hiç birşey kullanmıyorum.Bişey yoktur canım merak etme. Fitil filan kullanıyor musun?
bak bunu öğrendiğim iyi oldu en azından çişle arasında ki farkı anlarız bende senin gibiyim bugün gitmemek için zor tutum kendimi eşimi bile telaşlandırdım ama herkesin başına geldiği için kendimi tutacağım ve gitmicemGeçmiş olsun canım
Ben görseydim kesin yazardım ya çünkü tam tarif ettiğin şekilde benimde çok ağrım sızım oluyor
Biliyosun her haftada doktora gidyorum bu korkulardan
Hangi doktora gitsem hepsi gayet normal oldugunu söylüyor
Geçen bi ara sızıntı için bende gitmiştim sızıntının bile hemen farkedilebilicegini söylemişti cisini tutabilirmissin ama onu tutamazmıssın
Su gibi akıntıyıda gayet normal görüyolar
Kaç haftalık oldu canım senin. Bi de fotolar yüklenmemiş ya da ben mi göremiyorum. Rabbim sağlık sıhhat versinKızlar hastaneden çıktımdoktorun cihazı çok iyi değildi, bir çıkıntı var erkek gibi ama emin olamadım kordon bağı da olabilir 3 hafta sonra yine gel dedi Bu arada yeni bir şey öğrendim doktordan bebeğin eli açık ve uzunsa erkek (fotoda olduğu gibi) kapalı ve yumru şeklinde ise kız olur genelde dedi. ben çektiğim fotoları paylaşıyorum NUB a göre o çıkıntının kız olması lazım çünkü
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTunaydin kizlaaaar doktoruma gittim şükür bebiş gayet iyimiskilosu boyu da iyi kesin olarak kızım oluyor evime ikinci melek gelicek
benim göbeğim dün yoktu bugün 9 aylık gibi ama gaz var diye tahmin ediyorum çünkü karnım ağrıyor dün ve ondan öncek i gün içimde baloncuk patlamış gibi hissettim araştırdığımda bebek olduğunu öğrendim ama çok anlıktı bir iş yaparken anlaşılacağını sanmıyorum. Bazları kanat çırpması olarak hissediyormuş.Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
ekledim şimdi kuzum tekrar bi bak istersen, Sat a göre 16+4 bebeğe göre 15+4Kaç haftalık oldu canım senin. Bi de fotolar yüklenmemiş ya da ben mi göremiyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin
ben hissediyorum kuzum karnımın da şişliği indi bu hafta bugün kontrolden çıktım bebek gayet sağlıklı dedi, korkma kuzum bu ara çoğu anneler öyleKızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
aynen bana da bunları söyledi 3 hafta sonra yine gideceğim kesinleştirmek için dediPasha22 Bana şuanda %100 erkek demedi ama erkek görüntüsü bu dedi kıza benzemiyor dedi 11 Haziranda değişmezse eğer bana yaptığın tahminlerde tutuyor :)
Evet ben de gün sayıyorum test sonucum çıksın diye bir an önce hayırlısı ile öğreniriz inşallahAy canım bende varım günlerde geçmek bilmiyor. Dünden bugüne 1 gün geçti daha 10 haziranda randevum
Bizimki de çok hareketliydi zaten bir şey gördüysek bile yanlış çıkabilirTarihlerimiz aynı canım bana Da aynısını dedi 13+4 de erkek gibi ama olmayanda bilir dedi bende çok merak ediyorum daha da gitmeme çok var
Teşekkür ederim canımOhhh afiyet bal olsun domates ve salatalığı bol yeee bari dengelesin
Hayırlısı ile bir an önce öğreniriz inşallahBende sendenim canim bende öğrenemedim
benimki galiba erkek çünkü ben oraya yattığım anda daha doktor söylemeden erkek bu dedim içime doğdu ama kendimi tam görene kadar ümitlendirmek istemiyorumaynen bana da bunları söyledi 3 hafta sonra yine gideceğim kesinleştirmek için dedisenin paşanında haberlerini bekliyorum.
Ben kız istediğim için umarım tahmini tutmaz diyorumHmm sende tahmin de yapmış
Ben özele gidiyorum ama ultrason cihazı cokta yeni degil gibi bilemedim bakalim 2 haftaya kontrol insallah bana da tahmin yapar
aynı duyguları yaşıyoruz inan eşimde ben kıza kendimi çok alıştırmıştım diyorbenimki galiba erkek çünkü ben oraya yattığım anda daha doktor söylemeden erkek bu dedim içime doğdu ama kendimi tam görene kadar ümitlendirmek istemiyorumKıza alıştım erkek oldu şimdi erkek diye tuturucam kız diyecek o yüzden bekliyorumm
Amin inşallahEvet ben de gün sayıyorum test sonucum çıksın diye bir an önce hayırlısı ile öğreniriz inşallah
benimki hala depresyondaaynı duyguları yaşıyoruz inan eşimde ben kıza kendimi çok alıştırmıştım diyorsağlıklı olsunlar da her ikisi de başlarımızın tacı
dur kızVallaPasha22 daha 6 haftalıkken kız dedi bana ve tuttu ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?