2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da vermişti doktorum kullanamadım. İçtikten sonra sürekli kusuyordum. Doktorum da onun yerine hap olanı vardı onu verdi
Hemüz kusmadım ama hala bebeği hissediyorum. Ve kasılıyor mu diye düşünmeden edemiyorum. O beni biraz düşündürüyor

Kızlar Günaydınlar, geçen cumartesi biraz ev işi yaptım belim çok ağrımıştı bi baktım lekelenmem var, acile gittik bebek kalp atışı ve rahim ağzı iyi dedi doktor iğne yaptılar progestan kullan dedi. 2-3 gün kullandım progestan fitil sonra devam etmedim. dün akşam yine çok açık pembe az lekelenmem oldu bugün devam etmiyor mesela. 16+3 teyiz, randevum haftaya kendi doktoruma gitmedim. Sizlerin başına böyle bişey geldimi? Acaba hatalı bişey mi yapıyorum. Bu arada ilişki filan da yok, doktor 16 haftaya kadar olmasın demişti.

Sevindim iyi olmana , daha iyi olursun inşallah cinsiyeti erkek bebeğimin 24 Kasım gözüküyor şuan tahmini doğum tarihi
Ayyy benim de 24 Kasım da , ama cinsiyet bi öğrenemedim tek ben kaldım galiba gidiyorum uyuyor sıpa , siz kaçıncı haftada öğrendiniz

Ayyy benim de 24 Kasım da , ama cinsiyet bi öğrenemedim tek ben kaldım galiba gidiyorum uyuyor sıpa , siz kaçıncı haftada öğrendiniz
İnşallah sağlıkla gelsinler 14+1 de öğrendim ama 12.ci haftada tahminde bulunmuştu

Benim erkek bebiş Papatyamelo benim yeniden düzenledi adet tarihimi normal de son adet 25 Ocak ama bebege gore 20 ocaga aldı önden gidiyodu erken yumurtlama oldugu için bebişim ben de 1 Kasım yazıyo ama ben 26 Ekim falan dogurcam Allah nasip ederse ama ben burdayım

Günaydın hanımlar. Sağlık ocağından geliyorum verdiğim kiloları almaya başlamışım 2 hafta içinde 500 Gr almışım. Kan aldılar tokluk şekeri için. Tetenoz aşısı için 24 Haziran dediler . İkinci aşı için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?

Her seyi zManinda beklemek lazm dogru diosun.Benim bu 2. Hamileligim bebisin karnima hafif basinc hissini dun cok az hissettim birnkac kez ve ilkinden dolayi bu duyguyu hissi hemen tanidim.Tabi distan biri dokunsa asla hissedemez.

canım iyi olmana sevindim.. benim bebeğim kız inşallah tahmini doğum 9 kasım görünüyor

Ben ilk defa uzanmis dinlenirken karnimjn icinde saga dogru basinc hissettim ve eminim o bebisin hareketiydi tabi distan belli olmuyo.2. Hwmileligim oldugu icin bu hissi hemen tanidim :))tam da merak ederken dun hissettim cok mutly oldum
Ayakalarımı uzatınca ben bebeğimin nasıl durduğunu bile gördüm. Ama bebek sürekli aynı yerde durunca bebek değil mi diye düşündüm. Fotosu var aslında ama yüklemekte kararsız kaldım

Ben istqnbula gidecegim bu ay ve kontrollerim icin ozele gidecegim peki detayli ultrason icin perinatolojiye sevki devlete verebiliyor mu ozeller? Cunku kadin dogum sevk vermedeb perinatoloğa randevu alinmiyor ?

Ben 1 ay arayla yapılıyor diye biliyorum canim 20. Haftada yapacaklar bana da ilk dozu 16dan itibaren yapıyoruz ama ne kadar geç yaptık o kadar iyi dedi ebe 20. 24. Hafta olarak söyledi canim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…