Bende öyle düşünüyorum yoksa üst üste koyunca bütçeyi sarsıyor. Ben çoğu şeyi aldım sadece beşik ana kucağı dolap bakım seti kaldıEvet kesinlikle ben de o yüzden bir an önce büyük parçaları alayım diyorum
Bir erkek daha geliyor benceBen de Cuma günü öğreneceğim inşallah
kafa yapısı, omurilik ve el olayı gerçekten çok ilginç, benim doktor bacak arasına neredeyse bakmadan o üçlüye bakarak direk erkek gibi dedi ve ultrasonu bitirmişti. hatta çok kızmıştım içimden niye aşağıya iyice bakmadı diye.Benim bebeğimde direkt kız bebek dedi. Biz şaşa kaldık cinsiyetini bilmiyorduk AA dememiş miydim dedi. Sonra kafa yapısına omurilik yapısına ve ellerine baktı evet kız bebek diye yineledi. Boyu 119 mm 144 gr dedi. Çok net olunca bende şüphe oluşturmadı. Hatta bacak arası fotosunu çekti. Bakın bomboş herhangi bir oluşum yok dedi. Bence de nettir niye verdiği ihtimal de çok yüksek
Onlar kilodan bile anlayabiliyo canım erkek bebekler daha toplu iri oluyo kızlar daha zayıf narin anlıyolar da demiyolar işte net olmadan kaç haftadır bekliyorum deli gibikafa yapısı, omurilik ve el olayı gerçekten çok ilginç, benim doktor bacak arasına neredeyse bakmadan o üçlüye bakarak direk erkek gibi dedi ve ultrasonu bitirmişti. hatta çok kızmıştım içimden niye aşağıya iyice bakmadı diye.
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın kuzum inşallah senin adına çok sevindim.Onlar kilodan bile anlayabiliyo canım erkek bebekler daha toplu iri oluyo kızlar daha zayıf narin anlıyolar da demiyolar işte net olmadan kaç haftadır bekliyorum deli gibisonun da net biliyorum
Bir saat önce ilk kez ictm berbat ya tadı aşırı mide bulantısı yaptı bende nasıl devam ederm bilmemKızlar magvital 366 mg şase (magnezyum) vitamini kullanan var mı aranız da. Benim doktorum vermişti şimdi kullandım tadı gazoz gibi çok ekşi. Aranız da kullanan varsa görüşlerini paylaşa bilir mi?
Kızlar magvital 366 mg şase (magnezyum) vitamini kullanan var mı aranız da. Benim doktorum vermişti şimdi kullandım tadı gazoz gibi çok ekşi. Aranız da kullanan varsa görüşlerini paylaşa bilir mi?
Bir saat önce ilk kez ictm berbat ya tadı aşırı mide bulantısı yaptı bende nasıl devam ederm bilmem
Buyuk gecmis olsun, vakitlice goturmussunuz. Biran evvel sagliklarina kavusur ufakliklar umarim.Nasıl bulaştı bilmiyorum pazar günü akşamı komşuya gittim küçük kızımda onun kızıyla oynadı pazartesi akşamı karın ağrısı miğde bulantısı kusma başladı .5 . Kusmada hastaneye götürdüm.ishal başlamadan erken gitmesem çocuğu hastane yatırır yani iğneyle kusması durdu ilaçlarla geçti gibi artık ama şimdide büyük kızim kusmaya basladi .wcyi her geçtiklerinde çamaşır suyu ile yıkıyorum .
Allah'ım o ne tatlı bir ellTeyzeler büyünce süperkahraman olucamm3 kilo almışım basıma gelenlerrrr
Yaaa masallah ne güzel bir duruş. Sanki gülüyor da. Yerim yaTeyzeler büyünce süperkahraman olucamm3 kilo almışım basıma gelenlerrrr
Aynı bende senin gibiyim napacaz bilmiyorum bi de beni aşırı tuvalete çıkarmaya başladıBir saat önce ilk kez ictm berbat ya tadı aşırı mide bulantısı yaptı bende nasıl devam ederm bilmem
Bende almışım ama dikkat etmiyordum simdi yürüyüş yapıyorum artık dikkat edicem baska carem yokYaaa masallah ne güzel bir duruş. Sanki gülüyor da. Yerim yaben de iki buçuk almışım. O kadar dikkat ediyorum, yürüyüş yapıyorum hala kilo alıyorum. Delirecegim.
Gün gün nasıl da büyüyorlarEvet Allah'ım heyecandan gebercektimm
İlker , ümit , Enes, Enis , emirGüzel isimler. eşim isimde kalın ünlü olmasın diyor. ince ünlülü isim de zor bulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?