Oy massallahEvet benim iki kizim var
Bence de acaba karıştırmış olabilir mi arkadaş bakla bebeklere de yasak hatta belli bir yaşa kadar ama ben özellikle transfer sonrası da kabızlık olmasın lifli falan diye bamya tüketmiştimBende asiri bakla tuketiminin zararlı olabileceğini duymuştum.. fakat bamyayi suan ilk kez duyuyorum..bamya sağlıklı faydalıdır benim bildigim
Yalnız değilsin ben de hissetmiyorumMaşallahBen hariç herkes hissediyor az çok ki ben zayıfım nasıl hissetmiyorum anlamadım bakalım belki benimkide başlar bir kaç güne inşallah
Endişe etme canım çok normal ilk gebeliğimde bebek hareketini tam anlayıp hissetmem 19. hafta civarıydı. Öncesinde ara ara kanat çırpma gibi şeyler oluyordu ama tam hah bu işte diyemiyordumMaşallahBen hariç herkes hissediyor az çok ki ben zayıfım nasıl hissetmiyorum anlamadım bakalım belki benimkide başlar bir kaç güne inşallah
Benim geçen haftaki listemde vardı valla, öyle olsa yazmazdı herhalde. Farklı bişey benceBence de acaba karıştırmış olabilir mi arkadaş bakla bebeklere de yasak hatta belli bir yaşa kadar ama ben özellikle transfer sonrası da kabızlık olmasın lifli falan diye bamya tüketmiştiminternetten arattım faydalı yazıyor ama merak da ettim doğrusu belki de bilmediğimiz bir özelliği var acaba A vitamininden dolayı mı diye geldi aklıma
Bence ikisi de değilHahahaöyle mi dersin teşekkür ederim ortadaki şey kordon mu pipi mi hala merak ediyorum
Ben de erkeğe benzettim. Hangi tahmin tutacak bakalım. Nasıl sevimli görünüyor maşallah, sanki küsmüş de sırtını dönmüş yaBenim bebeğime büyüyünce bir daha bakalım demiştin gerçi benim bebek hep sanki sırtı dönük hiç dönmüyor bir daha bakarmisin
Teşekkür ederim ilgilendiğim için.Canım ne yaptın. Merak ettim seni
Amin inşallah çok sevindim senin adına. Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alasınTeşekkür ederim ilgilendiğim için.
Doktor bu aylarda kanamayla olur su gelmesi dedi baktı hiç bir sorun yok dedi ense kalınlığı sorunumuz vardı test verdik daha sonuçlar çıkmadı ense kalınlığı da iyi dedi.
Rahim ağzını sordum o da normal dedi. Allah herhese bebeklerini sağlıklı kucağına almak nasip etsin.
Evet bende içe dönük biriyim vallhi dua ediyorum dışa dönük bir bebek olur pozitif annesine çekmez insallah diyorum ailecek foto bakıp gülüyoruz umurumda değilsiniz der gibi hareket ediyor ama 4-5 resim var hepsi ayniBen de erkeğe benzettim. Hangi tahmin tutacak bakalım. Nasıl sevimli görünüyor maşallah, sanki küsmüş de sırtını dönmüş ya
Aaa benim bebek sondaydıkuzu 7-8 haftalık ultrason fotona bak karından bakıldıysa bebek sağda ise erkek değilse kız, vajinal bakıldıysa tam tersi. 10-11-12 haftalıkta ise omurilik U şeklindeyse erkek paralel düz ise kız. İnşallah anlatabilmişsimdir.
Canım ben de hiç hissetmiyorumMaşallahBen hariç herkes hissediyor az çok ki ben zayıfım nasıl hissetmiyorum anlamadım bakalım belki benimkide başlar bir kaç güne inşallah
Evet bişeyler oluyorsa bile tam anlamıyla bebeği hissettim diyemiyoruz sanırım bilmediğimizden tecrübesizlikEndişe etme canım çok normal ilk gebeliğimde bebek hareketini tam anlayıp hissetmem 19. hafta civarıydı. Öncesinde ara ara kanat çırpma gibi şeyler oluyordu ama tam hah bu işte diyemiyordum
Benim geçen haftaki listemde vardı valla, öyle olsa yazmazdı herhalde. Farklı bişey bence
Gaz hareketide yok bendeYalnız değilsin ben de hissetmiyorumYani karnımda hareketler var ama gaz flaan o bence bebek başkadır
Günümüz aynı seninleCanım ben de hiç hissetmiyorumüstelik benimkiler ikiz şuanda 16+2 yim ama bebeklerim 17dir önden gidiyorlar ve göbeğim çıktı hamile göbeğim var kocaman ama hiç hissedemedim ikiz olunca daha erken hissedilir sanmıştım. Bize de önümüzdeki hafta yüklenir inşallah
Ben ağızdan aliyorum progestani uyumadan önceKızlar progestan fitil kullanan varmı aranızda şimdi yeni bi paket açtım diğer kapsüller daha sertti böyle hap gibiydi esnek değil , yumuşak değildi iki aydır kullanıyorum , şimdi yeni açtığım paket sanki sıcakta kalmışta yumuşamış gibi bozuk olabilir mi , tarihi geçmemiş ama çok farklı geldi elime bastırınca böyle bi esnek nasıl desem ki işte kullananlar bilir belki
Ya evet çok zor bıktım artık Allah affetsin bazen de buna da şükür diyorum ama gerçekten artık iğrenç yaaBen ağızdan aliyorum progestani uyumadan önce
Ya alttan bana çok zor geliyor yat uzan bekle cikti girdihapi yutuyorum uyuyorum daha rahat
Hic bilmiyorum ki bir onceki gebeligimde bir iki kere kullanmıştım daha doğrusu kullanamamistim yanlış yönlendirmek istemem ama bunlara birsey olacağını sanmiyorumYa evet çok zor bıktım artık Allah affetsin bazen de buna da şükür diyorum ama gerçekten artık iğrenç yaailk fitil olarak aldımya şimdi ağzımı vuramıyorum tövbe tövbe zaten görünce midem bulanıyor adını duymak istemiyorum .. haftaya bıraktırır inşallah doktorum . Peki kapsüller nasıl yumuşak mı kullanmasam mı bunu bu niye böyle yumuşak ya az derdim var gibi birde bunu kafaya taktım
Belki havalar sıcak olmaya başladıya ondandır dolaba koy bari .Ya evet çok zor bıktım artık Allah affetsin bazen de buna da şükür diyorum ama gerçekten artık iğrenç yaailk fitil olarak aldımya şimdi ağzımı vuramıyorum tövbe tövbe zaten görünce midem bulanıyor adını duymak istemiyorum .. haftaya bıraktırır inşallah doktorum . Peki kapsüller nasıl yumuşak mı kullanmasam mı bunu bu niye böyle yumuşak ya az derdim var gibi birde bunu kafaya taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?