- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.436
- 83
Hemüz kusmadım ama hala bebeği hissediyorum. Ve kasılıyor mu diye düşünmeden edemiyorum. O beni biraz düşündürüyorBana da vermişti doktorum kullanamadım. İçtikten sonra sürekli kusuyordum. Doktorum da onun yerine hap olanı vardı onu verdi
Ayyy benim de 24 Kasım da , ama cinsiyet bi öğrenemedim tek ben kaldım galiba gidiyorum uyuyor sıpa , siz kaçıncı haftada öğrendinizSevindim iyi olmana , daha iyi olursun inşallahcinsiyeti erkek bebeğimin 24 Kasım gözüküyor şuan tahmini doğum tarihi
İnşallah sağlıkla gelsinlerAyyy benim de 24 Kasım da , ama cinsiyet bi öğrenemedim tek ben kaldım galiba gidiyorum uyuyor sıpa , siz kaçıncı haftada öğrendiniz
iyi sen bilirsin çokta umrumdaydındenemek için bir markanın bezini alacağım dedim :)
Cok geçmiş olsun dinlen canımALLAH razı olsun arkadaşlargrip soğuk algınlığı hepsi bir arada geçirdim fazlasıyla ağır bir şekilde,hiç kanamam olmazdı ama bu aralar var malesef, doktor progestana başlattı , kendinize çok dikkat edin
Her seyi zManinda beklemek lazm dogru diosun.Benim bu 2. Hamileligim bebisin karnima hafif basinc hissini dun cok az hissettim birnkac kez ve ilkinden dolayi bu duyguyu hissi hemen tanidim.Tabi distan biri dokunsa asla hissedemez.Aslına bakılırsa bebeğim kasılmış benim araştırıp anladığım kadarıyla gün olarak biraz önden gidiyor. Magnezyum verdi doktor. Bakalım iyi gelecek mi? Gününde hissetmek daha güzel bence ben çok korktum rabbim kimseye yaşatmasın evet bişey yoktu ama ben bunu bilmiyordum.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşunKızlarre belli olduOğluşum geliyo
canım iyi olmana sevindim.. benim bebeğim kız inşallah tahmini doğum 9 kasım görünüyorHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Ayakalarımı uzatınca ben bebeğimin nasıl durduğunu bile gördüm. Ama bebek sürekli aynı yerde durunca bebek değil mi diye düşündüm. Fotosu var aslında ama yüklemekte kararsız kaldımBen ilk defa uzanmis dinlenirken karnimjn icinde saga dogru basinc hissettim ve eminim o bebisin hareketiydi tabi distan belli olmuyo.2. Hwmileligim oldugu icin bu hissi hemen tanidim :))tam da merak ederken dun hissettim cok mutly oldum
Aa nasil yani :))Ayakalarımı uzatınca ben bebeğimin nasıl durduğunu bile gördüm. Ama bebek sürekli aynı yerde durunca bebek değil mi diye düşündüm. Fotosu var aslında ama yüklemekte kararsız kaldım
umrunda değilse neden yazıyorsun Allahım yaiyi sen bilirsin çokta umrumdaydın
Ben 1 ay arayla yapılıyor diye biliyorum canim 20. Haftada yapacaklar bana da ilk dozu 16dan itibaren yapıyoruz ama ne kadar geç yaptık o kadar iyi dedi ebe 20. 24. Hafta olarak söyledi canim banaGünaydın hanımlar. Sağlık ocağından geliyorumverdiğim kiloları almaya başlamışım 2 hafta içinde 500 Gr almışım. Kan aldılar tokluk şekeri için. Tetenoz aşısı için 24 Haziran dediler . İkinci aşı için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?
Ay sayfa da böyle birisi ne bilimumrunda değilse neden yazıyorsun Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?