2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa benim göbeğim son 3-4 günde kocaman oldu. Geçen hafta işe giderken giydiğim pantolonu dün giyemedim Nasıl bu kadar fark eder anlamıyorum. Bizim sonumuzu düşünemiyorum

Yaa benim göbeğim son 3-4 günde kocaman oldu. Geçen hafta işe giderken giydiğim pantolonu dün giyemedim Nasıl bu kadar fark eder anlamıyorum. Bizim sonumuzu düşünemiyorum
Ben dışarı çıkmadığım için farkında değildim kıyafet sorununun dün çıktım ilk defa bi tane pantolonum oldu o da beli lastikli ve bana iki beden büyük gelen bi pantolondu Muhtemelen baya erken şişeceğiz

Ben şimdiye kadar 3 tane beli lastikli önü düz pantalon aldım bile lcw den. İlk haftalardan sonra eski pantalonlarımı giyemedim. Aslında şişmedim ama hassasiyet oluştu

5 kutu bitirdim hepsi yumuşaktı canm normal

İlk cocuksa 20 den once hissetmesi zor canm hissettim diyenlerin çoğu gaz hareketliligi
Evet ilk hamileliğim birde göbek yapım kaslıydı oda etki ediyor sanırım gaz hareketini ayırt edebiliyorum ufak ufak kıpraşımlar oluyor ama bebek değil. Beklicem bakalım benim ufaklık uykucu çıktı galiba

Sevgili tecrübeli annelere bir sorum olacak bu gögüsler daha ne kadar büyüyecek :) sütyenlerim olmuyor, yeni bir kaç tane alayım dedim hazır almışken acaba emzirme özellikli alıp onları mı kullansam dedim ama beden doğuma kadar çok değişir mi emin olamadım ne önerirsiniz?

Benim de tiksintilerim hemen hemen bitti. İstahim artti ama multivitaminden mi bilmem.Henuz 1.5 kg almisim.Ama takmiyorum biraz ivir ziviri azaltirsam bir sey olmaz herhalde:) Prilama devam ediyorum onceleri prilam icmeme ragmen ara ara bulantilar ve gun asiri 1 kez istifram olurdu.Simdi yok cok sukur kabizlik ve siskinligim baya azaldi.Halsizligim keza. Şu an bir suredir sari akintim oluyo mantar icin olan fitili kullanmistim.Mantar hala devam ediyordur ondan midir yoksa normal mi sizde akinti durumu nasil ?

Bende de sanırım bulantılar azalıyor yavaştan.Bugün daha iyi hissediyorum hiç bulantım olmadı tabii ilaca yine aynı şekilde devam.Sarı akıntı bende de oluyor ara ara ama enfeksiyonum ve mantarım yok doktorum normal diyor seninkide normaldir bence birde dikkatimi çeken birşey var ayakta olduğumda gelen akıntı bembeyaz losyon gibi ama oturduktan sonra bir süre yada uzandıktan sonra gelen alıntı sarı renkli oluyor.Acaba içeride beklediği için rengi oksitleşmeden dolayımı değişiyor ki bu çok dikkatimi çekti mesela...

Al benden de okadar
Birseyler alayim dedim xl olmadi ki m giyinen bir insanım normalde vallaha bayagi bi siscez belli ki

Yok yok annesi ufaklık hareket ediyor erken diye sadece

Sen emzirme zamanı gör o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…