbonhidrata yüklendim malesef
Bebek 150 grm dı pzartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…