2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Malesef geçmiyor Daha bir hafta oldu ben gideli sanki yıllar olmuş görmemişim

Cinsiyeti netleştirmeyen bir ben mi kaldım acaba? Daha bir hafta var randevuya huff. Benim 2. gebelik bir de henüz hissetmiyorum sanki bir şey. Bari gidene kadar onu hissetsem de içim rahatlasa.

Baktığın yerde sertlik varsa bence bebeğindir. Kendini rahatlat. Müsait zaman da doktora gidip muayeneni olursun.

Kızlar ben de ebeden geldim şimdi. Bebek iyi çok şükür. Cinsiyet de belli ama eşim yanımda değildi ondan sonucu zarfa koymasını istedim. Döndüğünde beraber açıp öğreniriz dedik. Folik asiti de sordum. Eğer bittiyse yenisini alma onun yerine bir gebeler için olan bir multivitamin kullanabilirsin dedi.

Yazışmalara baktım da mevzuyu göremedim. Hamilelik hormonlarindan arkadaş gergin galiba. Hoş görelim
Mevzu bez arkadaşımız farklı farlı bez alıp stok yapmayın demiş öteki arkadaşımızda denemek için alacağım sadece demiş buraya kadar her şey normal zaten ama stok yapma diyen arkadaş ne yaparsan yap çokta umurumda yazmasını gerektirecek bir durum yok bunu yazdığı kişide hamile sonuçta

benim uyuşuk bu ara hiç pıt yapıp annesini mutlu etmiyor dün bir şey oldu ama tam ne olduğunu anlamadım sevinemedim o yüzden

Gerçekten komik. Herkes fikrini paylaşır. Uyup uymamak insanların kendi seçimi. Burada kalp kırmaya hiç gerek yok. Hepimiz yeterince zorlanıyoruz zaten.

İçerden bir şey ittiriyormuş gibi
Ee büyüyor kendine yer açacak ondan olabilir. benim de karnımda aşırı gerginlik var 2 gündür evde her lavaboya girdiğimde çatlak kremi sürüyorum. Akıma gelince nemlendirici sürüyorum biraz yumuşasın diye bana mısın demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…