Evet zaten benim nefesim kesiliyor sanki rahat nefes alamıyorum sırt üstü ama gece hiç fark edemiyorum malesef ...Bi de sırt üstü yatmamak lazımmış bunu öğrendim sırt üstü yatınca yine aynı yerde hafif ağrım oluyor
Malesef geçmiyorBen de bu hafta biraz kötü günler geçirdim bebekler etkilenmiş midir bişey olmuş mudur diye düşünmekten kendimi yiyorum henüz iki hafta oldu ama doktora gideceğim bugün randevu aldım. Bu tedirginlik hiç geçecek mi bilmiyorum ben de geçmiyor
Aynen ilk hareketini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorumBebistir tabibugün çok tatlı bir gün ya ,maşallah bebislerimize
Baktığın yerde sertlik varsa bence bebeğindir. Kendini rahatlat. Müsait zaman da doktora gidip muayeneni olursun.Aslında şöyle oldu harekete benzer birşey hissettim bağırsak hareketinden farklıydı iyice anlamaya çalışmak için hafif elim basılı tuttum sonra sol tarafımı da yokladım benzer birşey oluyor mu diye anlayamadım tam olarak neydi sonra ağrımaya başladı , henüz vitamin ilaçlarını da almadım birşey kullanmıyorum yakın zaman da kontrole gitmem gerek sanırım , hiç de randevu saati yok hep dolu devlette özelde burdan 1 saati geçiyor gitmemiz bi eşimle konuşsam iyi olacak
Mevzu bez arkadaşımız farklı farlı bez alıp stok yapmayın demiş öteki arkadaşımızda denemek için alacağım sadece demiş buraya kadar her şey normal zaten ama stok yapma diyen arkadaş ne yaparsan yap çokta umurumda yazmasını gerektirecek bir durum yok bunu yazdığı kişide hamile sonuçtaYazışmalara baktım da mevzuyu göremedim. Hamilelik hormonlarindan arkadaş gergin galiba. Hoş görelim
Nasıl bişey oldubenim uyuşuk bu ara hiç pıt yapıp annesini mutlu etmiyor dün bir şey oldu ama tam ne olduğunu anlamadım sevinemedim o yüzden
İçerden bir şey ittiriyormuş gibiNasıl bişey oldu
Gerçekten komik. Herkes fikrini paylaşır. Uyup uymamak insanların kendi seçimi. Burada kalp kırmaya hiç gerek yok. Hepimiz yeterince zorlanıyoruz zaten.Mevzu bez arkadaşımız farklı farlı bez alıp stok yapmayın demiş öteki arkadaşımızda denemek için alacağım sadece demiş buraya kadar her şey normal zaten ama stok yapma diyen arkadaş ne yaparsan yap çokta umurumda yazmasını gerektirecek bir durum yok bunu yazdığı kişide hamile sonuçta
Ben bu ittirmeyi haftalardır hissediyorumİçerden bir şey ittiriyormuş gibi
Ee büyüyor kendine yer açacak ondan olabilir. benim de karnımda aşırı gerginlik var 2 gündür evde her lavaboya girdiğimde çatlak kremi sürüyorum. Akıma gelince nemlendirici sürüyorum biraz yumuşasın diye bana mısın demiyorİçerden bir şey ittiriyormuş gibi
Benimde pazartesi günü benimde 3 hafta oldu gitmeye li süreler çok uzun zaman hiç geçmiyor.. guzel haberlerle gelelim insallahkızlar selam benimde p.tesi cinsiyeti netleşicek inşallah sonunda. çok heyecanlıyım 1 aydır görmüyorum resmen. :)
Ay tez zamanda hissedersin inşallah aslında küçük başlıyor hissetmemiz de acaba diyoruz bir netlesince tamam diyoruzAynen ilk hareketini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Ay tez zamanda hissedersin inşallah aslında küçük başlıyor hissetmemiz de acaba diyoruz bir netlesince tamam diyoruz
Yaa inşallahAy tez zamanda hissedersin inşallah aslında küçük başlıyor hissetmemiz de acaba diyoruz bir netlesince tamam diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?