Esim benim aksimeCanım düşük yaptığın sureci sonrasını hatırlıyorum kayıplarımız hic bir zaman unutulmuyor ama hayat da devam ediyor dünyada nasibi yokmus bebeğinin erken haftalarda düşük yapmissin erkek olduğunu nasıl öğrendin bilmiyorum ama belki de onun için yanilmislardi rüya seni çok etkilemiş sana su kadarını söyleyeyim hamileligimin başından beri erkek bebek görüyorum rüyamda kızım olacağını öğrendim hala erkek bebek görüyorum istediğimden ya da kızım olacağı için uzuldugumden değil iki tane melegin var üçüncüsü de yolda sen hepimizden tecrubelisin mutlu anne mutlu çocuk demek ne mutlu sana ki esin üzerinde baskı yapmıyor hep duyuyoruz kız doğurdu diye aşağılananlari erkek olana kadar doğurganları bence sen de kendine bunu yapma zamanla alisirsin elbette ki çok yeni Allah öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin kızı erkeği hepsi canımız
Erkeğe benziyor sağlıkla gelsin umarım gönlünden geçen cinsiyet olurgünaydınnnultrason resimlerine göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar bana da bir yorum yapsanız
Amin canım benim insallahEvet kuzum kızım olacak çok şükür bıcır bıcırvalla ankete bakıyorum kizlar önde gibiydi sanki fark kapanıyor gibi ama bu ara arkadaşlarımdan da sürekli kız haberi geliyor senin de haberlerini bekliyoruz hadi inşallah o guzel el emeği ogrulerin içine bicirik bir kız gelir belki Allah gönlüne gore versin tabi öncelikle saglikla hayirlisiyla
Benim de bir bebeğimin suyu az ama nedeni ile ilgili bir şey söylenmedi şuan fetal dna da risk tespit edildiğinden ona yoğunlaşıldı ama sınırda mı, sınırın altında mı merak ediyorumAhhh çok sevindim böyle güzel bir örnek vermenizeBen de aynı şekilde havuç suyu, armut ve bol su tüketiyorum, bakalım haftaya cumartesi gittiğimde inş benim de artmış olur. Sırf taze havuç suyu sıkabilmek için katı meyve sıkacağı aldım hemen :) İnş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Fetal dna nin resmen bir anlami yok gibi geldi bana..Benim de bir bebeğimin suyu az ama nedeni ile ilgili bir şey söylenmedi şuan fetal dna da risk tespit edildiğinden ona yoğunlaşıldı ama sınırda mı, sınırın altında mı merak ediyorumHavuç suyu gerçekten işe yarıyor mu ki? Dışardan bişeyin pek değiştiremediği söyleniyor
13 Haftada benzettikleri genelde çıkmıyor çok nadir gördüm ben tutanıBende erkek diyor hayırlısı ama doktor 13 haftalıkken kıza benziyor demişti cuma günü net bişe öğreniriz inşallah
Kan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyor canım yoksa bugün yapılırdı da artık pazartesiye kadar sabredicezFetal dna nin resmen bir anlami yok gibi geldi bana..
Insallah temiz cikacak canim sonuclar
Bir an önce yapılsa senin de için rahat etse keske
Allahim hayirli sonuçlarla dönmenizi nasip etsin insallahKan sulandırıcı kullandığım için 4-5 gün geçmesi gerekiyor canım yoksa bugün yapılırdı da artık pazartesiye kadar sabredicez
bir ara kız yoğunda ama başa baş gidiyor gibi şuandaSenin bebiş kız mı canım sağlıkla dogsun insallahsanki Kasım kız ayı gibi geliyo bana
15+6 canım bugünKaç haftalık canım
Benim ikisi de tuttu. Perinatolog baya erken söyledi13 Haftada benzettikleri genelde çıkmıyor çok nadir gördüm ben tutanı
benim perinatolog tuturamadı bilemedimm 13 haftada doktorun söylediğide tutmadı 16 da söylediği tuttuBenim ikisi de tuttu. Perinatolog baya erken söyledi
ben 1 hafta içtim canım sonra su alımına dikkat ettim normale döndü sıvı alımını arttırBenim de bir bebeğimin suyu az ama nedeni ile ilgili bir şey söylenmedi şuan fetal dna da risk tespit edildiğinden ona yoğunlaşıldı ama sınırda mı, sınırın altında mı merak ediyorumHavuç suyu gerçekten işe yarıyor mu ki? Dışardan bişeyin pek değiştiremediği söyleniyor
Bence erkek ya kafa yapısı falan çok yakışıklı geldi gözüme
Al bendende o kadar yaklasik 3-4gundur oyleyim enfeksiyon yada be ek mesaneye baski yapmaya basladi ayaga kalktigim an sıkıstiriyo fenaaKızlar bugün çok sık idrara çıkıyorum bu normal mi? Enfeksiyon falan olmamıştır değil mi?
Cok cok gecmis olsun. Su kaybinizdan dolayi aman su icmeyi ihmal etmeyin. Bir de mineral kaybiniza, dogal maden suyu icmek iyi gelecektir.Kizlar ishalim ve sancim var en iyi ne gelir sizce daha beter olursa diye korkuyorum
Benim isyerinde bir kisiye daha oldu. Asiri sanci, ishal ve terlemeyle doktora gittiler. Su ara disaridan birseyler yememek lazim. Ben uzun suredir elimden geldigince evden getiriyorum oglen yemeklerimi.Geçmiş olsun. Salgın var maalesef. Patates haşlaması, muz vs iyi geliyor. Çok olursa doktora git bence.
Mutlaka bir idrar kulturu verin derim, hatta aile hekimliginde bakabilirler diye biliyorum. Enfeksiyon ise sonra cok bas agritabiliyor, baslarda yakalarlarsa tedavisi cok cok kolay. Bana oyle oldu, 1 paket monurol sase ile cozduler meseleyi. 2 haftadir rahatim. Ondan once surekli lavabo ariyordu gozlerim.Al bendende o kadar yaklasik 3-4gundur oyleyim enfeksiyon yada be ek mesaneye baski yapmaya basladi ayaga kalktigim an sıkıstiriyo fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?