2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canan Karatay o yükleme sırasında bebeğe çok fazla şeker gidiyor, o tehlikeli diyor. Ancak gebelik şekeri varsa ve anne bilmiyor kendine dikkat etmediyse bebek için daha tehlikeli. Bebek anne karnında anneye yardımcı olmak için insülin üretiyormuş sanki kendi şekeri varmış gibi. Doğumdan sonra da şekeri olmadığı halde şeker hastası gibi davranması riskli oluyormuş. Bir de şekeri olmayan, riski olmayan birinde bile gebelik şekeri çıkabilirmiş. Keşke bunu öğrenmenin daha risksiz bir yolu olsa ancak yok.

Harika bu gece aklina takilir artik
Ayy belliyken insan daha cok sabırsızlanir öğrenmek icin

Kizlar bende size yazacaktim bunu doktoruma soracağım gittiğimde baklava yesek olmuyor mu ya gereksiz seker yukleyecegimize
Yaa ben dün instagramda bir kadını gördüm iki dilim baklava getirmişti hastaneye. Öyle yaptırdı testini. Ben de öyle yaptırmak istiyorum yaa. Misler gibi fıstıklı baklavamı yerdim ne güzel.

kızlar sabah doktora gittik kızçem olacakmış eşim hep erkek diye rüya gördü burda da erkek yorumu yapılmıştı inanmışım artık kız diyince doktor şaşırdım artık gelsin cicili bicili bebiş eşyaları Allah bebeklerimizle zamanında sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimizin

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah

Bu yorumunu bende izledim Karatayın bebeğin pankreası gelişmediği doğumdan 6ay sonra geliştiği için onun insülininide anne karşıladığı için bi tık yüksek çıkabilir semişti ve verilen şeker direk bebeğe geçiyor demişti. Kendisi zaten direk şekere karşı zaten. Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım hazır bi içecekti bildiğin glikoz yazıyordu üstünde saf gibi içtim. Şu anlık Benim doktorumda pek desteklemiyor ama illa yapmak isteyen hastalarına 2 dilim reçelli yada ballı ekmek ye öyle gel diyor. İlki hariç diğerlerinde yaptrmadım ben

Amin canım inşallah,bende doktorumun dediğini yapcam, büyük ihtimal benden ister çünkü ailede şeker var

Nubuna mi erkek demislerdi cin takvimine baktın mı?
Saglikla gelsin insallah
Artik bundan sonrası hazirlok ve hayal kurma

kızlar ben 16. haftadayım ve daha bebeğimi hiç hissedemedim. bu durum beni strese sokuyor, benim gibi hissedemeyen var mı

Yaa ben dün instagramda bir kadını gördüm iki dilim baklava getirmişti hastaneye. Öyle yaptırdı testini. Ben de öyle yaptırmak istiyorum yaa. Misler gibi fıstıklı baklavamı yerdim ne güzel.
ayyy evet ya bu çok mantıklı doktora bir sorsam mı acaba? ben 3 dilimde yerim

kızlar ben 16. haftadayım ve daha bebeğimi hiç hissedemedim. bu durum beni strese sokuyor, benim gibi hissedemeyen var mı
canım göbeğin büyük mü? yani kilolu olan kadınlarda geç hissetme normal bence, ama eğer zayıfsan doktoruna bi söyle istersen

Ben zamanı gelince doktoruma sorcam baklava yiyip gelsem olmaz mı diye bakalım ne diycek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…