- 25 Kasım 2020
- 3.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.435
- 83
Ben henüz kıyafet almadım ama sabırsızlanıyorum almak için. Ben kalbimi bozmicam valla kızım olcakÇok emin konuşttu doktorum, saklamadı dedi. Çok net dedi. Ayy hep duyuyorum kız dediler erkek geldi diye veya tam tersini. Umarım öyle olamz, bi sürü kız cicisi aldık
Ahh ahh hem hamileliği beraber bekledikk,hemdee beraber oğlan annesi olucazzz sağlıkla gelsin minik prenssKızlarre belli olduOğluşum geliyo
Canım benim bebişin kız olacak tahmini doğum tarihi de 24.11.2022Hanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Sağlıkla gelsin canım minik prensesCanım benim bebişin kız olacak tahmini doğum tarihi de 24.11.2022
Çok geçmiş olsunHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Benim bebişimde erkek olacak tahmini doğumu 09.11.2022Hanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Amin canım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSağlıkla gelsin canım minik prenses
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah
Sona kalanlar hep erkek çıktı hayırlı olsun erkek annesiii
Ahh ahh hem hamileliği beraber bekledikk,hemdee beraber oğlan annesi olucazzz sağlıkla gelsin minik prenss
Son adet tarihi 10 subat kalp atisini 7nisanda duyduk tahmini dogum 19 kasim henuz cinsiyeti ogrenemedikHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Erkekler amma saklamış kendini
Canım benim bebişin kız olacak tahmini doğum tarihi de 24.11.2022
Hanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Canım sağlıkla gelsin oğluşunAhh ahh hem hamileliği beraber bekledikk,hemdee beraber oğlan annesi olucazzz sağlıkla gelsin minik prenss
benim kızım olacak tahmini doğum tarihi 21 kasımHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Merhaba beni de ekler misiniz? 26 ocak son adet tarihi,kasımın ilk haftası dogum,bebiş erkekHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Canm benim de cinsiyet kız.kalp atışını 19 Mart'ta duydum tahmini doğum belli değil çünkü sezeryan olucam Ekim sonu olur büyük ihtimalleHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Sevindim iyi olmana , daha iyi olursun inşallahHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?