- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.436
- 83
Umurunuzda olmayan konular hakkında fikir beyanında bulunmayınız. Zira burası birbirinin düşüncelerini önemseyenlerin yeriiyi sen bilirsin çokta umrumdaydın
TeşekkürlerBen 1 ay arayla yapılıyor diye biliyorum canim 20. Haftada yapacaklar bana da ilk dozu 16dan itibaren yapıyoruz ama ne kadar geç yaptık o kadar iyi dedi ebe 20. 24. Hafta olarak söyledi canim bana
Ne kadar garip bir üslupiyi sen bilirsin çokta umrumdaydın
çok şükür canım daha da iyi olursun inşallah. benim oğluşum olucak, tahmini doğum 14 kasım :)Hanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
sağol tatlım teşekkürleraaaa ne mutlu bizeAllah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce toparlarsin inşallah. Bu arada beni de ekler misin? Sat 13 Şubat kalp atışı 29 Mart. Doğum 15 Kasım cinsiyet erkekALLAH razı olsun arkadaşlargrip soğuk algınlığı hepsi bir arada geçirdim fazlasıyla ağır bir şekilde,hiç kanamam olmazdı ama bu aralar var malesef, doktor progestana başlattı , kendinize çok dikkat edin
canım korkma kötü düşünme bende de arada sırada batma hissi ağrı oluyo, doktorum kanama yoksa normal kasık ve karın ağrısı dediGüzel Anneler sağ tarafımda bi ağrı var göbek deliğimden beş parmak sağ tarafta başlıyor kasığıma yakın yerde hafif bastırınca daha da artıyor offf çok stres oldum niye böyle oldu ki yaşayan oldu mu hiç
Yazışmalara baktım da mevzuyu göremedim. Hamilelik hormonlarindan arkadaş gergin galiba. Hoş görelimumrunda değilse neden yazıyorsun Allahım ya
Evet kanama falan yok ayakta iş yaparken daha az hissediyorum yatınca oluyor biraz yan tarafta ağrı inşallah kuzucum iyidir şu herşeyi kafaya takma olayını bi atlatabilsek çoğumuzcanım korkma kötü düşünme bende de arada sırada batma hissi ağrı oluyo, doktorum kanama yoksa normal kasık ve karın ağrısı dedi
Ben de bu hafta biraz kötü günler geçirdim bebekler etkilenmiş midir bişey olmuş mudur diye düşünmekten kendimi yiyorum henüz iki hafta oldu ama doktora gideceğim bugün randevu aldım. Bu tedirginlik hiç geçecek mi bilmiyorum ben de geçmiyorEvet kanama falan yok ayakta iş yaparken daha az hissediyorum yatınca oluyor biraz yan tarafta ağrı inşallah kuzucum iyidir şu herşeyi kafaya takma olayını bi atlatabilsek çoğumuzAllah’a emanet napalım artık
Ayaklarını uzatınca sağ tarafın daha da belirginleşiyor mu yani şişmiş gibi oluyor mu? Ben de oldu ama ağrım çok olmadı bi sızlama şeklinde oldu baktım bebek var sevdik felan. Sonra ağrım geçti. Ama baktım ağrı yok şişlik var. Çok korktum ama bebekmiş ben de bastırmıştım hani kontrol amaçlı ağrımıştı sert ve hızlı bastırmadım iyi ki bastırmamışım bebekmiş. Bebek istediği yerde gezermiş. Belki şeninde sağ tarafına yerleşmeye çalışıyordur. Kanaman yoksa tansiyonun normalse korkma ama ara ara kontrol etmeye de devam et. Magnezyum verdi doktor içince rahatlatıyorEvet kanama falan yok ayakta iş yaparken daha az hissediyorum yatınca oluyor biraz yan tarafta ağrı inşallah kuzucum iyidir şu herşeyi kafaya takma olayını bi atlatabilsek çoğumuzAllah’a emanet napalım artık
Çok geçmiş olsunHanımlar şükür kendimi toparlayabildim ufak tefek sıkıntılarım olsada,şimdi tabloya bir düzenleme getireyim diyorum,kimisi hiç bilgi vermedi kalp atışı vs falan,sizce onları tablodan silelim mi,birde bilgilerinizi kontrol edin eksik olan varsa cinsiyette dahil beni etiketleyin,hadi bakalım tablomuz şenlensinn
Bi de sırt üstü yatmamak lazımmış bunu öğrendim sırt üstü yatınca yine aynı yerde hafif ağrım oluyorEvet kanama falan yok ayakta iş yaparken daha az hissediyorum yatınca oluyor biraz yan tarafta ağrı inşallah kuzucum iyidir şu herşeyi kafaya takma olayını bi atlatabilsek çoğumuzAllah’a emanet napalım artık
Soluna yatma sağına mı yat diyorYaaaa kızlar benim minik iki tekne vurdu annesinedün ayakları sağ tarafimdaydi şimdi soluma yattm iki kere vurdu ilkinde dalgalanma oldu hatta ay ne özlemişim bu hissi
Aslında şöyle oldu harekete benzer birşey hissettim bağırsak hareketinden farklıydı iyice anlamaya çalışmak için hafif elim basılı tuttum sonra sol tarafımı da yokladım benzer birşey oluyor mu diye anlayamadım tam olarak neydi sonra ağrımaya başladı , henüz vitamin ilaçlarını da almadım birşey kullanmıyorum yakın zaman da kontrole gitmem gerek sanırım , hiç de randevu saati yok hep dolu devlette özelde burdan 1 saati geçiyor gitmemiz bi eşimle konuşsam iyi olacakAyaklarını uzatınca sağ tarafın daha da belirginleşiyor mu yani şişmiş gibi oluyor mu? Ben de oldu ama ağrım çok olmadı bi sızlama şeklinde oldu baktım bebek var sevdik felan. Sonra ağrım geçti. Ama baktım ağrı yok şişlik var. Çok korktum ama bebekmiş ben de bastırmıştım hani kontrol amaçlı ağrımıştı sert ve hızlı bastırmadım iyi ki bastırmamışım bebekmiş. Bebek istediği yerde gezermiş. Belki şeninde sağ tarafına yerleşmeye çalışıyordur. Kanaman yoksa tansiyonun normalse korkma ama ara ara kontrol etmeye de devam et. Magnezyum verdi doktor içince rahatlatıyor
Bebistir tabiSoluna yatma sağına mı yat diyorbenim de içimde köpükler patladı bugün. Sanki patlayan şeker yemişimde içimde patlıyormuş gibi oldu umarım bebekimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?