- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.436
- 83
Hemüz girmedim 700 tlhanımlar detaylı ultrasona giren var mı ne kadar ödediniz?
benim çatladı bileEe büyüyor kendine yer açacak ondan olabilir. benim de karnımda aşırı gerginlik var 2 gündür evde her lavaboya girdiğimde çatlak kremi sürüyorum. Akıma gelince nemlendirici sürüyorum biraz yumuşasın diye bana mısın demiyor
bende fiyat araştırıyorum en düşük 650 duydum anlaşılan bu işin fiyatı buHemüz girmedim 700 tl
benim ki içimde baloncuk patlıyormuş gibiydi onu resmen 14 hafta hissetim baaya erken ama şimdii tık yok beyefendi uğramıyor Allahtan çok yakın zamanda randevuya gittimBen bu ittirmeyi haftalardır hissediyorumBen çok erken hissettim zaten. Son günlerde karnımın içinde gezindigini de çok hafif hissediyorum.
bende girmedim daha randevu oluşturmadı doktorum 970 zamlı halini bilmiyorumhanımlar detaylı ultrasona giren var mı ne kadar ödediniz?
Kesinlikle öyle 20den sonra her gün güzel ya agirlasiyorsun vs ama acıları bile güzel oluyor doğunca başlıyor maratonYaa inşallahHamilelik dönemi en güzel dönem diyorlar sanırım Aslı var
Evett Hanımlar Sonunda Beklenen Topik GeldiHayırlısıyla Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağımıza Alalım Tarihlerde Sapma Olabilir Tabi ki Ekim Olur Kasım Olur Aralık Olur Bunlar Önemli Değil,Önemli Olan Yine Hep Birlikte Olmak,Bilen Bilir Totem Yapıp Kasım Anneleri Açmak İstediğimi,Hayırlısıyla Onu Gerçekleştiriyorum,Hadi Bakalım Hep Beraber Hamilelik Haberini Beklemiştik,Şimdide Hep Beraber Gün,Ay Olarak Doğumu Bekleyelim
Rabbime Şükürler OlsunLütfen Bilgileri Yazınca Beni Etiketlemeyi Veya Mesajdan Alıntı Yapmayı Unutmayın Ki Mesajlarınızı Daha Sağlıklı Görebileyim
LÜTFEN SONRASINDA BİLGİ VERMEYECEKLER LİSTEYE EKLE DEMESİN,EĞER UZUN BİR SÜRE LİSTEYE EKLENDİĞİ HALDE BİLGi VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.EMEK VERİP TAKIP EDİYORUZ LÜTFEN BUNA ÖZEN GÖSTERELİM
çok pahallı ya bende doktorumun önerdiğine gidicem en uygun fiyatı o verdi , devlete de gidiklir ama çalışınca hafta içi izin almak sıkıntıbende girmedim daha randevu oluşturmadı doktorum 970 zamlı halini bilmiyorum
bende henüz hissetmiyorum sadece tek gördüğüm göbeğimin kalp atışı gibi atıyor olmasıBenim gibi hala hissetmeyen var mı ? 18.haftaya girdim bugün itibariyle yani bir şeyler oluyor gibi de ben anlamıyorum tam olarak bebek diyemiyorumBu yüzden de sanırım bir haftayı geçince acaba her şey yolunda mı tripleri başlıyor
devlet hastanesi tamamen şans ve ben o konuda hiç şanslı değilim doktor genelde kötü denk geliyorçok pahallı ya bende doktorumun önerdiğine gidicem en uygun fiyatı o verdi , devlete de gidiklir ama çalışınca hafta içi izin almak sıkıntı
Yaaa maşallahYaaaa kızlar benim minik iki tekne vurdu annesinedün ayakları sağ tarafimdaydi şimdi soluma yattm iki kere vurdu ilkinde dalgalanma oldu hatta ay ne özlemişim bu hissi
Valla canım ben de anlamadım bu çıkışını komik olmuş bayaMevzu bez arkadaşımız farklı farlı bez alıp stok yapmayın demiş öteki arkadaşımızda denemek için alacağım sadece demiş buraya kadar her şey normal zaten ama stok yapma diyen arkadaş ne yaparsan yap çokta umurumda yazmasını gerektirecek bir durum yok bunu yazdığı kişide hamile sonuçta
boş ver değişik ya ben anladım seniValla canım ben de anlamadım bu çıkışını komik olmuş bayayanlış anladığı için ben de stok yapamayacağımı söyledim ama sanırım istediği cevap bu değildi
Kac kilo aldın canım aniden mi kilo aldınbenim çatladı bile
yo aslında 75 dim 76 oldu o zaman çatladı ama benim genetik hamilelikten öncede böyleydi en son 78 dim bio oil kullanmaya başladım önceden de işe yaramıştı bende o yüzden rengi gittikçe açılıyor çatlaklarımınKac kilo aldın canım aniden mi kilo aldın
Ben devlet hastanesine gittim adam resmen azarladı beni. Bebek nasil yolunda mi hersey dedim. Herseyi goruyor muyum ki hersey iyi diyim dedi. Ne ultrason kagidi verdi ne ben bebegi gorebildim cihaz kendisine dönüktü nede bir aciklama yapti ben soruncada oyle cevap verdi şok oldum. Yetmemis gibi karnıma oyle bi bastirdi ki karnım agridı. Daha da tövbe ettim gitmedim devletedevlet hastanesi tamamen şans ve ben o konuda hiç şanslı değilim doktor genelde kötü denk geliyor
Anladım canım cildinde kuru demek ki ondan catladin benimde kasiniyor ama kasimamaya nemlendirmeye calisiyorum bakalım insallah catlamamyo aslında 75 dim 76 oldu o zaman çatladı ama benim genetik hamilelikten öncede böyleydi en son 78 dim bio oil kullanmaya başladım önceden de işe yaramıştı bende o yüzden rengi gittikçe açılıyor çatlaklarımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?