Yaa benim göbeğim son 3-4 günde kocaman oldu. Geçen hafta işe giderken giydiğim pantolonu dün giyemedimCanım ben de hiç hissetmiyorumüstelik benimkiler ikiz şuanda 16+2 yim ama bebeklerim 17dir önden gidiyorlar ve göbeğim çıktı hamile göbeğim var kocaman ama hiç hissedemedim ikiz olunca daha erken hissedilir sanmıştım. Bize de önümüzdeki hafta yüklenir inşallah
Ben dışarı çıkmadığım için farkında değildim kıyafet sorununun dün çıktım ilk defa bi tane pantolonum oldu o da beli lastikli ve bana iki beden büyük gelen bi pantolonduYaa benim göbeğim son 3-4 günde kocaman oldu. Geçen hafta işe giderken giydiğim pantolonu dün giyemedimNasıl bu kadar fark eder anlamıyorum. Bizim sonumuzu düşünemiyorum
Evet aynıyız.Günümüz aynı seninleinşallah ya bu stresler soru işaretleri hiç bitmeyecek anlaşılan
Ben şimdiye kadar 3 tane beli lastikli önü düz pantalon aldım bile lcw den. İlk haftalardan sonra eski pantalonlarımı giyemedim. Aslında şişmedim ama hassasiyet oluştuBen dışarı çıkmadığım için farkında değildim kıyafet sorununun dün çıktım ilk defa bi tane pantolonum oldu o da beli lastikli ve bana iki beden büyük gelen bi pantolonduMuhtemelen baya erken şişeceğiz
İlk cocuksa 20 den once hissetmesi zor canm hissettim diyenlerin çoğu gaz hareketliligiMaşallahBen hariç herkes hissediyor az çok ki ben zayıfım nasıl hissetmiyorum anlamadım bakalım belki benimkide başlar bir kaç güne inşallah
5 kutu bitirdim hepsi yumuşaktı canm normalKızlar progestan fitil kullanan varmı aranızda şimdi yeni bi paket açtım diğer kapsüller daha sertti böyle hap gibiydi esnek değil , yumuşak değildi iki aydır kullanıyorum , şimdi yeni açtığım paket sanki sıcakta kalmışta yumuşamış gibi bozuk olabilir mi , tarihi geçmemiş ama çok farklı geldi elime bastırınca böyle bi esnek nasıl desem ki işte kullananlar bilir belki
Evet ilk hamileliğimİlk cocuksa 20 den once hissetmesi zor canm hissettim diyenlerin çoğu gaz hareketliligi
Bende de sanırım bulantılar azalıyor yavaştan.Bugün daha iyi hissediyorum hiç bulantım olmadı tabii ilaca yine aynı şekilde devam.Sarı akıntı bende de oluyor ara ara ama enfeksiyonum ve mantarım yok doktorum normal diyor seninkide normaldir bence birde dikkatimi çeken birşey var ayakta olduğumda gelen akıntı bembeyaz losyon gibi ama oturduktan sonra bir süre yada uzandıktan sonra gelen alıntı sarı renkli oluyor.Acaba içeride beklediği için rengi oksitleşmeden dolayımı değişiyor ki bu çok dikkatimi çekti mesela...Benim de tiksintilerim hemen hemen bitti. İstahim artti ama multivitaminden mi bilmem.Henuz 1.5 kg almisim.Ama takmiyorum biraz ivir ziviri azaltirsam bir sey olmaz herhalde:) Prilama devam ediyorum ama prilam icmeme ragmen ara ara bulantilar ve gun asiri 1 kez istifram olurdu.Simdi yok cok sukur kabizlik ve siskinligim baya azaldi.Halsizligim keza. Ama sari akintim oluyo mantar icin olan fitili kullanmistim.Mantar hala devam ediyordur ondan midir yoksa normal mi sizde akinti durumu nasil ?
sağda ise kız solda ise erkekAaa benim bebek sondaydı
12. Haftadaki ultrasonunu bulup ona da bakacamteşekkürler
Benim 2oğlumda sağdaydı şuan kızım da sağdabirde bebek beni sinüzit yaptı Allah migren ağrısı snüzit ağrısı çekenlere yardım etsin ben hayatımda böyle bir şey görmedim
Ayy hadi bakalımsağda ise kız solda ise erkekyukarda yanlış yazmışım
Al benden de okadarYaa benim göbeğim son 3-4 günde kocaman oldu. Geçen hafta işe giderken giydiğim pantolonu dün giyemedimNasıl bu kadar fark eder anlamıyorum. Bizim sonumuzu düşünemiyorum
günaydınnnnn <3Gunaydinlar arkadaşlar
Sağdamı senindeAyy hadi bakalımbende hep erkek hissettim ama doktor kız diyor
Tovbe daha ben bu konulardan birsey anlamadimSağdamı seninde
Yok yok annesi ufaklık hareket ediyor erken diye sadeceEvet ilk hamileliğimbirde göbek yapım kaslıydı oda etki ediyor sanırım gaz hareketini ayırt edebiliyorum ufak ufak kıpraşımlar oluyor ama bebek değil. Beklicem bakalım benim ufaklık uykucu çıktı galiba
Sen emzirme zamanı gör o zamanSevgili tecrübeli annelere bir sorum olacakbu gögüsler daha ne kadar büyüyecek :) sütyenlerim olmuyor, yeni bir kaç tane alayım dedim hazır almışken acaba emzirme özellikli alıp onları mı kullansam dedim ama beden doğuma kadar çok değişir mi emin olamadım ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?