2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba, bu konuda benim bir tecrübem yok zira ilk hamileliğim. Ancak kardeşimin eşinin hamileliğinde benzer durum yaşandı, perinatolog söylemişti hatta çok üzülmüştük öğrendiğimizde. O da senin gibi havuç suyu ve bol su içmeye devam etti. Zaman içinde sıvısının düzeyi hamileliğini zamanında tamamlamasını sağladı, Şimdi bir yaşında çok sağlıklı bir miniğimiz var. Darısı sizin başınıza

Kendini sartladığın için böyle hissediyosun kabullenmemek ondan ama oda evlâd düşünsene forum da bi gezmişsindir kaç yıl ugrasanlar ne aşılamalar tüp bebek tedavisi yaptıranlar yolunu gözleyenler var bırak cinsiyeti bir tane evladım olsun baska bısey istemiyorum diyenler var şükür rabbim seni anne etti bi tane daha nimet verdi alısırsın sadece sartladığın için kabul edemedin gibime geliyo düşüğün için üzüldüm ama nasibi yokmus geçmiş geçmişte kaldı unut bebişinle kızlarınla nice mutlu yıllarınız olsun

Üzülme lütfen benim ki erkek cıkarsa ben sana vereyim bak ben de kızım olsun istedim ama nasip bi oğlum var herkez olmayanı tatmak istiyo ama rabbim ne verdiyse o
Kesinlikle herkes kendinde olmayanı istiyor. Bazen bir şeyi çok istememek de gerekiyor sanırım. Kız kız dedim ömrüm boyunca allah ikinci hamileliğimi ikiz nasip etti. Ama kızda sıkıntılar var şimdi. Erkek de bir problem görünmüyor. Bazen diyorum allahın gücüne mi gitti, her şeyin hayırlısını dilemek gerekiyor Ama ara ara düşününce kendimi kötü hissediyorum bu kadar çok istediğim için

Canim benim koca Halen oğlan dedigimi duysa bosar beni zaten kiz istiyordu simdi asıl sevindim dedi kizi öğrenince
Eltim de 3. Bebegi kiz bekliyordu oglu oldu 3 oglu var 3 oluyor bunlar normal şeyler işte sadece duygusalim biraz
Geçen sene bir boş gebelik geçirdim onun öncesinde eşimle o kadar çok kız bebek istiyorduk ki cahillik işte erkekse olmasın kız olsun bilmem ne saçma sapan bir sürü şeyler söylüyorduk ilk hamileliğin heyecanıyla sonra ben doktora gidip geldim kesem büyüdü büyümedi olayları oldu ve boş gebe olduğumu öğrendim kürtaj oldum ve Allah'a şirk koştuğumuzu düşündüm hiç hayırlısını dilemedik istediğimiz olsun diye dua ettik şimdi erkek olduğunu öğrendiğimizde eşim üzüldü ister istemez ama ben üzülmedim çünkü ilk yaşadıklarım geldi aklıma belki hiçbir alakası yok ama ben ona yordum benim için hayırlı olan buymuş diyorum. O yüzden meleğin seni cennette bekliyor bu yepyeni bir melek kendini üzme <3

İnsallah sağlıklıdır canım sen de bi süreçdesin tabi dua ederken isteyin diyo Allah ama ne verirse o sonuc da bizim elimiz de olan bi sey değil ama Allah isteyin diyo günah değil sağlıklıca dogsunlar insallah öyle düşünme

Cok dogru haklısın

Güzelmiş ecrin ilgimi çekti
Bakalim zaman lazim bana biraz
Benimki de begenmemek degil olamaz hepsi canımızın parçası oluyor ama iste düşürdüğüm oglandi hep o sandim o boşluk şimdi bendeki
canım beni yanlış anlamanı istemem ama bir yorumum olacak naçizane.. daha önceki gebe kalmaya uğraştığımız gruplardan da biliyorum seni bebeğini kaybettin düşük yaptın ve bunun üzüntüsünü çok derinden yaşadın.. ama bu artık yeni bir hayat bir lütuf ki ne kadar istediğini de tahmin edebiliyorum bu gebeliği..bazen geçmişi geride bırakmadan yaşamımızdaki güzellikleri fark edemiyoruz.. kaybın hep senin kalbinde elbette anneyiz başka türlüsü olamaz..istersen kayıp yas süreci ile ilgili danışmanlık alabilirsin artık online hizmet veren çok kişi var..dediğin gibi zaman lazım belki de..seni üzmek istemem umarım kırılmazsın sözlerime.. biz hep iyi olalım ki karnımızdaki ve hayattaki yavrularımız da iyi olsun

Elimizde olan birsey degil ki canim Allahim izniyle sorun çıkmayacak insallah
Saglikla dogsunlar imtihan hepsi belki de

Cok zorlandım dogru yardim almam gerekiyordu belki de ama toparladım hamile olduğumu öğrenince kendime geldim su iki gündür bocaladim sadece ama geçeceğini biliyorum burda sadece paylaşıyorum hislerimi yoksa herhangi birseyim yok.. benim hissettiklerim de normal bence sadece zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum

Kwsinlikle cok dogru
Ben dusuk olunca da ne olursa olsun hayirlisi olsun dedim hep..
Hayirlisi buymuş demek ki

Kucağına aldığında herşeyi unutacaksın canim emin ol

Canim kaybedilen gebeliklerde o ruyalar hep oluyo sanirim. Benim de ilk gebeligimde dr kalp atışları yavas bekleyelim dedi. O ara ruyamda beyazlar icine sarilmis bi bebegi dogurdugumu gordum. Annem yanimdaydi. Anne bu benim mi simdi diye sarildim bebege. Ama cinsiyeti hakkinda bi ayrinti yoktu. Uyandim annelik iste kalbi duzeldi galiba dedim. Meger o zaman kalbi durmus esas. Kavusma degil vedalasmaymis bizimki. Insan etkileniyo haliyle. Ama evlat ayni evlat. Kucagina alinca bu hislerinden eser kalmaz bence

Güzel haberlerle seni burda bekliyoruz umarım gönlünden geçen cinsiyet sağlıklı şekilde seni bekliyordur

Hayırlı haberle gel insallah gösterir insallah da bıdık bugun güzel haberler alalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…