- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
yine tuttu deseneAllah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah canım
Benim haftam senden az ama ben de senin gibiyim bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum bebek kıpırtısı olduğundan. İlk hamileliklerde 22. Haftaya kadar bile gecikebilirmiş. Bence rahmin pozisyonu da etkiliyor, benim rahmim optimal pozisyonda değil mesela. Normale göre fazla ön eğik rahmim. Muhtemelen o yüzden arada kıpır kıpır oluyor karnım ama kesin bebektir ben de diyemiyorum.Benim gibi hala hissetmeyen var mı ? 18.haftaya girdim bugün itibariyle yani bir şeyler oluyor gibi de ben anlamıyorum tam olarak bebek diyemiyorumBu yüzden de sanırım bir haftayı geçince acaba her şey yolunda mı tripleri başlıyor
Çok sağol canım, sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleri. İnşallah sen de en kısa zamanda öğrenirsin, haber bekliyorum sendenBenımle aynı olanbende daha ogrenemedim hayırlısı olsun gözünüz aydın sağlıkla gelsin canım inş
Ben ona alt karnım kımıl kımıl oluyo diyorum. Sürekli bir şey kıpraşıyor gibiYa kızlar ben de arada bir şey hissediyorum ama bebek değildir diyorum ama değişik oluyor. Öyle kelebek kanat çırpması ya da balık kayması gibi değil de sanki kıpırtı oluyor gibi
Bebekse bile anlamıyoruz benceBenim haftam senden az ama ben de senin gibiyim bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum bebek kıpırtısı olduğundan. İlk hamileliklerde 22. Haftaya kadar bile gecikebilirmiş. Bence rahmin pozisyonu da etkiliyor, benim rahmim optimal pozisyonda değil mesela. Normale göre fazla ön eğik rahmim. Muhtemelen o yüzden arada kıpır kıpır oluyor karnım ama kesin bebektir ben de diyemiyorum.
Evet onun gibi bir şeyBen ona alt karnım kımıl kımıl oluyo diyorum. Sürekli bir şey kıpraşıyor gibi
Ben doktordan çok nursu ya güveniyorum suanYaniPasha22 benim de şüphelerim artıyor. Sen bana kız dedin ama Yani adalet mi bu? Sen %99'u tuttur bana gelince yanıl. Nasıl bir talihsizim ben
Nerde pirpirim diyolar bizim burdada pirpirim derler deAy semizotunu çok severim yoğurtlu cevizliburda pirpirim diyorlar enfeeesss
AntepNerde pirpirim diyolar bizim burdada pirpirim derler de
Ayyy okyanus hatırlıyorum bunları aldığın zamanıYarına hazırlık yapıyorumcok bekledim bu anı yarın odayı ayarlıycam balonları anca yaptık
Zaman geldi cattı belli de oldu artık anı biriktirme zamanıAyyy okyanus hatırlıyorum bunları aldığın zamanı
Günaydın canım kramp için kalsiyum magnezyum kullanman lazım vitamin takviyesinin için de de var ama yeterli gelmiyo onun için ostrecare aldım 3 gündür ondan da içiyorum vitamin kompleksi olarak da elenetal 2 hamilelik kullanıyorumKızlar günaydınsabaha kramplarla iğnelemelerle uyandım karnımın içine iğne batıyor kasıklarıma vajina da bile hissediyorum , takviye hiç bir ürün kullanmıyorum doktoruma sorduğumda decavit al dedi o da karın ağrısı yapıyor , siz ne kullanıyorsunuz en iyisi hangisi bugün aldırmam lazım eşime artık yoruluyorum halsiz kalıyorum zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?