- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Sadece bir kere denize girdiğimde hissettim ciddi şekilde hareketini onun dışında yok kıpırtı. Üzerine göbeğimde küçülünce evham yaptım yine17+1 oldum ben ama bazen bir şeyler hissediyorum mesela dün sırt üstü uzandım sanki bir yere toplandı sonra pozisyon değiştirdi döndü vs gibi bir şeyler oldu ama emin değilim bebek hareketi mi, göbek inip çıkabiliyor ya ben de çok takıyordum o konuyu ama şöyle düşündüm doğum yapan kadınların bile göbekleri inmiyor hemen bence önemli değil, içimizi ferah tutup bebeği de strese sokmamakta fayda var
Yalnız değilsiniz ben de pazartesiyi iple çekiyorum ama gelmiyor bir türlüKızlar herhalde aranızda cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldımfetal dna testimin sonucunu merakla bekliyorum ben de
Bende sendenim canim bende öğrenemedimKızlar herhalde aranızda cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldımfetal dna testimin sonucunu merakla bekliyorum ben de
Evet ilk gebeligimde doktorum ev yoğurdunu onermemisti ama ben çocuğum olduktan sonra ev yoğurdunu alıştığım için hazır yoğurttan tiksiniyorum. Bunda ev yoğurdu yedim Allah'a şükür bir şey olmadı. Bu arada bamyayi onermemesinin sebebi neymiş? Çok severim ve yiyorum çok seyrek de olsa.Bamya beni de cok sasirtmisti. Bunun disinda hamileligin ilk 3 ayinda evde kendi kendine yogurt ve kefir yapmaya pozitif bakilmiyordu. Ota Jinemed'de tedavi olurken, oradaki diyetisyen de deginmisti. Kontrolsuz kotu bir bakteri urer ise diye korkuyorlardi.
Beni sasirtan diger bir konuda, aktarlardan asla kuruyemis ve kuru meyve almayacaksin denmesiydi. İki diyetisyen de degindi bu konuya. Ozellikle Istanbul gibi nemli sehirlerde tam adini hatirlayamadigim bir toksik maddenin uremesinden korkuyorlardi ki dusuk tetikler diye sadece kapali-paketli kuruyemis ve kuru meyve yiyebilirsin denmisti. Bir de zaten acikta toz-kim elini suruyor vs belli degil diye ben uzak duruyordum zaten.
Amin inşallah Allah razı olsunGözünüz aydın ay negüzel ya darısı bize biz de bi öğrenseydiksağlıkla gelsin paşanız
Eminciğim sen gerçekten bir efsanesin ben 1. Doğuracağım diye 40 takla atıyorum maşallahrabbim gönlüne göre hayrlı hayrlı evlatlar versin
Canım tecrübene dayanarak bende Sana sorayım. Ben idrar yaparken rahimde bi baskı ve ağrı hissediyorum ama yanma yok. Hatta dün böbreklerime doğru baya sancı girdi lavaboda. Ama pazartesi hastanede yattım doktor antibiyotik verdi serumla. ve testlerimde enfeksiyon çıkmadı.Karnınin acıması hele ki hapsurunca kuzum çok normal hiç sıkıntı etme idrarında yanma olmadıkça korkma hiç. Sızıntı bu haftalarda olmaz eğer olursa zaten senin idrar yapmanla değil aniden gelir sen tutamazsın fazla su ictiginde idrara cikip oturuyorum tekrar aniden geliyor hızlı iki bardak içsem etkiler. Benm bahar alerjim var hapsurdum mu kasık ağrısından ziplarim öyle ağrır
Hayır göbekten ölçüyorlar.size suyunuzun geldiğini mi söylediler .
işteyim oturur durumdayım nasıl kontrol ettiler vajinadan mı hiçde musait durumda değilim.
ağrı yok bende.Hayır göbekten ölçüyor
Bişey yoktur canım merak etme. Fitil filan kullanıyor musun?ağrı yok bende.
peçete yerleştirdim saat 4 de kadar kontrol edeceğim.
Ohhh afiyet bal olsun domates ve salatalığı bol yeee bari dengelesinAy ben de şimdi anneme gözleme yemeye gidiyordumvalla vicdan azabı çektim
çok uzakKuzum benim bilgim olmadığı için yazmadım
Doktora sormak gerekiyor bence
Kontrol ne zaman
Tarihlerimiz aynı canım bana Da aynısını dedi 13+4 de erkek gibi ama olmayanda bilir dedi bende çok merak ediyorum daha da gitmeme çok varBana da 11 de erkek olabilir dedi ama tahmin etmek zor olmayadabilir demiştibakalım ne çıkacak
Gözün aydın hoşgeldin Aslan parçası rabbim hayrlı evlat etsin inşallahKızlar oğlum oluyorsağlıkla gelsin paşam inşallah. Önce sırtını dönmüş 1 saat sonra gittik gösterdi sıpa Pasha22 tahminin doğru çıktı canım benim sağ ol
resmen her gün vurup gidiyor burnum tıkalı asla nefes alamıyorum beni tek zorlayan oÇok geçmiş olsun. Bir migrenci olarakAllah kimseye yaşatmasın diyorum. Sinüziti de birkaç defa yaşadım o da çok beter bir şey. İki antibiyotikle falan geçiyor normalde. Sen ilaç icemedigin için uzamıştır. Bir an önce geçer inşallah
ayyy kızzz nasıl sevindim önce sağlıklı olmasına sonra öğrenmene sonrada tahminimin tutmasınaKızlar oğlum oluyorsağlıkla gelsin paşam inşallah. Önce sırtını dönmüş 1 saat sonra gittik gösterdi sıpa Pasha22 tahminin doğru çıktı canım benim sağ ol
Geçmiş olsun canım@elifselman deneyimli olduğun için sana soruyorum dünden beri yazıyorum ama sağ olsun kimse cevap vermedi belki başlarına gelmedikleri için bilmiyorum. Karnımın içi acıyor resmen hapşurduğumda kasılıyor dün tuvalete çok çıktım içim yanıyor diye çok su içtim galiba ama çok fazla çıktım sızıntı mı oldu diye korkuyorum sence sızıntıyı nasıl anlarım. Birde midem bozuk bir kaç gündür bebeğe zararı olur mu doktora gitmeli miyim sence korkuyorum nedense
Ay canım bende varım günlerde geçmek bilmiyor. Dünden bugüne 1 gün geçti daha 10 haziranda randevumKızlar herhalde aranızda cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldımfetal dna testimin sonucunu merakla bekliyorum ben de
Yaa maşallah gözün aydın canım sağlıkla gelsin prensesTunaydin kizlaaaar doktoruma gittim şükür bebiş gayet iyimiskilosu boyu da iyi kesin olarak kızım oluyor evime ikinci melek gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?