Serumla verdi antibiyotik.Antibiyotik vermesi çok saçma bebiş daha yukarı çıkmadı ama büyüdüler ağırlıkları 100-200 gram arasında baskı hissi çok normal her zaman hissetsen belki plesenta aşağıda diyim ama arada olması çok normal keşke sonucu görmeden almasaydin antibiyotik. Hangi yönün agrirsa bir müddet öbür tarafına yatmayı dene
Beklemiyorum aslında ama. Ben 9 ayı yatak istirahati ile geçircem sanırımBana sormamışsınız ama ben o durumu idrarımı çok biriktirdiysem yaşıyorum. Çok beklemeden gittiysem sıkıntı olmuyor.
ben 16 dayım karnımda kıpırtılar hissettikçe içim içime sığmıyor. artık başladım hissetmeye. sabahları karnım felaket inik oluyor. korkuyorum çocuk yok mu acaba diye ama kahvaltı yapıp vücuduma besin girdikten sonra göbüş şişmeye başlıyor:)Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
Canım ne yaptın. Merak ettim senihiç birşey kullanmıyorum.
ne sıklıkta gelir acaba bu ara sık sık idrara çıkıyorum belkide idrardır.
Doktora sormayı bırak kağıda yazdı telefon kılıfımın içine koydum direkt 3-4 gün öyle durdu elimde ama bakmadanAma doktora iyi sormadan durmuşsun valla ben 10 haziranı iple çekiyorum ilk soracağım soru olacak galiba.
Bamya mı bakla mı yasak olan emin misinizAa çok ilginç geldi bamyanın yasak olması, peki var mı öyle masum gözüken ama başka yasak olan yiyecekler?
Bende asiri bakla tuketiminin zararlı olabileceğini duymuştum.. fakat bamyayi suan ilk kez duyuyorum..bamya sağlıklı faydalıdır benim bildigimBamya mı bakla mı yasak olan emin misinizbamyayı hiç duymadım
Fotoyu anlayabilmek için baya evirdim çevirdim, yan tutunca alttan olduğunu anladımSizce pipi mi
HahahaFotoyu anlayabilmek için baya evirdim çevirdim, yan tutunca alttan olduğunu anladımAma bu bence bir prenseeees Ortadaki noktanın ve yanlardaki çizginin ne olduğunu yazmim
kuzu 7-8 haftalık ultrason fotona bak karından bakıldıysa bebek sağda ise erkek değilse kız, vajinal bakıldıysa tam tersi. 10-11-12 haftalıkta ise omurilik U şeklindeyse erkek paralel düz ise kız. İnşallah anlatabilmişsimdir.Pasha22 nasıl tahmin ediyorsun yani ultrason fotosu falan mı yoksa tarih falan mı zahmet olmazsa banada bi tahminde bulunsan doktor kız dedi ama içim hep erkek diyordu kaldım öyle
Evet benim iki kizim varMuhtemelen oyleseninde kızın vardi sanirim degilmi
Aynen ahahahaeşler yüzünden
Aminn kuzum inşallah Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallahHayırlısı olsun. Gönlünden geçen olsun. Sağlıkla gelsin inşallah
Benim bebeğime büyüyünce bir daha bakalım demiştin gerçi benim bebek hep sanki sırtı dönük hiç dönmüyor bir daha bakarmisinkuzu 7-8 haftalık ultrason fotona bak karından bakıldıysa bebek sağda ise erkek değilse kız, vajinal bakıldıysa tam tersi. 10-11-12 haftalıkta ise omurilik U şeklindeyse erkek paralel düz ise kız. İnşallah anlatabilmişsimdir.
bu görüntüden tahmin yapmak çok zor ama bence kızBenim bebeğime büyüyünce bir daha bakalım demiştin gerçi benim bebek hep sanki sırtı dönük hiç dönmüyor bir daha bakarmisin
Hiç dönmüyor küs gibi vallahibu görüntüden tahmin yapmak çok zor ama bence kız
Maşallahben 16 dayım karnımda kıpırtılar hissettikçe içim içime sığmıyor. artık başladım hissetmeye. sabahları karnım felaket inik oluyor. korkuyorum çocuk yok mu acaba diye ama kahvaltı yapıp vücuduma besin girdikten sonra göbüş şişmeye başlıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?