- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Amin canım inşallah. Hepimizinki öncelikle sağlıklı olsun tabi kiGüzel haberlerle seni burda bekliyoruz umarım gönlünden geçen cinsiyet sağlıklı şekilde seni bekliyordur
Aynı saatlerde randevumuz hadi bakalımHayırlı haberle gel insallahgösterir insallah da bıdık bugun güzel haberler alalım insallah
Cok heyecanlıyımAynı saatlerde randevumuz hadi bakalım
Ahhh çok sevindim böyle güzel bir örnek vermenizeMerhaba, bu konuda benim bir tecrübem yok zira ilk hamileliğim. Ancak kardeşimin eşinin hamileliğinde benzer durum yaşandı, perinatolog söylemişti hatta çok üzülmüştük öğrendiğimizde. O da senin gibi havuç suyu ve bol su içmeye devam etti. Zaman içinde sıvısının düzeyi hamileliğini zamanında tamamlamasını sağladı, Şimdi bir yaşında çok sağlıklı bir miniğimiz var. Darısı sizin başınıza
Hayirlisi insallah canim guzel haberlerle gel ve yaz bizeKızlar randevum yarındı. Doktorum doğuma gidecekmiş. Bugüne aldım randevuyu. Dua edin her şey yolunda olsun. Ve mümkünse kız olsunMaviNAZLI canım bak hepimizin derdi başka. İki erkek çocuğuyla baş edememekten korkuyorum. Yoksa fark etmiyor gerçekten.
Bende ruyam da gördüğüm gun tesadüf gitmiştim ki daha kontrolüm 2 3 gun vardi bu rüyalar hep haberciCok heyecanlıyımbayadır bekliyorum dün rüyam da ikili emzik almıştım biri mavi biri pembe mavi olan oglumun agzındaydı pembe olan da dursun diyordum hayırlara gelsin dedim kalktım yada tam tersi cıkacak bilemiyorum
Evet içebilirsiniz. İçine bal zencefil de koyabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.Kızlar ıhlamur içebilir miyiz boğazım çok ağrıyor öksürüyorum .
Ay ne güzel rüya. Hayırlı haberlerle gel inşallahCok heyecanlıyımbayadır bekliyorum dün rüyam da ikili emzik almıştım biri mavi biri pembe mavi olan oglumun agzındaydı pembe olan da dursun diyordum hayırlara gelsin dedim kalktım yada tam tersi cıkacak bilemiyorum
İnşallah canım. Yazacağım tabi kiHayirlisi insallah canim guzel haberlerle gel ve yaz bize
Ben hep içiyorum canım.Kızlar ıhlamur içebilir miyiz boğazım çok ağrıyor öksürüyorum .
Yani o kadar uzatmamak lazm önerilen Aralık dedigim gibi ama o kadar zor ki randevu almak 18. Haftam bitecek hala randevu bulamadım sahsen22+6 ya gün verdi bana doktor canim 24 e kadar yapılabiliyor ama 24 e birakmamakta fayda var diyorlar
Bende erkek diyor hayırlısı ama doktor 13 haftalıkken kıza benziyor demişti cuma günü net bişe öğreniriz inşallahBenim tutmadı, çin takvimi erkek diyodu, doktor kız dedi :)
Canım düşük yaptığın sureci sonrasını hatırlıyorum kayıplarımız hic bir zaman unutulmuyor ama hayat da devam ediyor dünyada nasibi yokmus bebeğinin erken haftalarda düşük yapmissin erkek olduğunu nasıl öğrendin bilmiyorum ama belki de onun için yanilmislardi rüya seni çok etkilemiş sana su kadarını söyleyeyim hamileligimin başından beri erkek bebek görüyorum rüyamda kızım olacağını öğrendim hala erkek bebek görüyorum istediğimden ya da kızım olacağı için uzuldugumden değil iki tane melegin var üçüncüsü de yolda sen hepimizden tecrubelisin mutlu anne mutlu çocuk demek ne mutlu sana ki esin üzerinde baskı yapmıyor hep duyuyoruz kız doğurdu diye aşağılananlari erkek olana kadar doğurganları bence sen de kendine bunu yapma zamanla alisirsin elbette ki çok yeni Allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeği hepsi canımızCok zorlandım dogru yardim almam gerekiyordu belki de ama toparladım hamile olduğumu öğrenince kendime geldim su iki gündür bocaladim sadece ama geçeceğini biliyorum burda sadece paylaşıyorum hislerimi yoksa herhangi birseyim yok.. benim hissettiklerim de normal bence sadece zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederim canmOoo çok güzelmiş, takdir ettim hem okuduğun bölümleri hem de kendine çizdiğin yoluBen sormadım gerçi hiç nerden biliyorsun diye, haddim değil, tecrübe / araştırma vs. hepsi olabilir. Bir de burada birbirimize danışma maksadımız zaten fikir almak, eğlenmek, azıcık içimizi rahatlatmak vs. Birbirimize danışsak da tıbbi konularda yine gidip kendi hekimimize soruyoruz, en sağlıklısı da bu zaten. Ama senin bu özelliğini öğrendiğimiz de iyi oldu
Senin bebiş kız mı canım sağlıkla dogsun insallahCanım düşük yaptığın sureci sonrasını hatırlıyorum kayıplarımız hic bir zaman unutulmuyor ama hayat da devam ediyor dünyada nasibi yokmus bebeğinin erken haftalarda düşük yapmissin erkek olduğunu nasıl öğrendin bilmiyorum ama belki de onun için yanilmislardi rüya seni çok etkilemiş sana su kadarını söyleyeyim hamileligimin başından beri erkek bebek görüyorum rüyamda kızım olacağını öğrendim hala erkek bebek görüyorum istediğimden ya da kızım olacağı için uzuldugumden değil iki tane melegin var üçüncüsü de yolda sen hepimizden tecrubelisin mutlu anne mutlu çocuk demek ne mutlu sana ki esin üzerinde baskı yapmıyor hep duyuyoruz kız doğurdu diye aşağılananlari erkek olana kadar doğurganları bence sen de kendine bunu yapma zamanla alisirsin elbette ki çok yeni Allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeği hepsi canımız
Evet kuzum kızım olacak çok şükür bıcır bıcırSenin bebiş kız mı canım sağlıkla dogsun insallahsanki Kasım kız ayı gibi geliyo bana
Kaç haftalık canımGünaydın kızlar, minik kızımı gördüm ama gene hareketliydi sırtını vs döndüpek yüzünü göremedik ama bi ara ağzını açıp esnedi çok tatlıydı doktor bu sefer de gene beynine omurgasına midesine vs baktı haftaya da kalbine ve yüzüne bakacakmış. Detaylı ultrason öncesinde sanırım kendi de incelemek istedi. 136 gr olmuş bi de koca kız oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?