2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçer canm 12 de kız dedi inanmadım erkek olduğuna emindim 13 sonunda kesin kız dedi hala uok ya küçük dedim 16 da artık tamam dedim kızım olacak kabullen
Ben ne zaman kabullenecem bakalim Halen değildir diyorum ki cok cok net gösterdi kendini ama halen yok değil oyle hisetmiyorum diyorum tabi kendi kendime ve sizinle paylaşıyorum sadece

Ben ne zaman kabullenecem bakalim Halen değildir diyorum ki cok cok net gösterdi kendini ama halen yok değil oyle hisetmiyorum diyorum tabi kendi kendime ve sizinle paylaşıyorum sadece
Kalbim paramparca gibi hissediyorum zaten dusugum yara acti doktor hatası olmasi canımı yeterince yakti hep geldi sanıyordum bebeğime de haksızlık yapiyor gibi hissediyorum

Kalbim paramparca gibi hissediyorum zaten dusugum yara acti doktor hatası olmasi canımı yeterince yakti hep geldi sanıyordum bebeğime de haksızlık yapiyor gibi hissediyorum
yapma bunu kendine Detaylıda her şey net belli olacak o zaman kadar bekle istersen ama hem kendini hem beebişini üzme

Üzülme lütfen benim ki erkek cıkarsa ben sana vereyim bak ben de kızım olsun istedim ama nasip bi oğlum var herkez olmayanı tatmak istiyo ama rabbim ne verdiyse o

Canım ya üzme kendini. Bazı şeyler bizim elimizde değil. Hayırlısını dileyip kabul edeceğiz.

Üzülme lütfen benim ki erkek cıkarsa ben sana vereyim bak ben de kızım olsun istedim ama nasip bi oğlum var herkez olmayanı tatmak istiyo ama rabbim ne verdiyse o
Biliyorum kuzum sadece ondan değil agustos ayinda cok isteyerek hamile kaldım tam evlilik yildonumukuzde öğrendik ve bir oğlum olacakti doktor hatası yüzünden dustu sonrasinda cok aci cekti olmadi esim istemedi cok axi çektiğim için bir daha aynı seyler olur diye sonra ruya gordum sabah ezanıyla ağlayarak uyandım kavuşmuştum iyi ki benden vazgeçmedin anne dedi ben o rüyaya tutunarak aylar gecirdim ve mart ayında hamile kaldım hep o geldi sandım biliyorum fazla duygusalca geliyor olabilir ama hislerim boyle geçecektir elbette belki yüzünü gözlerini görünce gececek ama iste suan böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…