2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çok şükür canım daha da iyi olursun inşallah. benim oğluşum olucak, tahmini doğum 14 kasım :) Papatyamelo

Güzel Anneler sağ tarafımda bi ağrı var göbek deliğimden beş parmak sağ tarafta başlıyor kasığıma yakın yerde hafif bastırınca daha da artıyor offf çok stres oldum niye böyle oldu ki yaşayan oldu mu hiç

Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce toparlarsin inşallah. Bu arada beni de ekler misin? Sat 13 Şubat kalp atışı 29 Mart. Doğum 15 Kasım cinsiyet erkek

Cok alakasiz ama zeynep kamilde mem ultrason randevusu alicam ama nasil alinir hemen veriuolar mi sabah mi gitmek lazim randevu almak icin bilen varsa yazabilir mi

canım korkma kötü düşünme bende de arada sırada batma hissi ağrı oluyo, doktorum kanama yoksa normal kasık ve karın ağrısı dedi

canım korkma kötü düşünme bende de arada sırada batma hissi ağrı oluyo, doktorum kanama yoksa normal kasık ve karın ağrısı dedi
Evet kanama falan yok ayakta iş yaparken daha az hissediyorum yatınca oluyor biraz yan tarafta ağrı inşallah kuzucum iyidir şu herşeyi kafaya takma olayını bi atlatabilsek çoğumuz Allah’a emanet napalım artık

Ben de bu hafta biraz kötü günler geçirdim bebekler etkilenmiş midir bişey olmuş mudur diye düşünmekten kendimi yiyorum henüz iki hafta oldu ama doktora gideceğim bugün randevu aldım. Bu tedirginlik hiç geçecek mi bilmiyorum ben de geçmiyor

Ayaklarını uzatınca sağ tarafın daha da belirginleşiyor mu yani şişmiş gibi oluyor mu? Ben de oldu ama ağrım çok olmadı bi sızlama şeklinde oldu baktım bebek var sevdik felan. Sonra ağrım geçti. Ama baktım ağrı yok şişlik var. Çok korktum ama bebekmiş ben de bastırmıştım hani kontrol amaçlı ağrımıştı sert ve hızlı bastırmadım iyi ki bastırmamışım bebekmiş. Bebek istediği yerde gezermiş. Belki şeninde sağ tarafına yerleşmeye çalışıyordur. Kanaman yoksa tansiyonun normalse korkma ama ara ara kontrol etmeye de devam et. Magnezyum verdi doktor içince rahatlatıyor

Çok geçmiş olsun benim de doğum 16 Kasım görünüyor bebiş kız ama yarın kesinleşince duzeltme yaparım

Bi de sırt üstü yatmamak lazımmış bunu öğrendim sırt üstü yatınca yine aynı yerde hafif ağrım oluyor

Papatyamelo canım çok geçmiş olsun

Benim de bir kızım olacak inşallah tahmini doğum tarihi 11 kasım ama sezeryan olacağı için tam bi tarih veremiyorum listeye eklersen sevinirim

Yaaaa kızlar benim minik iki tekne vurdu annesine dün ayakları sağ tarafimdaydi şimdi soluma yattm iki kere vurdu ilkinde dalgalanma oldu hatta ay ne özlemişim bu hissi
Soluna yatma sağına mı yat diyor benim de içimde köpükler patladı bugün. Sanki patlayan şeker yemişimde içimde patlıyormuş gibi oldu umarım bebekimdir

Aslında şöyle oldu harekete benzer birşey hissettim bağırsak hareketinden farklıydı iyice anlamaya çalışmak için hafif elim basılı tuttum sonra sol tarafımı da yokladım benzer birşey oluyor mu diye anlayamadım tam olarak neydi sonra ağrımaya başladı , henüz vitamin ilaçlarını da almadım birşey kullanmıyorum yakın zaman da kontrole gitmem gerek sanırım , hiç de randevu saati yok hep dolu devlette özelde burdan 1 saati geçiyor gitmemiz bi eşimle konuşsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…