2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sadece bir kere denize girdiğimde hissettim ciddi şekilde hareketini onun dışında yok kıpırtı. Üzerine göbeğimde küçülünce evham yaptım yine

Evet ilk gebeligimde doktorum ev yoğurdunu onermemisti ama ben çocuğum olduktan sonra ev yoğurdunu alıştığım için hazır yoğurttan tiksiniyorum. Bunda ev yoğurdu yedim Allah'a şükür bir şey olmadı. Bu arada bamyayi onermemesinin sebebi neymiş? Çok severim ve yiyorum çok seyrek de olsa.

Amin canim Allah isteyene dileyenlere bol bol bebis versin. 3. Çocuktan sonrası artık zor olmaz alışkanlık yapar bünye. acaba grupta 4.cocuga hamile o varmi
Eminciğim sen gerçekten bir efsanesin ben 1. Doğuracağım diye 40 takla atıyorum maşallah rabbim gönlüne göre hayrlı hayrlı evlatlar versin

Canım tecrübene dayanarak bende Sana sorayım. Ben idrar yaparken rahimde bi baskı ve ağrı hissediyorum ama yanma yok. Hatta dün böbreklerime doğru baya sancı girdi lavaboda. Ama pazartesi hastanede yattım doktor antibiyotik verdi serumla. ve testlerimde enfeksiyon çıkmadı.

resmen her gün vurup gidiyor burnum tıkalı asla nefes alamıyorum beni tek zorlayan o

Kızlar oğlum oluyor sağlıkla gelsin paşam inşallah. Önce sırtını dönmüş 1 saat sonra gittik gösterdi sıpa Pasha22 tahminin doğru çıktı canım benim sağ ol
ayyy kızzz nasıl sevindim önce sağlıklı olmasına sonra öğrenmene sonrada tahminimin tutmasına Allah sağlıcakla kucağına aldırsın

Geçmiş olsun canım
Ben görseydim kesin yazardım ya çünkü tam tarif ettiğin şekilde benimde çok ağrım sızım oluyor
Biliyosun her haftada doktora gidyorum bu korkulardan
Hangi doktora gitsem hepsi gayet normal oldugunu söylüyor
Geçen bi ara sızıntı için bende gitmiştim sızıntının bile hemen farkedilebilicegini söylemişti cisini tutabilirmissin ama onu tutamazmıssın
Su gibi akıntıyıda gayet normal görüyolar

Kızlar hastaneden çıktım doktorun cihazı çok iyi değildi, bir çıkıntı var erkek gibi ama emin olamadım kordon bağı da olabilir 3 hafta sonra yine gel dedi Bu arada yeni bir şey öğrendim doktordan bebeğin eli açık ve uzunsa erkek (fotoda olduğu gibi) kapalı ve yumru şeklinde ise kız olur genelde dedi. ben çektiğim fotoları paylaşıyorum NUB a göre o çıkıntının kız olması lazım çünkü

Eklentiler

• IMG_20220526_185730.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 76
  • mmexport1653557300453.webp
    40 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…