- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
20. hafta demişti bana da.Kızlar detaylı ultrason yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız kaçıncı haftada önerdi doktorunuz. Ben 20 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum erken mi olur?
20. Hafta da önerdi yaptıracağım. Bebeğimi çok merak ediyorumKızlar detaylı ultrason yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız kaçıncı haftada önerdi doktorunuz. Ben 20 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum erken mi olur?
Canım en son doktorum bir sonraki gelişinde randevu vereceğiz demişti. Bu hafta randevu verecekler yani. Ama hangi haftaya verirler bilmiyorum. Ben de yirminci hafta gibi düşünüyorum.Kızlar detaylı ultrason yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız kaçıncı haftada önerdi doktorunuz. Ben 20 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum erken mi olur?
Merhabalar,
Geçtiğimiz Mart ayında tüp bebek tedvisi ile hamile kaldım. Sıkıntılı zor bir süreç geçirdim bu zamana kadar. 14.hafta ultrason kontrolünde doktorumuz tüm ölçümlerin iyi olduğunu, bebeğin gelişiminin güzel olduğunu söyledi. Bir de "amniyon sıvısı şu an sınırda, önümüzdeki 2 haftada böbreklerin aktif çalışmasıyla bebek daha çok idrar yapıp artırabilir, eğer artırmazsa perinatolog yorumu alırız" gibi de bir dip not düştü. Ben tedirgin oldum tabi sıvının sınırda olmasından. Bol su, havuç suyu ve armut tüketiyorum bu süreçte. Benim gibi sıvı değeri başlarda sınırda olup ilerleyen gebelik haftasıyla artanlar var mı acaba?
** bir şey diyemiyorum olacaktı.Bende öyle bi yorum yapılmadı. Bi şey diyorum ne yazık kipeki bir sonraki kontrolünüz ne zaman?
Canım bencede yaptirmalisin. Ayrıntılı ultrasonda organlarda bir sorun var mı yok detayli bakılıyor ona göre doğar doğmaz müdahale ediliyor kalbinde böbreklerinde vs bir sıkıntı varsa erken müdahale edilir ona göre yoğun bakımı vs olan bir hastanede doğum yaparsın o yüzden ihmal etme yap canım. Umarım hepimizin sonuçları güzel çıkar bebişlerimiz sağlıklıdır2 hafta oldu kontrole gideli. Bebeğimi çok mrek ediyorum içeride neler yapıyor acabaeşim detaylı ultrason istemedi aslında. İkili test de yaptırmadık ama ben detaylıyı yaptıracam.20 haftalık oluyorsa iki hafta sonra görmeye gidebilirim
Geçer canm 12 de kız dedi inanmadım erkek olduğuna emindim 13 sonunda kesin kız dedi hala uok ya küçük dedim 16 da artık tamam dedim kızım olacak kabullenNe yapiyorsunuz kizlar
Bir tuhafim ben ya
Boyle kiz isimlerine hic bakmamıştım içime sinen yok gibi
Halen erkekmiş gibi hissediyorum ve suphe dahi yok ..
Normal mi gececek degil mi
20.hafta ayrıntılısında yüzleri baya belli oluyormuş değil mi20. Hafta da önerdi yaptıracağım. Bebeğimi çok merak ediyorum
Yaptırcam canım yarın randevumKızlar detaylı ultrason yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız kaçıncı haftada önerdi doktorunuz. Ben 20 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum erken mi olur?
Ben bayadir nabiz gibi hissediyorum. Insallah bir kac haftaya tam hissederim . Kilo da var bende belki normale hore biraz gec hissedebilirimEvet kayar gibi nabız atmasından daha güçlü bir hissanırım birkaç haftaya daha net hissederiz
Ben kiz istiyordum , isminde hazirdi Mercan ama Kanada da teleffuz edemiyorlar. “ merkan , erkan” fln diyorlar .Ne yapiyorsunuz kizlar
Bir tuhafim ben ya
Boyle kiz isimlerine hic bakmamıştım içime sinen yok gibi
Halen erkekmiş gibi hissediyorum ve suphe dahi yok ..
Normal mi gececek degil mi
Mercan cok guzelmisBen bayadir nabiz gibi hissediyorum. Insallah bir kac haftaya tam hissederim . Kilo da var bende belki normale hore biraz gec hissedebilirim
Ben kiz istiyordum , isminde hazirdi Mercan ama Kanada da teleffuz edemiyorlar. “ merkan , erkan” fln diyorlar .
Iranlilar Merjan olarak koyuyor ayni ismi ama ben birine “merjan “ dedigimde yazamiyorlarO yuzden vazgectim gibi . Yazik cocuk omru boyunca tek tek harflerini soylemek zorunda kalsin istemiyorum.
Hazel koyacagiz sanirim , “heyzil” diye teleffuz ediliyor .
Kızlar detaylı ultrason yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız kaçıncı haftada önerdi doktorunuz. Ben 20 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum erken mi olur?
Bana 18-20. hafta arasi dedi , 20. haftaya aldim randevu ama bende tansiyon da var 24. haftada plesantaya ozel bir detayli daha olacagim
ayy sen koy vallahi ne mutlu olurumMercan cok guzelmis
Evet canım yarın 10.30 da genetik ve perinatolojiden öğretim üyelerinin olduğu kurula giricem. Ama amniyosentez hangi gün olcak bilmiyorumİnşallah güzel olur her şey
Bence erkek ya kafa yapısı falan çok yakışıklı geldi gözümeYa bana da doktor yüksek ihtimalle kız dedi ama bir sonrakinde kesinleşir dedi erkeğe döner mi acaba :) 12.hafta ultrasona bakabilir misiniz :)
Ceylin asel kızımın adı bana da doktor kız derse başka isim beğenememGüzelmiş ecrin ilgimi çekti
Bakalim zaman lazim bana biraz
Benimki de begenmemek degil olamaz hepsi canımızın parçası oluyor ama iste düşürdüğüm oglandi hep o sandim o boşluk şimdi bendeki
Evet guzelmis tesekkur ederimCeylin asel kızımın adı bana da doktor kız derse başka isim beğenememaşığım adına kuzumun , ecrin görümcemin kızı diğer kızı da Melina adı birde kaynımın kızı olursa adını Alina ikra koycaz çok sevdiğimiz isimler fikir olur
18 haziranda.** bir şey diyemiyorum olacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?