- 25 Kasım 2020
- 3.117
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.440
- 83
Çok heyecanlı demi sağlıklı şekilde öğren inşallahBende p.tesi öğreneceğim nasipse. Burda hepiniz öğrendiniz hemen hemen. Bana da ilk %70 kız gibi demişti 11.haftada şimdi de öyle mi diyecek bilmiyorum. :) kız diyipte erken çıkan var mı grupta acaba
Sağlıkla gelsin inşallah küçük prensKızlar doktordan geldim oğluşum olacakmış zaten %80 erkek diyordu bu sefer kesinleşti kızıma bir erkek kardeş geliyorKızımda bende kız istiyorduk aslında ama oğlanı duyunca nasıl sevindim yinede Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah
Sağlıkla gelsin inşallah minik adamKızlar her şey yolunda şükürler olsun. Ama benimki de erkek.Bugün erkek günü. @OKYANUS302 kader arkadaşım Canları sağ olsun kuzularimizin
Sağlıkla gelsin paşanızKızlar her şey yolunda şükürler olsun. Ama benimki de erkek.Bugün erkek günü. @OKYANUS302 kader arkadaşım Canları sağ olsun kuzularimizin
Bu arada sen de doğru tahminde bulundun canım. Tebrik ederim.Henüz öğrenememiş olanların çoğunluğu da erkek gibi geliyor bana
son anda bayrağı kaptık :) Teşekkürler canım.Kızlar hayırlı olsunn sağlıkla kavuşun inşallah minik paşalaravalla bütün dengeleri bozdunuz su an kızlar geride kaldı
teşekkür ederim. evet bugün netleşti. 16+3 bugün.B benimadimumut sizde bugün ogrendınız sanırsam sağlıkla kucagınıza alın ınskaç haftalıksınız suan ? :)
Öyle oldu galiba :)fark açtıran sensin demekn :d
Sağlıkla gelsin küçük prensBu arada sen de doğru tahminde bulundun canım. Tebrik ederim.
Canım benim üçüde kız üç kız seçebilsem yine fark atmış olucazKızlar cinsiyet anketine katilayim dedim erkekler kızları geçmiş
Ben hep üç oğlan hissettiğim için isimleri hazırdıEeee şimdi neyi merak edeceğiz :) Bizim evde isim kavgası var şimdi :) Hele oğlum ağlıyor isim önerilerimize. Bilmiş ya Tuna ve Görkem önerdim. Onlar kız ismi diyor. Beş yaşında kendisi. erkek ismi önerilerinizi bekliyorum kızlar...
Güzel isimler. eşim isimde kalın ünlü olmasın diyor. ince ünlülü isim de zor bulmak.Ben hep üç oğlan hissettiğim için isimleri hazırdı
Aras-ayaz-göktuğ demiştik
Çınar ismide hoşuma gidiyordu belki fikir olur
Bir erkek daha geliyor benceBende yarın cinsiyetini öğreneceğim inş herhalde yani 17 haftalık oldukheyecanlıyımmm
İnşallah hiçbir şey yok canım bence ikisi de sağlıkla gelecekler dünyayaCanım perinatolog detaylı inceledi, ultrasonda net bir bulgu yok. Sadece kızçemin suyu azmış o ilerde sorun tabii. Kan sulandırıcı kullandığım için amniyosentezi biraz bekletiyorlar. 4-5 gün geçmesi gerekiyormuş pazartesi 9 da yapılcak inşallahAra rapor 3 gün sonra kesin rapor 15 güne çıkacak
İndirim olacak mı bilmiyorum ama bindirim olacağı kesin ne alırsak kârKızlar selam herkese, cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederimalışveriş yapmaya başladınız mı? Ben daha kıyafet namına bir şey almadım yatağını, arabasını, kangurusunu aldık. Bir de oioi indiriminde bir kaç parça aldık o kadar. Yakında indirimler olacak mı acaba bilgisi olan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?