e doğru demişVajinal ultrasonla bakarken eşimi dışarı çıkardı. Eşim diyor ki nolcak sanki
Bi bildikleri var herhalde :)e doğru demiş
24 -28 haftalarda yapılıyor.Bi sorun isterseniz üzerinden çok zaman geçti şimdi nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum kaçıncı haftada yapılıyor bileniniz var mı
Harika bu gece aklina takilir artikKızlar fetal dna sonucumuz geldi, çok şükür negatif geldi tüm parametrelercinsiyeti de arkadaşım öğrendi yarın ufak bir kutlama ile biz de öğreneceğiz Ay sanırım hamileliğin en güzel zamanı bu cinsiyet öğrenme vakitleri insan çok mutlu oluyor
Yaa ben dün instagramda bir kadını gördüm iki dilim baklava getirmişti hastaneye. Öyle yaptırdı testini. Ben de öyle yaptırmak istiyorum yaa. Misler gibi fıstıklı baklavamı yerdim ne güzel.Kizlar bende size yazacaktim bunu doktoruma soracağım gittiğimde baklava yesek olmuyor mu ya gereksiz seker yukleyecegimize
Teşekkür ederim varmış daha vakit iyice bi araştırmak lazım doktorun fikrini de çok merak ediyorum ben24 -28 haftalarda yapılıyor.
Dimi yani keyifli keyifliYaa ben dün instagramda bir kadını gördüm iki dilim baklava getirmişti hastaneye. Öyle yaptırdı testini. Ben de öyle yaptırmak istiyorum yaa. Misler gibi fıstıklı baklavamı yerdim ne güzel.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahkızlar sabah doktora gittik kızçem olacakmışeşim hep erkek diye rüya gördü burda da erkek yorumu yapılmıştı inanmışım artık kız diyince doktor şaşırdım artık gelsin cicili bicili bebiş eşyaları Allah bebeklerimizle zamanında sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimizin
Bu yorumunu bende izledim Karatayın bebeğin pankreası gelişmediği doğumdan 6ay sonra geliştiği için onun insülininide anne karşıladığı için bi tık yüksek çıkabilir semişti ve verilen şeker direk bebeğe geçiyor demişti. Kendisi zaten direk şekere karşı zaten. Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım hazır bi içecekti bildiğin glikoz yazıyordu üstünde saf gibi içtim. Şu anlık Benim doktorumda pek desteklemiyor ama illa yapmak isteyen hastalarına 2 dilim reçelli yada ballı ekmek ye öyle gel diyor. İlki hariç diğerlerinde yaptrmadım benCanan Karatay o yükleme sırasında bebeğe çok fazla şeker gidiyor, o tehlikeli diyor. Ancak gebelik şekeri varsa ve anne bilmiyor kendine dikkat etmediyse bebek için daha tehlikeli. Bebek anne karnında anneye yardımcı olmak için insülin üretiyormuş sanki kendi şekeri varmış gibi. Doğumdan sonra da şekeri olmadığı halde şeker hastası gibi davranması riskli oluyormuş. Bir de şekeri olmayan, riski olmayan birinde bile gebelik şekeri çıkabilirmiş. Keşke bunu öğrenmenin daha risksiz bir yolu olsa ancak yok.
Amin canım inşallah,bende doktorumun dediğini yapcam, büyük ihtimal benden ister çünkü ailede şeker varCanım şimdi galiba kutu içecek veriliyormuş ben 2014te kızımda yaptırmıştım özel bi hastanede hiç de glikoz şurubu değildi hemşire gözümün önünde suya bildiğiniz küp şeker karıştırıp verdi bana canan karatay herşeyi aşırı abartıyo ben doktorum yap derse yaparım yapma derse yapmam ona güveniyorum yani gebelik şekeri çok sinsi bir şey çünkü inşallah hepimiz iyi haberler alırız
Nubuna mi erkek demislerdi cin takvimine baktın mı?kızlar sabah doktora gittik kızçem olacakmışeşim hep erkek diye rüya gördü burda da erkek yorumu yapılmıştı inanmışım artık kız diyince doktor şaşırdım artık gelsin cicili bicili bebiş eşyaları Allah bebeklerimizle zamanında sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimizin
ayyy evet ya bu çok mantıklıYaa ben dün instagramda bir kadını gördüm iki dilim baklava getirmişti hastaneye. Öyle yaptırdı testini. Ben de öyle yaptırmak istiyorum yaa. Misler gibi fıstıklı baklavamı yerdim ne güzel.
canım göbeğin büyük mü? yani kilolu olan kadınlarda geç hissetme normal bence, ama eğer zayıfsan doktoruna bi söyle istersenkızlar ben 16. haftadayım ve daha bebeğimi hiç hissedemedim. bu durum beni strese sokuyor, benim gibi hissedemeyen var mı
Bir tepsi baklavayla şeker yüklemesine gidermişiz :)ayyy evet ya bu çok mantıklıdoktora bir sorsam mı acaba? ben 3 dilimde yerim
Ben zamanı gelince doktoruma sorcam baklava yiyip gelsem olmaz mı diye bakalım ne diycek?Bu yorumunu bende izledim Karatayın bebeğin pankreası gelişmediği doğumdan 6ay sonra geliştiği için onun insülininide anne karşıladığı için bi tık yüksek çıkabilir semişti ve verilen şeker direk bebeğe geçiyor demişti. Kendisi zaten direk şekere karşı zaten. Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım hazır bi içecekti bildiğin glikoz yazıyordu üstünde saf gibi içtim. Şu anlık Benim doktorumda pek desteklemiyor ama illa yapmak isteyen hastalarına 2 dilim reçelli yada ballı ekmek ye öyle gel diyor. İlki hariç diğerlerinde yaptrmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?