2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet kesinlikle ben de o yüzden bir an önce büyük parçaları alayım diyorum
Bende öyle düşünüyorum yoksa üst üste koyunca bütçeyi sarsıyor. Ben çoğu şeyi aldım sadece beşik ana kucağı dolap bakım seti kaldı

kafa yapısı, omurilik ve el olayı gerçekten çok ilginç, benim doktor bacak arasına neredeyse bakmadan o üçlüye bakarak direk erkek gibi dedi ve ultrasonu bitirmişti. hatta çok kızmıştım içimden niye aşağıya iyice bakmadı diye.

Onlar kilodan bile anlayabiliyo canım erkek bebekler daha toplu iri oluyo kızlar daha zayıf narin anlıyolar da demiyolar işte net olmadan kaç haftadır bekliyorum deli gibi sonun da net biliyorum

Onlar kilodan bile anlayabiliyo canım erkek bebekler daha toplu iri oluyo kızlar daha zayıf narin anlıyolar da demiyolar işte net olmadan kaç haftadır bekliyorum deli gibi sonun da net biliyorum
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın kuzum inşallah senin adına çok sevindim. darısı bana bende bi öğrenseydim 11 gün sonra randevum var

Kızlar magvital 366 mg şase (magnezyum) vitamini kullanan var mı aranız da. Benim doktorum vermişti şimdi kullandım tadı gazoz gibi çok ekşi. Aranız da kullanan varsa görüşlerini paylaşa bilir mi?

Kızlar magvital 366 mg şase (magnezyum) vitamini kullanan var mı aranız da. Benim doktorum vermişti şimdi kullandım tadı gazoz gibi çok ekşi. Aranız da kullanan varsa görüşlerini paylaşa bilir mi?
Bir saat önce ilk kez ictm berbat ya tadı aşırı mide bulantısı yaptı bende nasıl devam ederm bilmem

Bugün cinsiyeti öğrenen arkadaşları tebrik ederim sağlıkla gelsin minik prensler ankette bi anda geriye düştük

Bu arada ben bu arkadaşın hareketlerini iki gündür hissediyorum. Önce bağırsak hareketleridir diye düşünüyordum, sonra baktım belli aralıklarla yapıyor, ahh dedim benimki bu

Bir saat önce ilk kez ictm berbat ya tadı aşırı mide bulantısı yaptı bende nasıl devam ederm bilmem

Magnezyum diasporal kullanıyorum ben. Çiğneme tabletini aldım özellikle. Hafif ekşimiş tadı var, bazen güzel bile geliyor Şase kullanamayacağımı biliyordum.

Buyuk gecmis olsun, vakitlice goturmussunuz. Biran evvel sagliklarina kavusur ufakliklar umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…