2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ikiz kızlarım olacak inşallah
Tahmini doğum uygulamalarda 4Kasım yazıyor ama ikizlerde erken olur diyorlar Ekim ayında olur muhtemelen.

Anneler iyi aksamlar..kasigimda cok agri var..sol tarafta gecmiyor..bide sanki hamile gibi degilim hic hareket falan yok..16.haftadayim..bi sorun yoktur di mi aksam aksam..aksamustunden beri sol tarafimda agri var ama anlamdim neden?
Bugün bende de gaz sancısı gibi kasıklarımda sancı var, inşallah normal bir şeydir.

Çok gecmiş olsun canım umarım daha da iyi olursun.Benim bebeğimde erkek sata göre 29 Kasım doğum tarihi ama sezeryan olacağım için sanırım bir iki hafta önce olur nasipse tabiiki sen yinede 29 Kasım eklersin

ALLAH razı olsun arkadaşlar grip soğuk algınlığı hepsi bir arada geçirdim fazlasıyla ağır bir şekilde,hiç kanamam olmazdı ama bu aralar var malesef, doktor progestana başlattı , kendinize çok dikkat edin

Rabbim yardımcın olsun canım biran evvel gecer insallah bende 5 hafta kullandım progestan kanamam gelmişti şükür atlattım dün kesti ilacı doktorum plasentayla alakalıydı benimki yukarı çıkmış artık

Orası Antep mi Ben de severim pirpirimi ama doğal olarak yetişeni, antepte değilim, burada pazarlarda satılan iri yapraklı olanı yiyemiyorum çok farklı geliyor tadı
Evet Antep. Doğalı var çok hoş pazardan almayız biz hiç.

Bende neden bulunamadı ama önlem amaçlı başladı kullandırtmaya

Çok gecmis olsun canım inşallah bundan sonrası daha rahat geçer. Benim bir kızım oluyor tabloda güncelleyebilirsin

Kuzum geçmiş olsun benim sata gore doğum tarihi 14 kasımdı, ölçümlerde 7 kasım çıkıyor tabi normal doğmak isterse bebiş, ben de imzama ortalasi olsun diye 11 kasim olarak yazdım sen de öyle ekleyebilirsin
Cinsiyetimiz de kız

Geçmiş olsun, benim doğum 21 Kasım gözüküyor fakat ikizler o yüzden net bir tarih yok aslında. Biri kız biri erkek çocikleriminde hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

benim cinsiyet erkek bir tek o boş sanırım <3 kalp atışı yerine isim ekleyelim bence

Kızlar günaydııııınnnn Anadolu yakasında ayrıntılı ultrıson renkli Doppler için kimi önerirsiniz?

Ben 2 hafta önce gittim, randevu almak için sıraya girdim, haftana göre randevu dolu yer yok dedi, muhtemelen uzun bi süre de dolu, orada ücretsiz ama maalesef yer yok, tıklım tıklımdı zaten
İstersen profesörlere ücretli yaptırabilirsin 420 lira ödedik ayrıntılı prof perinatolag yaptı uzman eller üniversitelerin eğitim ve araştırma hastanesine gidip sorabilirsin

Kızlar magvital 366 mg şase (magnezyum) vitamini kullanan var mı aranız da. Benim doktorum vermişti şimdi kullandım tadı gazoz gibi çok ekşi. Aranız da kullanan varsa görüşlerini paylaşa bilir mi?
Bana da vermişti doktorum kullanamadım. İçtikten sonra sürekli kusuyordum. Doktorum da onun yerine hap olanı vardı onu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…