2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun canım. Allah'ım bebeğini sana bağışlasın

Canım kaç haftalık şu an benimde 3 hafta önce asagidaydi bugün gittim yukarı çıkmış çok şükür . Kendine dikkat et bol bol dinlen uzan stres yapma internettende arastirma birsey canım. 24. Haftaya kadar yukarı cikar demisti doktor öylede oldu insallah seninde en yakın zamanda yukarı cikar

Çok geçmiş olsun, toparlanacaksın Dualarımız seninle.

Dün kan vermiştim sağlık ocağında sonuçlar kötü çıkmış. Hemen doktoruma gidip göstersem mi yoksa pazartesi sağlık ocağına mı gitsem

Canım hamileliği 7 martta öğrendik, 1 nisanda kalp atışı duyuldu kızım geliyor nasipse bakayım başka ne eksik, hatırlarsam yazarım

Canım geçen konusmuştuk seninle benimde aşağıdaydı plasenta rahim ağzını kapatıyordu 5 hafta progestan kullandım kanamalarım oluyordu gecenlerde kontrolde yukarı çıktığını söyledi eminim seninkide çıkacaktır rahim büyüdükçe üzülme korkma lütfen içini ferah tut kızımda bile tam plasenta previaydı 26. haftadan sonra çıktı yukarı geçecek canım sabret progestanı düzenli kullan ağır bişe kaldırma çok geçmiş olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

Dün kan vermiştim sağlık ocağında sonuçlar kötü çıkmış. Hemen doktoruma gidip göstersem mi yoksa pazartesi sağlık ocağına mı gitsem
Kötü derken nasıl yani? En iyisi doktoruna git, sağlık ocağındaki doktorlar uzman olmadığı için hamilelik değerlerini yanlış yorumluyorlarmış 2 doktor da aynı şeyi dedi bana

Kötü derken nasıl yani? En iyisi doktoruna git, sağlık ocağındaki doktorlar uzman olmadığı için hamilelik değerlerini yanlış yorumluyorlarmış 2 doktor da aynı şeyi dedi bana
Sanırım enfeksiyon var kanımda . Değerlerim baya düşük çıkmış

Sanırım enfeksiyon var kanımda . Değerlerim baya düşük çıkmış
Lokösitler falan mı ? Bozma moralini kesinlikle kendi kadın doğum doktoruna git. Doktorum hamilelerde artış normal dedi ama doktoruna göster. Sağlık ocağındakiler yanlış yorumlayabşliyormuş. Bende de bişeyler çıktı eyvah dedim enfeksiyon, ama doktorum normal dedi.

Evet 6 7 tane değer düşük veya yüksek teşekkür ederim eşime haber verdim işini ayarlarsa gideceğim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı şifalar versin sen ve bebişin çok iyi olun inşallah

İnşallah canım hafta içi tekrar bi kontrole gidicem ilacı düzenli kullanıyorum günde 3 defa umarım hayırlı bi haber alırım

17+5 canım,gece doktor ultrasonda 18 hafta olarak gördü ama

Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik yukarı çıkar dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…