2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ooo çok güzelmiş, takdir ettim hem okuduğun bölümleri hem de kendine çizdiğin yolu Ben sormadım gerçi hiç nerden biliyorsun diye, haddim değil, tecrübe / araştırma vs. hepsi olabilir. Bir de burada birbirimize danışma maksadımız zaten fikir almak, eğlenmek, azıcık içimizi rahatlatmak vs. Birbirimize danışsak da tıbbi konularda yine gidip kendi hekimimize soruyoruz, en sağlıklısı da bu zaten. Ama senin bu özelliğini öğrendiğimiz de iyi oldu

Ayy ne kadar güzel bilinçli gebelik geçiriyorsunuz.

Evet guzelmis tesekkur ederim
Ufak kizim yagmur diyip duruyor, hem sen cok seversin yağmurun yağmasını lütfen yagmur koyalım ismini diyor ama tabi mümkün değil zamana bırakalım kizim diyip oyalıyorum simdilik
Canım ben Gökçe koyacağım inşallah. Ama Aden ismini de çok seviyorum. Cennet bahçesi demek aden

Canım perinatolog detaylı inceledi, ultrasonda net bir bulgu yok. Sadece kızçemin suyu azmış o ilerde sorun tabii. Kan sulandırıcı kullandığım için amniyosentezi biraz bekletiyorlar. 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da yapılcak inşallah Ara rapor 3 gün sonra kesin rapor 15 güne çıkacak

Sevgili hanımlar, bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Devlet hastanesinde üçlü test yaptırdım. E nabızda sonuçlar ektedir yazıyor, eklere nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…