2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Serumla verdi antibiyotik.

Kızlar haftası 16 17 olanlar bebeklerde hareket hissediyormusunuz? Birde hala göbekte inme şişme devam ediyor mu acaba? Yine göbeğim indi doktora koşmamak için zor tutuyorum kendimi
ben 16 dayım karnımda kıpırtılar hissettikçe içim içime sığmıyor. artık başladım hissetmeye. sabahları karnım felaket inik oluyor. korkuyorum çocuk yok mu acaba diye ama kahvaltı yapıp vücuduma besin girdikten sonra göbüş şişmeye başlıyor:)

Ama doktora iyi sormadan durmuşsun valla ben 10 haziranı iple çekiyorum ilk soracağım soru olacak galiba.
Doktora sormayı bırak kağıda yazdı telefon kılıfımın içine koydum direkt 3-4 gün öyle durdu elimde ama bakmadan sonra arkadaşa verdim sanırım ben cinsiyetini aşırı merak etmiyorum

Pasha22 nasıl tahmin ediyorsun yani ultrason fotosu falan mı yoksa tarih falan mı zahmet olmazsa banada bi tahminde bulunsan doktor kız dedi ama içim hep erkek diyordu kaldım öyle

Pasha22 nasıl tahmin ediyorsun yani ultrason fotosu falan mı yoksa tarih falan mı zahmet olmazsa banada bi tahminde bulunsan doktor kız dedi ama içim hep erkek diyordu kaldım öyle
kuzu 7-8 haftalık ultrason fotona bak karından bakıldıysa bebek sağda ise erkek değilse kız, vajinal bakıldıysa tam tersi. 10-11-12 haftalıkta ise omurilik U şeklindeyse erkek paralel düz ise kız. İnşallah anlatabilmişsimdir.

Bende erkek hissediyorum ama bilmiyorum öncekinin devamı gibi geldi bana o erkekti belki o geldi daniyorumdur
Nubtan kiz deniyor cin erkek diyor
Hayirlisi bakalim bekliyoruz

Benim eltime herkes kiz kesin dedi nubta burda sordum kac kisi yazdı hepsi kiz dedi cin kiz ama oğlu olacak 2 oglu var kiz istiyordu
Iste demek belli olmuyor

Benim bebeğime büyüyünce bir daha bakalım demiştin gerçi benim bebek hep sanki sırtı dönük hiç dönmüyor bir daha bakarmisin

Eklentiler

• 87CB37D9-C3B3-419B-AA15-708EB8135A40.webp
    24 KB · Görüntüleme: 55
Maşallah Ben hariç herkes hissediyor az çok ki ben zayıfım nasıl hissetmiyorum anlamadım bakalım belki benimkide başlar bir kaç güne inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…