2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
maşallah üçüzler anneyi zorlamıyor ❤
Canım ben hep diyorum
Kanamam olmasaydı şimdiye kadar hiç bi sıkıntım yoktu
Kanamada tuzu biberi oldu diyelim artık
Rabbime şükür kolay geçti inşallah ileriside böyle kolay geçer

Senden iki gün küçük bizim 16+2 vallahi herkes hareket hissediyorum deyince aşırı stres yaptım. Gece kalkıp çikolata falan yedim belki gece uyanıktır hareket eder diye ama yok paşamız kılını kıpırdatmıyor Göbekte bugün yumuşacık ve inik normale göre aşırı huzursuz oldum. Maşallah miniğine annesi umarım bizimde yolundadır herşey boşuna kuruntu yapıyorumdur

Bende hareket yok göbek indi durmaya çalışıyorum ama akşamı hastanede bulurum kendimi gibi hissediyorum
Canm benm de öyle oldu buraya da panikle yazdım hatta bildiğin 6 aylık göbek dümdüz oldu korkma bak bugün doktordan geldim gelişimi iyi hatta sattan önde boşuna gitme inan bende korktum bariz olunca ama oluyormuş demekki

Evet kesinlikle ben de kız olsa keşke diyorum hemen sağlıklı olsun da diye başlıyorlar... Biz sanki sağlıksız ama kız olsun diyoruz ben de rüyamda hep kız gördüm ama kız istiyorum diye de olabilir

Maşallah Tam stresler bitti diyoruz yenileri çıkıyor. Son on gündür çok iyiydim cinsiyet öğrendiğimden beri ama yine evham perileri geldi malesef. İnşallah dediğin gibidir

Hayırlısı olsun. Gönlünden geçen olsun. Sağlıkla gelsin inşallah

dur kız mesaj kutum yine dolacak arada kaynayan olunca gönül koyup beni üzenler oluyor. Allah sağlıcakla kucağına aldırsın
Pasha22 Bakıyorum da herkesi tutturmuşsun. Sana güvenip doktora güvenmiyorum ona göre Sen kız dedin bana. Doktor erkek dedi Gerçi 12. Haftadaydik ve daha erken dedi. Bakalım umarım senin dediğin doğrudur.

Bana sormamışsınız ama ben o durumu idrarımı çok biriktirdiysem yaşıyorum. Çok beklemeden gittiysem sıkıntı olmuyor.

Pasha22 Bakıyorum da herkesi tutturmuşsun. Sana güvenip doktora güvenmiyorum ona göre Sen kız dedin bana. Doktor erkek dedi Gerçi 12. Haftadaydik ve daha erken dedi. Bakalım umarım senin dediğin doğrudur.
yok kız sakın öyle düşünme doktor ne derse odur tıp karşısında boynumuz kıldan ince

Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
Ufak gıdıklama şeklinde hissediyorumsirt üstü yatınca böyle göbek altında bitarafda şişlik yukarı doğru kasılma oluyor sonra düzeliyor.sabahlari iniyor akşamları sisiyir benim de göbek .

C
13+4 az değilmiş ya hic tahmin yapmadi mi?
Bende 11 sonunda tahmin yapar sanıyordum
Canim 11 +4 te sormuştum ilk kiz gibi ama sadece tahmin dedi olmayabilir dedi ..bir sonraki kontrolde bakalim dedi..13+4 te gittik iste teyzem vardi yanımda çıkıntı gördüm sanki erkek mi doktor bey dedi..kaslarini kaldırdı değil işareti yaptı sonra bende dedim kiz o zaman dedim sonra güldü simdi değil 3 hafta sonra söyleyeceğim dedi...benim gönlümden erkek geçiyor aslında bir kızım var ..tabiki allah ne verirse ama doktorun tahmini kiz gibi geliyor bana ama yüzde yüz kesinlik istiyor sanirim..ay bende anlamadım.

Demek emin olmak için bekliyor
Allahim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
İnsanız işte insan iki cesitten istiyor doğal olarak
Hayirlisiysa nasip olsun insallah

Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
bende devam ediyor ama harekette hissettim ama hissetmekte kötü gerçekten dün hissettim bugün hissetmedim şimdi neden hissetmedim diye tribe giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…