2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ben hatırladım şimdi yatış yapılıyormuş gibi yapılıyordu sanki prosedür gereği. Yoksa yatılmıyordu.
Bilmiyorum şimdi daha önce yapılan arkadaşıma sordum yatış yapıldı dedi. Korkmana gerek yok sıvıyı içip bekliyorsun dedi sürekli kan şekerini ölçüyorlar dedi. Bakalım kendimi yaptıracakmış gibi ayarlayacağım artık.

ya aslında küçüktü ama o kadar iştahlıyım ki büyüdü evet. sanki 6 aylık hamile gibiyim :)
özellikle gece yatarken uzandığımda oluyor bende, sende bugün bi dene bakalım belki hissedersin. ben sanırım 13 haftalıkken hissetmiştim kilolu olduğum halde, yatarken önce kramp girdi kasığıma elimi karnıma koyduğumda dalgalanma hissettim

ayyy ne güzel inşallah bende hissederim gece deneyeyim. hissetmemek korkutuyor beni ya, hamilelik kafası çok farklıymış :)

ayyy ne güzel inşallah bende hissederim gece deneyeyim. hissetmemek korkutuyor beni ya, hamilelik kafası çok farklıymış :)
herkes aynı değil canım cinsiyet bile fark ettiriyor az kaldı zaten artık bol bol hisedeceğiz 18-20 denn sonra net hissetmeler başlıyormuş

ya aslında küçüktü ama o kadar iştahlıyım ki büyüdü evet. sanki 6 aylık hamile gibiyim :)
Ilk gebelikse cok normal cnm hissetmemen. 18 20den once nadir hissediliyomus. Ben 14te sanki hissediyorum dedim 2. Bebek benim o hareketi taniyorum dedim. Perinatolog yani cok zor ama belki olabilir de demisti. Pek sallamadi yani

Kızlar eşimin arkadaşının eşi şuan cam sakura şehir Hastanesi'nde doğum yapacak sabah suyu gelmis tek kişilik odada refakatcisiyla birlikte odasında sancı cekiyormus öyle toplu bı alanda değil çok iyiymiş öyle olmasi

Ben de hissetmek istiyorum. Dün bir senfoni orkestrası konserine gittim. sürpriz olduğu için alelacele kumaş pantolon giymek zorunda kaldım. Çok dar oldu otururken karnımda bir kıpırtı hissettim ama bebek mi emin değilim. Ben de çok istiyorum artık hissetmeyi babasına tepki vermesini. Eşim her gün karnımı okşayıp konuşuyor :) Bir kıpırtı hissettiğinde yüz ifadesini çok merak ediyorum.

benimki korkuyor manyak mı ne ya video izlettiğimde bile ay karnı parçalanacakmış gibi oluyor içim kötü oluyor diyo

Nubuna mi erkek demislerdi cin takvimine baktın mı?
Saglikla gelsin insallah
Artik bundan sonrası hazirlok ve hayal kurma
ultrason görüntüsüne yorumlar erkek olmuştu canım çin takvimine bakmadım
sağolasın senin de gönlüne erkek var sanki sağlıklı olsunlar da önemli olan o kızım diye sevmeye başladım karnımı erkek olsa oğlum diyecektim nasıl bir koşulsuz kabul Allah a şükrediyorum bu duyguları yaşabildiğim için..

Oyle canim her türlü cok sevilecekler
Benim iki kizim var oyuzden tabi erkek olsa değişik olur, olmazsa da canımız
Esim kizim diye seviyor karnimi kızarım da kiz istiyor bakalim
Otomatik cinsiyet hesaplama yazarsan Google la cin takvimine de bakabilirsin merak ettim bak bakalım tutuyor mu

Maşallah Ben hariç herkes hissediyor az çok ki ben zayıfım nasıl hissetmiyorum anlamadım bakalım belki benimkide başlar bir kaç güne inşallah
Eğer ilk gebeliğinizse hissetmemeniz çok normal :) ancak 20 lerden sonra. ama benim ikinci gebeliğim o yüzden ben anlamlandırabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…