kırmızı çatlaklar her şekilde yok ediliyor ama beyaza döndüğünde imkansızlaşıyor gibi bir şey inşallah olmazsınAnladım canım cildinde kuru demek ki ondan catladin benimde kasiniyor ama kasimamaya nemlendirmeye calisiyorum bakalım insallah catlamam
Benim doktor 21. Haftadan önce hissetmeyebilirsin gayet normal dedi ben tatli seyler yesemde hareket hissetmiuorum ama ultasonsa kipir kipir aslindakızlar ben gün içinde şekerli ya a çikolata tarzı şeyler yemiyorum çocuğum ondan mı oynamıyor acaba
Evet benim doktorum da aynısını dedi, ama ultrasonda maşallah tekmeleri atıyorduBenim doktor 21. Haftadan önce hissetmeyebilirsin gayet normal dedi ben tatli seyler yesemde hareket hissetmiuorum ama ultasonsa kipir kipir aslinda
Bakırköy uzmanlar tip merkezinde 350 TL fiyat verdilerbende fiyat araştırıyorum en düşük 650 duydum anlaşılan bu işin fiyatı bu
Sağlıkla dogsun hayırlı evlad olsun insallahSonunda biz de öğrendik bugün, kızlarıma bir erkek kardeş geliyorBenim top kafa da erkekmiş, kafa yapısı teorisi yine yanıltmadı
o zaman bende bende :) <3
sat: 30.01.2022
kese: 12.03.2022
kalp: 09.04.2022
doğum: 06.11.2022
Kızlar istagramda elcindemirel diye bir kadın var gebeler için doğumu kolaylaştıracak ağrılara iyi gelecek vs kısa hareketler gösteriyor hem pratik hem güzel anlatiyor tavsiye ederim
Bilerek mi ters davranıyorlar anlamıyorum. Hamilelikte insan zaten çok hassas oluyor. Vicdanlarını nerde bilmiyorumBen devlet hastanesine gittim adam resmen azarladı beni. Bebek nasil yolunda mi hersey dedim. Herseyi goruyor muyum ki hersey iyi diyim dedi. Ne ultrason kagidi verdi ne ben bebegi gorebildim cihaz kendisine dönüktü nede bir aciklama yapti ben soruncada oyle cevap verdi şok oldum. Yetmemis gibi karnıma oyle bi bastirdi ki karnım agridı. Daha da tövbe ettim gitmedim devlete
Sonunda biz de öğrendik bugün, kızlarıma bir erkek kardeş geliyorBenim top kafa da erkekmiş, kafa yapısı teorisi yine yanıltmadı
Benim de oğlum oluyor kızlar.Pasha22 keseden bilmişti
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Ama o önceden de atıyordubende henüz hissetmiyorum sadece tek gördüğüm göbeğimin kalp atışı gibi atıyor olması
Amin inşaallah, sağlıkla gelsin evlatlarımızSağlıkla dogsun hayırlı evlad olsun insallahcanım gözün aydın
yine tuttu deseneBenim de oğlum oluyor kızlar.Pasha22 keseden bilmişti
Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Çok sağolun, aminHayırlı olsun sağlıkla gelsinler
Sonunda biz de öğrendik bugün, kızlarıma bir erkek kardeş geliyorBenim top kafa da erkekmiş, kafa yapısı teorisi yine yanıltmadı
Degil mi birde o işten para kazanıyorlar ama karşılığını vermiyorlar nasıl rahat ediyor vicdanları anlamıyorumBilerek mi ters davranıyorlar anlamıyorum. Hamilelikte insan zaten çok hassas oluyor. Vicdanlarını nerde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?