2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben kız istediğim için umarım tahmini tutmaz diyorum eşim de rüyasında kız görmüş hadi inşallah diyorum haftaya artık tahmin yapar bence canım sana haftan da ilerlemiş olur
Bende hamile kaldığından beri rüyam da erkek görüyorum. Eşim ısrarla bizim kızımız olacak diyor. Ben iki cinsi de çok seviyorum aslında ama ailem hep erkek olduğu için farklılık olsun kız çocuğu duygusunu yaşamak istiyorum. Bazen kız olsun kız istiyorum diyince önce sağlıklı olsun de diyorlar bana ve ben çok üzülüyorum öyle söylediklerinde ben neden sağlıksız evlat isteyim. Sağlıklı olsun kızım olsun kız annesi duygusu nasıl bişey onu yaşamak istiyorum. İnsanlar bazen bana çok değişik geliyor.

Ya geçen yazmıştım
Benim pedim sırılsıklamdı resmen, kesin su geldi dedim öyle gittim bişey yok akıntı dedi
Birde havalar sıcak terliyoruzda galiba
Ben kendimi tuttum 16 gündür doktora gitmiyorum benim için çok büyük başarı

benim daha 4 gün oldu normalde erkek gitmeydin bu hafta sonu gidecektim ne güzel cinsiyette belli olurdu

benim daha 4 gün oldu normalde erkek gitmeydin bu hafta sonu gidecektim ne güzel cinsiyette belli olurdu
Ben kendimi o kadar kısıtladımki anlatamam
Geçen yine kanamam oldu onda bile gitmedim düşün
Geçen gün ilk defa dışarı çıktım gezmeye
Baya baya ilerledim artık ben maşallah

Ben kız istediğim için umarım tahmini tutmaz diyorum eşim de rüyasında kız görmüş hadi inşallah diyorum haftaya artık tahmin yapar bence canım sana haftan da ilerlemiş olur
Aynen insallah
Benim iki kizim var ama esim yine kiz istiyor kızların ikisi de kiz istiyor bende diğer cinsi de tatma hevesi
Nasip bakalim

ben hissediyorum kuzum karnımın da şişliği indi bu hafta bugün kontrolden çıktım bebek gayet sağlıklı dedi, korkma kuzum bu ara çoğu anneler öyle
Bende hareket yok göbek indi durmaya çalışıyorum ama akşamı hastanede bulurum kendimi gibi hissediyorum

Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi

Merhaba, 16 + 4’teyim ben de. Hareket hissetmiyorum, göbeğim de bazen çok belirgin bazen neredeyse inmiş oluyor bu hafta kontrolüm vardı, her şey yolundaydı. Sanırım normal bunlar. Kızlar da burada birkaç gün önce yazmıştı buna benzer şeyler.

Antibiyotik vermesi çok saçma bebiş daha yukarı çıkmadı ama büyüdüler ağırlıkları 100-200 gram arasında baskı hissi çok normal her zaman hissetsen belki plesenta aşağıda diyim ama arada olması çok normal keşke sonucu görmeden almasaydin antibiyotik. Hangi yönün agrirsa bir müddet öbür tarafına yatmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…