2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim isyerinde bir kisiye daha oldu. Asiri sanci, ishal ve terlemeyle doktora gittiler. Su ara disaridan birseyler yememek lazim. Ben uzun suredir elimden geldigince evden getiriyorum oglen yemeklerimi.
Aynen ben de öyle yapıyorum. Çok nadir dışardan yiyoruz. Ben de çok duyuyorum etraftan.

Aynen ben de öyle yapıyorum. Çok nadir dışardan yiyoruz. Ben de çok duyuyorum etraftan.
Ilk 3 ayi atlattik ama yine de ne olacagi belli olmaz. Sordum simdi arkadasa doktor ne dedi diye, salgin var ve ozellikle kucuk cocuklari cok etkiliyor demisler.
Yarin bir de yola cikacagim, artik iki ogun yapip yanimda tasimam gerekecek :)

Ben de doktoruma sorudm yediğim içtiğim yaptığım bir şeyden etkilenir mi bebeğin suyu diye hiç alakası yok dedi ama bu forumda doktoru havuç suyu iç bol su iç diyen arkadaşlar da çok duydum. Tedbiren içiyorum yani. Biz bir önceki hafta fetal dna yaptırmıştık o temiz çıkmıştı şükür. Umarım seninki de öyle olur. Benim doktorum 15-16. haftalarda böbrek aktiviteleri arttıkça idrarı artar bebeğin bu da suyunu artırabilir demişti. Sana kaçıncı haftada suyu az dendi? Sınırdadır muhtemelen çünkü galiba sınırın altına düştüğünde perinatologla bakıyorlar kritik seviyenin altına düştüğü için.

Ilk 3 ayi atlattik ama yine de ne olacagi belli olmaz. Sordum simdi arkadasa doktor ne dedi diye, salgin var ve ozellikle kucuk cocuklari cok etkiliyor demisler.
Malesef salgın var ilk kucuk kızım hasta miğde bulantısı kusma karın ağrısı ishal belirtileri simdidie büyük kızım ins bana gecmez.cok dikkat ediyorum.bizede komşunun çocuğunda geçti.

Malesef salgın var ilk kucuk kızım hasta miğde bulantısı kusma karın ağrısı ishal belirtileri simdidie büyük kızım ins bana gecmez.cok dikkat ediyorum.bizede komşunun çocuğunda geçti.
Cok cok gecmis olsun, cok zor olmali sizin icin. Evet aman aman size gecmemeli.
Sulardan falan degil yani? Direk grip gibi temasla bulasan bir salgin mi?

Allah kolaylık versin ve cocukalrimizi, bizleri korusun

Yaaa canım erkekmiymis. Oglusuna arkadaş olur. Erkekler erkeklerle daha iyi anlasiyorlarmis. Ben de kapidayim doktorun. Bekliyorum. Heyecan dorukta
hadi bakalım darısı sana olsun öğren insallah nazlı erkek cıktı ya valla sasdım

Sağlıkla gelsin inşallah gözünüz aydın
Cok tesekkur ederim kızlar rabbim hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ınsallah

Cok cok gecmis olsun, cok zor olmali sizin icin. Evet aman aman size gecmemeli.
Sulardan falan degil yani? Direk grip gibi temasla bulasan bir salgin mi?
Nasıl bulaştı bilmiyorum pazar günü akşamı komşuya gittim küçük kızımda onun kızıyla oynadı pazartesi akşamı karın ağrısı miğde bulantısı kusma başladı .5 . Kusmada hastaneye götürdüm.ishal başlamadan erken gitmesem çocuğu hastane yatırır yani iğneyle kusması durdu ilaçlarla geçti gibi artık ama şimdide büyük kızim kusmaya basladi .wcyi her geçtiklerinde çamaşır suyu ile yıkıyorum .

Kızlar doktordan geldim oğluşum olacakmış zaten %80 erkek diyordu bu sefer kesinleşti kızıma bir erkek kardeş geliyor Kızımda bende kız istiyorduk aslında ama oğlanı duyunca nasıl sevindim yinede Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…