- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
bazen sitenin çok saçma kuralları oluyorattığım bir şeyi silmişim ama mesaj kutusundaki şeyi sildiğimi hatırlamıyorum saçma bir şey olmuuşş
aynen ya hiç giremedim çok sıkıcıbazen sitenin çok saçma kuralları oluyorneyse bende banlanmayım şimdi
Insallah öğrenirsinÖğleden sonra 2 de
sabırsızlıkla bekliyorzzzGünaydın kızlar
Ben ne zaman kabullenecem bakalim Halen değildir diyorum ki cok cok net gösterdi kendini ama halen yok değil oyle hisetmiyorum diyorum tabi kendi kendime ve sizinle paylaşıyorum sadeceGeçer canm 12 de kız dedi inanmadım erkek olduğuna emindim 13 sonunda kesin kız dedi hala uok ya küçük dedim 16 da artık tamam dedim kızım olacak kabullen
Kalbim paramparca gibi hissediyorum zaten dusugum yara acti doktor hatası olmasi canımı yeterince yakti hep geldi sanıyordum bebeğime de haksızlık yapiyor gibi hissediyorumBen ne zaman kabullenecem bakalim Halen değildir diyorum ki cok cok net gösterdi kendini ama halen yok değil oyle hisetmiyorum diyorum tabi kendi kendime ve sizinle paylaşıyorum sadece
yapma bunu kendineKalbim paramparca gibi hissediyorum zaten dusugum yara acti doktor hatası olmasi canımı yeterince yakti hep geldi sanıyordum bebeğime de haksızlık yapiyor gibi hissediyorum
Onu görmüştüm rüyamda kavuşmuştumyapma bunu kendineDetaylıda her şey net belli olacak o zaman kadar bekle istersen ama hem kendini hem beebişini üzme
biraz hayalperestim galiba ama doktorun yanlış görme ihtimali hiç mi yok acabaOnu görmüştüm rüyamda kavuşmuştumtoparlamam lazim biliyorum
Zaman belki iyi gelir
Bu kadar net bacaklari acik olmasa bende böyle düşünürdüm ama iste cok netbiraz hayalperestim galiba ama doktorun yanlış görme ihtimali hiç mi yok acaba
Üzülme lütfen benim ki erkek cıkarsa ben sana vereyimBen ne zaman kabullenecem bakalim Halen değildir diyorum ki cok cok net gösterdi kendini ama halen yok değil oyle hisetmiyorum diyorum tabi kendi kendime ve sizinle paylaşıyorum sadece
gerçekten kız olduğu belli hayırlısı Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah <3Bu kadar net bacaklari acik olmasa bende böyle düşünürdüm ama iste cok net
benim oğlanı alabilirsi eşim kız istiyordu zatenÜzülme lütfen benim ki erkek cıkarsa ben sana vereyimbak ben de kızım olsun istedim ama nasip bi oğlum var herkez olmayanı tatmak istiyo ama rabbim ne verdiyse o
Canım ya üzme kendini. Bazı şeyler bizim elimizde değil. Hayırlısını dileyip kabul edeceğiz.Kalbim paramparca gibi hissediyorum zaten dusugum yara acti doktor hatası olmasi canımı yeterince yakti hep geldi sanıyordum bebeğime de haksızlık yapiyor gibi hissediyorum
Biliyorum kuzum sadece ondan değil agustos ayinda cok isteyerek hamile kaldım tam evlilik yildonumukuzde öğrendik ve bir oğlum olacakti doktor hatası yüzünden dustu sonrasinda cok aci cekti olmadi esim istemedi cok axi çektiğim için bir daha aynı seyler olur diye sonra ruya gordum sabah ezanıyla ağlayarak uyandım kavuşmuştum iyi ki benden vazgeçmedin anne dedi ben o rüyaya tutunarak aylar gecirdim ve mart ayında hamile kaldım hep o geldi sandım biliyorum fazla duygusalca geliyor olabilir ama hislerim boyle geçecektir elbette belki yüzünü gözlerini görünce gececek ama iste suan böyleyimÜzülme lütfen benim ki erkek cıkarsa ben sana vereyimbak ben de kızım olsun istedim ama nasip bi oğlum var herkez olmayanı tatmak istiyo ama rabbim ne verdiyse o
Canim benim koca Halen oğlan dedigimi duysa bosar beni zaten
Evet biliyorumCanım ya üzme kendini. Bazı şeyler bizim elimizde değil. Hayırlısını dileyip kabul edeceğiz.
Insallahgerçekten kız olduğu belli hayırlısı Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?