ya aslında küçüktü ama o kadar iştahlıyım ki büyüdü evet. sanki 6 aylık hamile gibiyim :)canım göbeğin büyük mü? yani kilolu olan kadınlarda geç hissetme normal bence, ama eğer zayıfsan doktoruna bi söyle istersen
haykırdımBir tepsi baklavayla şeker yüklemesine gidermişiz :)
Bilmiyorum şimdi daha önce yapılan arkadaşıma sordum yatış yapıldı dedi. Korkmana gerek yok sıvıyı içip bekliyorsun dedi sürekli kan şekerini ölçüyorlar dedi. Bakalım kendimi yaptıracakmış gibi ayarlayacağım artık.Ya ben hatırladım şimdi yatış yapılıyormuş gibi yapılıyordu sanki prosedür gereği. Yoksa yatılmıyordu.
özellikle gece yatarken uzandığımda oluyor bende, sende bugün bi dene bakalım belki hissedersin. ben sanırım 13 haftalıkken hissetmiştim kilolu olduğum halde, yatarken önce kramp girdi kasığıma elimi karnıma koyduğumda dalgalanma hissettimya aslında küçüktü ama o kadar iştahlıyım ki büyüdü evet. sanki 6 aylık hamile gibiyim :)
ayyy ne güzel inşallah bende hissederim gece deneyeyim. hissetmemek korkutuyor beni ya, hamilelik kafası çok farklıymış :)özellikle gece yatarken uzandığımda oluyor bende, sende bugün bi dene bakalım belki hissedersin. ben sanırım 13 haftalıkken hissetmiştim kilolu olduğum halde, yatarken önce kramp girdi kasığıma elimi karnıma koyduğumda dalgalanma hissettim
herkes aynı değil canım cinsiyet bile fark ettiriyor az kaldı zaten artık bol bol hisedeceğiz 18-20 denn sonra net hissetmeler başlıyormuşayyy ne güzel inşallah bende hissederim gece deneyeyim. hissetmemek korkutuyor beni ya, hamilelik kafası çok farklıymış :)
Eveet ben daha dayanıklıyım ama eşim arkadaşımı arayıp bana söyle çaktırmam diye sıkıştırmış bayaHarika bu gece aklina takilir artik
Ayy belliyken insan daha cok sabırsızlanir öğrenmek icin
Benim de iki tarafta da seker varAmin canım inşallah,bende doktorumun dediğini yapcam, büyük ihtimal benden ister çünkü ailede şeker var
Ne güzel heyecanlarEveet ben daha dayanıklıyım ama eşim arkadaşımı arayıp bana söyle çaktırmam diye sıkıştırmış bayaAllahtan hemen yarın öğreneceğiz çok beklemeden
Ilk gebelikse cok normal cnm hissetmemen. 18 20den once nadir hissediliyomus. Ben 14te sanki hissediyorum dedim 2. Bebek benim o hareketi taniyorum dedim. Perinatolog yani cok zor ama belki olabilir de demisti. Pek sallamadi yaniya aslında küçüktü ama o kadar iştahlıyım ki büyüdü evet. sanki 6 aylık hamile gibiyim :)
Ben de hissetmek istiyorum. Dün bir senfoni orkestrası konserine gittim. sürpriz olduğu için alelacele kumaş pantolon giymek zorunda kaldım. Çok dar oldu otururken karnımda bir kıpırtı hissettim ama bebek mi emin değilim. Ben de çok istiyorum artık hissetmeyi babasına tepki vermesini. Eşim her gün karnımı okşayıp konuşuyor :) Bir kıpırtı hissettiğinde yüz ifadesini çok merak ediyorum.ayyy ne güzel inşallah bende hissederim gece deneyeyim. hissetmemek korkutuyor beni ya, hamilelik kafası çok farklıymış :)
benimki korkuyor manyak mı ne yaBen de hissetmek istiyorum. Dün bir senfoni orkestrası konserine gittim. sürpriz olduğu için alelacele kumaş pantolon giymek zorunda kaldım. Çok dar oldu otururken karnımda bir kıpırtı hissettim ama bebek mi emin değilim. Ben de çok istiyorum artık hissetmeyi babasına tepki vermesini. Eşim her gün karnımı okşayıp konuşuyor :) Bir kıpırtı hissettiğinde yüz ifadesini çok merak ediyorum.
Ben de çatlak kremini eşime sürdürüyorum ilk tepkiyi o hissetsin diye :)benimki korkuyor manyak mı ne yavideo izlettiğimde bile ay karnı parçalanacakmış gibi oluyor içim kötü oluyor diyo
ultrason görüntüsüne yorumlar erkek olmuştu canım çin takvimine bakmadımNubuna mi erkek demislerdi cin takvimine baktın mı?
Saglikla gelsin insallah
Artik bundan sonrası hazirlok ve hayal kurma
Oyle canim her türlü cok sevileceklerultrason görüntüsüne yorumlar erkek olmuştu canım çin takvimine bakmadım
sağolasın senin de gönlüne erkek var sankisağlıklı olsunlar da önemli olan o kızım diye sevmeye başladım karnımı erkek olsa oğlum diyecektim nasıl bir koşulsuz kabul Allah a şükrediyorum bu duyguları yaşabildiğim için..
Canım hiç merak etme eğer ilk gebeliğinse 19-20. Haftalarda ancak hissediyorsun diğerlerinde daha erken hissediyorsun için rahat olsunkızlar ben 16. haftadayım ve daha bebeğimi hiç hissedemedim. bu durum beni strese sokuyor, benim gibi hissedemeyen var mı
Eğer ilk gebeliğinizse hissetmemeniz çok normal :) ancak 20 lerden sonra. ama benim ikinci gebeliğim o yüzden ben anlamlandırabiliyorum.MaşallahBen hariç herkes hissediyor az çok ki ben zayıfım nasıl hissetmiyorum anlamadım bakalım belki benimkide başlar bir kaç güne inşallah
Ozellikle dikkatimi çekti yan dönünce ellerimi üzerine koyup odaklaninca tam hissediyorumEğer ilk gebeliğinizse hissetmemeniz çok normal :) ancak 20 lerden sonra. ama benim ikinci gebeliğim o yüzden ben anlamlandırabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?