Acaba sadece ikisi yeterli olur mu alsam osteocare ve elenetal.Günaydın canım kramp için kalsiyum magnezyum kullanman lazım vitamin takviyesinin için de de var ama yeterli gelmiyo onun için ostrecare aldım 3 gündür ondan da içiyorum vitamin kompleksi olarak da elenetal 2 hamilelik kullanıyorum
Idrar enfeksiyonun olabilir, bende idrar yanmasi ve sıkışıklik olmadigi halde batmalar acimalar oluyordu.Tabi gecici bir sey de olabilir.Ben de 1 ay decavit kullandim.Kullanabilirsen iyi olur.Kızlar günaydınsabaha kramplarla iğnelemelerle uyandım karnımın içine iğne batıyor kasıklarıma vajina da bile hissediyorum , takviye hiç bir ürün kullanmıyorum doktoruma sorduğumda decavit al dedi o da karın ağrısı yapıyor , siz ne kullanıyorsunuz en iyisi hangisi bugün aldırmam lazım eşime artık yoruluyorum halsiz kalıyorum zorluyor beni
Kesinlikle öyle bence büyük ihtimal bebek de ilk hamilelik olunca hiç anlayamıyor insan ne yaşadığınıBebekse bile anlamıyoruz benceTam anladığımızda hımm demek o hissettiklerimiz bebeklerimizmiş diyeceğiz
Günaydın kramplar için magnezyum öneriyor doktorlar. Takviye olarak ben de gebeliğin başından beri elenetal 2 kullanıyorum. Bu arada 2 doktor değiştirdim ikisi de elenetal 2 yi kullanmamı söylemiştiKızlar günaydınsabaha kramplarla iğnelemelerle uyandım karnımın içine iğne batıyor kasıklarıma vajina da bile hissediyorum , takviye hiç bir ürün kullanmıyorum doktoruma sorduğumda decavit al dedi o da karın ağrısı yapıyor , siz ne kullanıyorsunuz en iyisi hangisi bugün aldırmam lazım eşime artık yoruluyorum halsiz kalıyorum zorluyor beni
Evet ben 4 ay da 4 kere antibiyotik kullandım enfeksiyondan kurtulamadım zaten , decavit de çok karın ağrısı yapıyor kabızlık yapıyor çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum devlette ki doktorum çok ilgisiz yeni geldi diğer doktorum iyidi bunla hiç anlaşamıyorumIdrar enfeksiyonun olabilir, bende idrar yanmasi ve sıkışıklik olmadigi halde batmalar acimalar oluyordu.Tabi gecici bir sey de olabilir.Ben de 1 ay decavit kullandim.Kullanabilirsen iyi olur.
Bende de aşırı kabızlık vardı. Doktoru magnezyumun kabızlığa da iyi geliceni söylemişti. Günde 2 tane kullan ishal olursa 1e düşür demişti ki gerçekten kabızlığıma çözüm oldu o dönemde. Magnezyumun zararı yok zaten. Kullanabilirsin direkt.Evet ben 4 ay da 4 kere antibiyotik kullandım enfeksiyondan kurtulamadım zaten , decavit de çok karın ağrısı yapıyor kabızlık yapıyor çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum devlette ki doktorum çok ilgisiz yeni geldi diğer doktorum iyidi bunla hiç anlaşamıyorum
geçen bir arkadaşta bana isyan etmiş kimi görsem tahmin tuttu ben niye o yüzden birlikteyim diyeYaniPasha22 benim de şüphelerim artıyor. Sen bana kız dedin ama Yani adalet mi bu? Sen %99'u tuttur bana gelince yanıl. Nasıl bir talihsizim ben
sebebini açıkladım kuzu bi okuPasha22 canım senin tahminlerinin hepsinin tuttugunu gördükçe benim şüphem dahada büyüyor haberin olsun
ne güzell benim neden olmuyor yaaYaaaa kızlar benim minik iki tekne vurdu annesinedün ayakları sağ tarafimdaydi şimdi soluma yattm iki kere vurdu ilkinde dalgalanma oldu hatta ay ne özlemişim bu hissi
benimde ve artık çok üzülmeye başladımmbende henüz hissetmiyorum sadece tek gördüğüm göbeğimin kalp atışı gibi atıyor olması
Ya canım çok tatlısın açıklama yapmışsın bir de. takılıyorum ben sana. iyi ki varsın. bize neşe katıyorsun. nice tutan tahminleregeçen bir arkadaşta bana isyan etmiş kimi görsem tahmin tuttu ben niye o yüzden birlikteyim diyekızlar ama cidden şu ana kadar abartısız söylüyorum yüzlerce tahmin yaptım çok çok azı tutmadı kese ve duruş şekli çok önemli sizde bakın kese düz veya düze yakınsa bebeğin omuriliği düzse kız, kese şekli U gibi V gibiyse bebek bacakları yukarda duruyorsa erkek oluyor. Eli kolu oluşmamış minikler de ise karından çekilen görüntülerde solda ise erkek sağda ise kız oluyor. Siz de bakın
Olur canım elenetal 2 hamilelik yazıyo onda baya var vıtamin ostrecare de kalsiyum magnezyum d vitamini benim kramplarım kesildi zaten olmus 3 al 2 öde aldım 450 lira 90 da elenetal zam gelmediyse sımdı belki 110 oldu ben 2 alıp depo da yapıyorum ondanAcaba sadece ikisi yeterli olur mu alsam osteocare ve elenetal.
Doktordan doktora da değisiyo bu biraz da senle alakalı ben mesela anlayabiliyorum bildiğin ayaklarım ters dönüyo bas bas bagırıyo yani kalsiyum magnezyum kullan diye multivitamin oldugu için vitamin cok evet ama ihtiyaç dan az var içinde eczacıda aynısını söyledi bu biraz da sana baglı bısey alıp kullanmak istersen kullan istemezsen kullanma olayı özel deki doktorum da ilk oglum da ki mesela su hafta da sunu kullanmaya basla demedi ben kendim arastırıp alıyodum bu gittiğim prof da aynı ben dedim tam kan sayımı yapılsın ona göre alayım diye zaten kullanıyorum da bakmak istedim sana baglı demek istediğim doktorlar relax bu konulardaKızlar günaydın, ben doktora sordum dedim multivitaminin yanında kan ilacı ve d vitamini almam gerekir mi diye, yok dedi o multivitaminde hepsi var fazlasına gerek yok bende de hamileliğin başında yapılan tahlillerde kansızlık çıkmadığı için ekstra kan ilacına da gerek yok dedi
Cok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun merak etme belli bi hafta tamamladıktan sonra kolay kolay bısey olmaz Allah ın izniyleGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Dualarımız sizinle canım inşallah birşey olmayacak çok geçmiş olsunGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun inşallah iyi olucakCok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun merak etme belli bi hafta tamamladıktan sonra kolay kolay bısey olmaz Allah ın izniyledinlenmeye iyi düşünmeye iyi olmaya calıs
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsunDualarımız sizinle canım inşallah birşey olmayacak çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?