2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim gibi hala hissetmeyen var mı ? 18.haftaya girdim bugün itibariyle yani bir şeyler oluyor gibi de ben anlamıyorum tam olarak bebek diyemiyorum Bu yüzden de sanırım bir haftayı geçince acaba her şey yolunda mı tripleri başlıyor

Devlette ucretsiz yapilmiyor mu bu detayli ultrwson ?? Hepsi mi ucrrtli? Ben 2 tane ozele sordum biri 900 digeri 750 dedi. 8 sene once 150 liraydi o zaman piyasaya gore uygundu , simdi 700 lira normal malesef

Ben bu ittirmeyi haftalardır hissediyorum Ben çok erken hissettim zaten. Son günlerde karnımın içinde gezindigini de çok hafif hissediyorum.
benim ki içimde baloncuk patlıyormuş gibiydi onu resmen 14 hafta hissetim baaya erken ama şimdii tık yok beyefendi uğramıyor Allahtan çok yakın zamanda randevuya gittim

o zaman bende bende :) <3

sat: 30.01.2022
kese: 12.03.2022
kalp: 09.04.2022
doğum: 06.11.2022

bende henüz hissetmiyorum sadece tek gördüğüm göbeğimin kalp atışı gibi atıyor olması

Valla canım ben de anlamadım bu çıkışını komik olmuş baya yanlış anladığı için ben de stok yapamayacağımı söyledim ama sanırım istediği cevap bu değildi

Kac kilo aldın canım aniden mi kilo aldın
yo aslında 75 dim 76 oldu o zaman çatladı ama benim genetik hamilelikten öncede böyleydi en son 78 dim bio oil kullanmaya başladım önceden de işe yaramıştı bende o yüzden rengi gittikçe açılıyor çatlaklarımın

devlet hastanesi tamamen şans ve ben o konuda hiç şanslı değilim doktor genelde kötü denk geliyor
Ben devlet hastanesine gittim adam resmen azarladı beni. Bebek nasil yolunda mi hersey dedim. Herseyi goruyor muyum ki hersey iyi diyim dedi. Ne ultrason kagidi verdi ne ben bebegi gorebildim cihaz kendisine dönüktü nede bir aciklama yapti ben soruncada oyle cevap verdi şok oldum. Yetmemis gibi karnıma oyle bi bastirdi ki karnım agridı. Daha da tövbe ettim gitmedim devlete

kızlar ben gün içinde şekerli ya a çikolata tarzı şeyler yemiyorum çocuğum ondan mı oynamıyor acaba

Anladım canım cildinde kuru demek ki ondan catladin benimde kasiniyor ama kasimamaya nemlendirmeye calisiyorum bakalım insallah catlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…