2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynı saatlerde randevumuz hadi bakalım
Cok heyecanlıyım bayadır bekliyorum dün rüyam da ikili emzik almıştım biri mavi biri pembe mavi olan oglumun agzındaydı pembe olan da dursun diyordum hayırlara gelsin dedim kalktım yada tam tersi cıkacak bilemiyorum

Ahhh çok sevindim böyle güzel bir örnek vermenize Ben de aynı şekilde havuç suyu, armut ve bol su tüketiyorum, bakalım haftaya cumartesi gittiğimde inş benim de artmış olur. Sırf taze havuç suyu sıkabilmek için katı meyve sıkacağı aldım hemen :) İnş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız

Hayirlisi insallah canim guzel haberlerle gel ve yaz bize

Bende ruyam da gördüğüm gun tesadüf gitmiştim ki daha kontrolüm 2 3 gun vardi bu rüyalar hep haberci

Ay ne güzel rüya. Hayırlı haberlerle gel inşallah

günaydınnn ultrason resimlerine göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar bana da bir yorum yapsanız

Eklentiler

• 2657021-08df4643edb8461981f9cb0ef23bcdd3.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 2657022-91f5999f61d68aa515ce0b9b9125ad5d.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 2657023-bc72643f7548fa8a7884c790532abbce.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 53
  • ultrason.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 59
22+6 ya gün verdi bana doktor canim 24 e kadar yapılabiliyor ama 24 e birakmamakta fayda var diyorlar
Yani o kadar uzatmamak lazm önerilen Aralık dedigim gibi ama o kadar zor ki randevu almak 18. Haftam bitecek hala randevu bulamadım sahsen

Canım düşük yaptığın sureci sonrasını hatırlıyorum kayıplarımız hic bir zaman unutulmuyor ama hayat da devam ediyor dünyada nasibi yokmus bebeğinin erken haftalarda düşük yapmissin erkek olduğunu nasıl öğrendin bilmiyorum ama belki de onun için yanilmislardi rüya seni çok etkilemiş sana su kadarını söyleyeyim hamileligimin başından beri erkek bebek görüyorum rüyamda kızım olacağını öğrendim hala erkek bebek görüyorum istediğimden ya da kızım olacağı için uzuldugumden değil iki tane melegin var üçüncüsü de yolda sen hepimizden tecrubelisin mutlu anne mutlu çocuk demek ne mutlu sana ki esin üzerinde baskı yapmıyor hep duyuyoruz kız doğurdu diye aşağılananlari erkek olana kadar doğurganları bence sen de kendine bunu yapma zamanla alisirsin elbette ki çok yeni Allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeği hepsi canımız

Teşekkür ederim canm herkesin bir doktoru var tabi biz ne desek danismasi lazm çoğu kişiye bunu doktorunuza da danışın diyorum gerçekten de. İnşallah evlatlarımız da coook okuyup çok bilirler okumak okyanus gibi dilini hiç yok

Senin bebiş kız mı canım sağlıkla dogsun insallah sanki Kasım kız ayı gibi geliyo bana

Günaydın kızlar, minik kızımı gördüm ama gene hareketliydi sırtını vs döndü pek yüzünü göremedik ama bi ara ağzını açıp esnedi çok tatlıydı doktor bu sefer de gene beynine omurgasına midesine vs baktı haftaya da kalbine ve yüzüne bakacakmış. Detaylı ultrason öncesinde sanırım kendi de incelemek istedi. 136 gr olmuş bi de koca kız oldu artık

Senin bebiş kız mı canım sağlıkla dogsun insallah sanki Kasım kız ayı gibi geliyo bana
Evet kuzum kızım olacak çok şükür bıcır bıcır valla ankete bakıyorum kizlar önde gibiydi sanki fark kapanıyor gibi ama bu ara arkadaşlarımdan da sürekli kız haberi geliyor senin de haberlerini bekliyoruz hadi inşallah o guzel el emeği ogrulerin içine bicirik bir kız gelir belki Allah gönlüne gore versin tabi öncelikle saglikla hayirlisiyla

Kaç haftalık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…