2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok emin konuşttu doktorum, saklamadı dedi. Çok net dedi. Ayy hep duyuyorum kız dediler erkek geldi diye veya tam tersini. Umarım öyle olamz, bi sürü kız cicisi aldık
Ben henüz kıyafet almadım ama sabırsızlanıyorum almak için. Ben kalbimi bozmicam valla kızım olcak önümüzdeki detaylı ultrasonu da atlatırsak tamamdır

Hanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn

Canım benim bebişin kız olacak tahmini doğum tarihi de 24.11.2022

Çok geçmiş olsun daha da düzelirsin umarım. Ben öncelikle listeye bi eklenebilir miyim? 30 Ocak son adet tarihi. Cinsiyet kız Tahmini doğum da 6 kasım. Kalp atışlarını 22 Mart’ta duyduk

Benim bebişimde erkek olacak tahmini doğumu 09.11.2022

Son adet tarihi 10 subat kalp atisini 7nisanda duyduk tahmini dogum 19 kasim henuz cinsiyeti ogrenemedik

Ahh ahh hem hamileliği beraber bekledikk,hemdee beraber oğlan annesi olucazzz sağlıkla gelsin minik prenss
Canım sağlıkla gelsin oğluşun
benim kızım olacak tahmini doğum tarihi 21 kasım

Merhaba beni de ekler misiniz? 26 ocak son adet tarihi,kasımın ilk haftası dogum,bebiş erkek Papatyamelo

Canm benim de cinsiyet kız.kalp atışını 19 Mart'ta duydum tahmini doğum belli değil çünkü sezeryan olucam Ekim sonu olur büyük ihtimalle

Anneler iyi aksamlar..kasigimda cok agri var..sol tarafta gecmiyor..bide sanki hamile gibi degilim hic hareket falan yok..16.haftadayim..bi sorun yoktur di mi aksam aksam..aksamustunden beri sol tarafimda agri var ama anlamdim neden?

Sevindim iyi olmana , daha iyi olursun inşallah cinsiyeti erkek bebeğimin 24 Kasım gözüküyor şuan tahmini doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…