2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende p.tesi öğreneceğim nasipse. Burda hepiniz öğrendiniz hemen hemen. Bana da ilk %70 kız gibi demişti 11.haftada şimdi de öyle mi diyecek bilmiyorum. :) kız diyipte erken çıkan var mı grupta acaba
Çok heyecanlı demi sağlıklı şekilde öğren inşallah Cinsiyetten sonra için de böyle değişik bi his oluyor. Ne bilim ben kendimi gerçek anlamda anne gibi hissetmeye başladım.

Sağlıkla gelsin inşallah küçük prens

Eeee şimdi neyi merak edeceğiz :) Bizim evde isim kavgası var şimdi :) Hele oğlum ağlıyor isim önerilerimize. Bilmiş ya Tuna ve Görkem önerdim. Onlar kız ismi diyor. Beş yaşında kendisi. erkek ismi önerilerinizi bekliyorum kızlar...

Ben hep üç oğlan hissettiğim için isimleri hazırdı
Aras-ayaz-göktuğ demiştik
Çınar ismide hoşuma gidiyordu belki fikir olur

İnşallah hiçbir şey yok canım bence ikisi de sağlıkla gelecekler dünyaya

Kızlar selam herkese, cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben daha kıyafet namına bir şey almadım yatağını, arabasını, kangurusunu aldık. Bir de oioi indiriminde bir kaç parça aldık o kadar. Yakında indirimler olacak mı acaba bilgisi olan var mıdır?

İndirim olacak mı bilmiyorum ama bindirim olacağı kesin ne alırsak kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…