2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Esim benim aksime
Benim içimde erkek çocuğu var yoksa başkalarının düşüncelerinden etkilenen biri değilim..
3 aylik dustu canim annem gordu cinsiyetini
Kismet tabi hayirlisi olsun

Amin canım benim insallah sağlıklı olması öncelikle sağlıklı olsun sağ salim dogsun insallah içimden gecen tabi kız bi oğlum var ama erkekse de yine mutlu olurum

Benim de bir bebeğimin suyu az ama nedeni ile ilgili bir şey söylenmedi şuan fetal dna da risk tespit edildiğinden ona yoğunlaşıldı ama sınırda mı, sınırın altında mı merak ediyorum Havuç suyu gerçekten işe yarıyor mu ki? Dışardan bişeyin pek değiştiremediği söyleniyor

Fetal dna nin resmen bir anlami yok gibi geldi bana..
Insallah temiz cikacak canim sonuclar
Bir an önce yapılsa senin de için rahat etse keske

Fetal dna nin resmen bir anlami yok gibi geldi bana..
Insallah temiz cikacak canim sonuclar
Bir an önce yapılsa senin de için rahat etse keske
Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyor canım yoksa bugün yapılırdı da artık pazartesiye kadar sabredicez

ben 1 hafta içtim canım sonra su alımına dikkat ettim normale döndü sıvı alımını arttır

Ayyy şimdilik ikisine de alışmaya çalışıyorum babasının aklı kızında ama 14.haftada kontrolde bacak arasını bayağı aradık taradik testis yok dedi doktor normalde oluşması lazimmdi erkek olsaydı dedi
Bence erkek ya kafa yapısı falan çok yakışıklı geldi gözüme

Geçmiş olsun. Salgın var maalesef. Patates haşlaması, muz vs iyi geliyor. Çok olursa doktora git bence.
Benim isyerinde bir kisiye daha oldu. Asiri sanci, ishal ve terlemeyle doktora gittiler. Su ara disaridan birseyler yememek lazim. Ben uzun suredir elimden geldigince evden getiriyorum oglen yemeklerimi.

Al bendende o kadar yaklasik 3-4gundur oyleyim enfeksiyon yada be ek mesaneye baski yapmaya basladi ayaga kalktigim an sıkıstiriyo fenaa
Mutlaka bir idrar kulturu verin derim, hatta aile hekimliginde bakabilirler diye biliyorum. Enfeksiyon ise sonra cok bas agritabiliyor, baslarda yakalarlarsa tedavisi cok cok kolay. Bana oyle oldu, 1 paket monurol sase ile cozduler meseleyi. 2 haftadir rahatim. Ondan once surekli lavabo ariyordu gozlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…