2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tebrik ederim cnm..saglikla gelsin insallah

Kızlar her şey yolunda şükürler olsun. Ama benimki de erkek. Bugün erkek günü. OKYANUS302 kader arkadaşım Canları sağ olsun kuzularimizin
Hayırlı olsun erkek anneleri çoğaldı bugün Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin prenslerimizi ve prenseslerinizi
Daha kapının önündeyim hastanenin erkek

Kızlar her şey yolunda şükürler olsun. Ama benimki de erkek. Bugün erkek günü. OKYANUS302 kader arkadaşım Canları sağ olsun kuzularimizin
Olsun canım sağlıklı olsun gerisi mühim değil yüzünü gördüm ilk kez öyle mutlu oldum ki elleri yumuk yumuk artık oglum diye sevebilirim rabbim ikinci kez erkek annesi olmayı nasip etti oğullarım canlarım bundan sonra ki modum canavarlarım

Eşimi aradım hemen oğlumu gördüm dedim. Şimdiye kadar hep belli olmaz diyip kabul etmiyordum. Eşim de gülüyor sonunda kabul ettin mi diyor Benim oğlum mucize bebek. İlk çocuğum tüp bebek. Allah böylesini kısmet etti. Şükürler olsun. Ve isteyen herkese nasip etsin.

Ben pek saç boyatan biri değilim canım inan hiç anlamam. Oandemi ile saç boyamayı bıraktım. Evde boya var, ona da üşendim boyamadım. Normalde de sarı bıyasam şöyle kestirsem nasıl olur diyenlere üzgünüm pek anladığım bi konu değil derim. İstersen sütten kesilene kadar kendi doğal rengine boyat, organik ürünler falan var belki onlar olabilir. Doktoruna bi sor organik boya olur derse bence en mantıklısı kendi rengin. Zaten bebişlerimiz kışın doğacak,, hem soğuk hem bebek derken evden çıkmak zor olacak gibi geliyor bana. Dip bıyası geldi telaşından da kurtuşursun. Karar senin

Kacinci haftaya kadar yanilma payı var acaba gerci benim yok hic yuzde 99 dedi cunku baya net gözüküyordu ama ne bilim ikidebur degisenleri görünce
Bizde doktor bakar bakmaz saniyesinde, yüzde 99 kız dedi, bir inceleyeyim falan bile demedi cihazı tutar tutmaz kızınız olacak yüzde 99 dedi. Değişmez herhalde değil mi ? Çok nrt ve emin dedi çünkü

Bizde doktor bakar bakmaz saniyesinde, yüzde 99 kız dedi, bir inceleyeyim falan bile demedi cihazı tutar tutmaz kızınız olacak yüzde 99 dedi. Değişmez herhalde değil mi ? Çok nrt ve emin dedi çünkü
bazı şeyler belli oluyor gördüğünde kendin bile anlıyorsun :)

Sanırım bugün cinsiyet öğrenenlerin çoğu erkek, kız annelerini geçmişsinizz hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
bu seefer erkekler yanılttı benimki bacaklarıyla kapamıştı utangaç bu kız dedik erkek çıktı okyanusun göstermedi utangaç kız dedik erkek çıktı bu kasım erkek bebeleri utangaç çıktı daha anne karnında

Benim bebeğimde direkt kız bebek dedi. Biz şaşa kaldık cinsiyetini bilmiyorduk AA dememiş miydim dedi. Sonra kafa yapısına omurilik yapısına ve ellerine baktı evet kız bebek diye yineledi. Boyu 119 mm 144 gr dedi. Çok net olunca bende şüphe oluşturmadı. Hatta bacak arası fotosunu çekti. Bakın bomboş herhangi bir oluşum yok dedi. Bence de nettir niye verdiği ihtimal de çok yüksek

Bende p.tesi öğreneceğim nasipse. Burda hepiniz öğrendiniz hemen hemen. Bana da ilk %70 kız gibi demişti 11.haftada şimdi de öyle mi diyecek bilmiyorum. :) kız diyipte erken çıkan var mı grupta acaba

Daha kapının önündeyim hastanenin erkek

Kızlar hayırlı olsunn sağlıkla kavuşun inşallah minik paşalara valla bütün dengeleri bozdunuz su an kızlar geride kaldı

Bende p.tesi öğreneceğim nasipse. Burda hepiniz öğrendiniz hemen hemen. Bana da ilk %70 kız gibi demişti 11.haftada şimdi de öyle mi diyecek bilmiyorum. :) kız diyipte erken çıkan var mı grupta acaba
ikili teste %70 kız dedi kontrole gittim kendi doktorumda kıza benzettim dedi sonra erkek çıktı baya net gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…