2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bak bunu öğrendiğim iyi oldu en azından çişle arasında ki farkı anlarız bende senin gibiyim bugün gitmemek için zor tutum kendimi eşimi bile telaşlandırdım ama herkesin başına geldiği için kendimi tutacağım ve gitmicem Doktorda diyecek arrtık hep erken geliyorsun dediğim zamanlarda gel diye kızacak

Kaç haftalık oldu canım senin. Bi de fotolar yüklenmemiş ya da ben mi göremiyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin

Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
benim göbeğim dün yoktu bugün 9 aylık gibi ama gaz var diye tahmin ediyorum çünkü karnım ağrıyor dün ve ondan öncek i gün içimde baloncuk patlamış gibi hissettim araştırdığımda bebek olduğunu öğrendim ama çok anlıktı bir iş yaparken anlaşılacağını sanmıyorum. Bazları kanat çırpması olarak hissediyormuş.

Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
ben hissediyorum kuzum karnımın da şişliği indi bu hafta bugün kontrolden çıktım bebek gayet sağlıklı dedi, korkma kuzum bu ara çoğu anneler öyle

aynen bana da bunları söyledi 3 hafta sonra yine gideceğim kesinleştirmek için dedi senin paşanında haberlerini bekliyorum.
benimki galiba erkek çünkü ben oraya yattığım anda daha doktor söylemeden erkek bu dedim içime doğdu ama kendimi tam görene kadar ümitlendirmek istemiyorum Kıza alıştım erkek oldu şimdi erkek diye tuturucam kız diyecek o yüzden bekliyorumm

Hmm sende tahmin de yapmış
Ben özele gidiyorum ama ultrason cihazı cokta yeni degil gibi bilemedim bakalim 2 haftaya kontrol insallah bana da tahmin yapar
Ben kız istediğim için umarım tahmini tutmaz diyorum eşim de rüyasında kız görmüş hadi inşallah diyorum haftaya artık tahmin yapar bence canım sana haftan da ilerlemiş olur

aynı duyguları yaşıyoruz inan eşimde ben kıza kendimi çok alıştırmıştım diyor sağlıklı olsunlar da her ikisi de başlarımızın tacı

Evet ben de gün sayıyorum test sonucum çıksın diye bir an önce hayırlısı ile öğreniriz inşallah
Amin inşallah Sanırım hamileliğimizin en heyecanlı kısmı bu mu acaba? Ben cinsiyeti bu kadar merak edip heyecan yaparak bekleyeceğimi tahmin bile edemezsin . Rabbim gönlümüzden geçen cinsiyetteki evlatları sağlıklı ve hayrlı şekilde kucağınıza aşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…