bizimki ilk ya aslında içten içe erkeğe de seviniyordur bence ama ağzında kız babaya düşkün olurmuş kız olsun diyor bakalımbenimki hala depresyondahala umudum var benim diyor
Bende hamile kaldığından beri rüyam da erkek görüyorum. Eşim ısrarla bizim kızımız olacak diyor. Ben iki cinsi de çok seviyorum aslında ama ailem hep erkek olduğu için farklılık olsun kız çocuğu duygusunu yaşamak istiyorum. Bazen kız olsun kız istiyorum diyince önce sağlıklı olsun de diyorlar bana ve ben çok üzülüyorum öyle söylediklerinde ben neden sağlıksız evlat isteyim. Sağlıklı olsun kızım olsun kız annesi duygusu nasıl bişey onu yaşamak istiyorum. İnsanlar bazen bana çok değişik geliyor.Ben kız istediğim için umarım tahmini tutmaz diyorumeşim de rüyasında kız görmüş hadi inşallah diyorum haftaya artık tahmin yapar bence canım sana haftan da ilerlemiş olur
Amin canım sağolasın hep kız dedin 6. Haftada 9. Haftada 11. Haftada ve dedigin gibi oldu. Allah hepimizin kucagina sağlıkla almayı nasip etsindur kızmesaj kutum yine dolacak arada kaynayan olunca gönül koyup beni üzenler oluyor. Allah sağlıcakla kucağına aldırsın
Bizimde ilk kız çocuğunu hep ballandıra ballandıra anlatmışlar hevesliydi o yüzden tabiki erkek de onun evladı sonuçta alışırbizimki ilk ya aslında içten içe erkeğe de seviniyordur bence ama ağzında kız babaya düşkün olurmuş kız olsun diyor bakalım
Amin inşallah Allah razı olsun canımGözün aydın hoşgeldin Aslan parçası rabbim hayrlı evlat etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaayyy kızzz nasıl sevindim önce sağlıklı olmasına sonra öğrenmene sonrada tahminimin tutmasınaAllah sağlıcakla kucağına aldırsın
Bende varım pazartesi günü gittim en son 13+4 tüm.. 3 hafta sonra söyleyeceğim dediBende varımmmm
Hic tahmin bile yapmamıştı doktor 11. Hafta da gittiğimde ama bir sonrakinde soracağım sanjrim asiri merak basladi
Ya geçen yazmıştımbak bunu öğrendiğim iyi oldu en azından çişle arasında ki farkı anlarız bende senin gibiyim bugün gitmemek için zor tutum kendimi eşimi bile telaşlandırdım ama herkesin başına geldiği için kendimi tutacağım ve gitmicemDoktorda diyecek arrtık hep erken geliyorsun dediğim zamanlarda gel diye kızacak
benim daha 4 gün oldu normalde erkek gitmeydin bu hafta sonu gidecektim ne güzel cinsiyette belli olurduYa geçen yazmıştım
Benim pedim sırılsıklamdı resmen, kesin su geldi dedim öyle gittim bişey yok akıntı dedi
Birde havalar sıcak terliyoruzda galiba
Ben kendimi tuttum 16 gündür doktora gitmiyorum benim için çok büyük başarı
Bebeğin büyüdüğü için baskı yapıyordur korkma canımhiç birşey kullanmıyorum.
ne sıklıkta gelir acaba bu ara sık sık idrara çıkıyorum belkide idrardır.
BenimAmin canimAllah isteyene dileyenlere bol bol bebis versin. 3. Çocuktan sonrası artık zor olmaz alışkanlık yapar bünye. acaba grupta 4.cocuga hamile o varmi
Ben kendimi o kadar kısıtladımki anlatamambenim daha 4 gün oldu normalde erkek gitmeydin bu hafta sonu gidecektim ne güzel cinsiyette belli olurdu
maşallah üçüzler anneyi zorlamıyor ❤Ben kendimi o kadar kısıtladımki anlatamam
Geçen yine kanamam oldu onda bile gitmedim düşün
Geçen gün ilk defa dışarı çıktım gezmeye
Baya baya ilerledim artık ben maşallah
Aynen insallahBen kız istediğim için umarım tahmini tutmaz diyorumeşim de rüyasında kız görmüş hadi inşallah diyorum haftaya artık tahmin yapar bence canım sana haftan da ilerlemiş olur
13+4 az değilmiş ya hic tahmin yapmadi mi?Bende varım pazartesi günü gittim en son 13+4 tüm.. 3 hafta sonra söyleyeceğim dedi
Bende hareket yokben hissediyorum kuzum karnımın da şişliği indi bu hafta bugün kontrolden çıktım bebek gayet sağlıklı dedi, korkma kuzum bu ara çoğu anneler öyle
Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
Antibiyotik vermesi çok saçma bebiş daha yukarı çıkmadı ama büyüdüler ağırlıkları 100-200 gram arasında baskı hissi çok normal her zaman hissetsen belki plesenta aşağıda diyim ama arada olması çok normal keşke sonucu görmeden almasaydin antibiyotik. Hangi yönün agrirsa bir müddet öbür tarafına yatmayı deneCanım tecrübene dayanarak bende Sana sorayım. Ben idrar yaparken rahimde bi baskı ve ağrı hissediyorum ama yanma yok. Hatta dün böbreklerime doğru baya sancı girdi lavaboda. Ama pazartesi hastanede yattım doktor antibiyotik verdi serumla. ve testlerimde enfeksiyon çıkmadı.
Amin kuzum hepimizinkiniYaa maşallah gözün aydın canım sağlıkla gelsin prensesrabbim hayrlı evlat eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?