Zaten kabızlık vardı, biraz halsizlik hep oluyor hamileliktendir diyordum . E nabızdan sonuçlara bakana kadar iyi hissediyordum . Ama şimdi ne oldu birden anlamadım . Endişelendim sanırım . Hastaneyi aradım cumartesi olduğu için doktor 2 de çıkmış. Taa pazartesiye kaldıCanım peki bir belirti var mı sende? Hani hasta gibi hissediyor musun
Allah yardimciniz olsun canim üzme kendini çok duyduk boyle olup düzelen dinlen bol bol lavobo harici kalkma mumkunse ilaçlar da iyi gelecektir dualarım sizinleGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun inşALLAHÇok geçmiş olsun inşallah hemencecik yukarı çıkar dualarımız seninle
İnşallah canım öyle yapıcam artık zorda olucak gurbetteyim yanımda kimse yok ama bebeğim için bunu yapıcaz artıkAllah yardimciniz olsun canim üzme kendini çok duyduk boyle olup düzelen dinlen bol bol lavobo harici kalkma mumkunse ilaçlar da iyi gelecektir dualarım sizinle
Hiç moralini bozma canım benimde bebeğimin eşi aşagıdaydı ve üstüne kesede faraketliydi düşük bekleniyordu doktorum açık ve net söylemeyiyordu ama mimikleri yüz ifadesi her şeyi belli ediyordu haraketli kese olayı bizi biraz korkutmuştu kanamalarım hat safhada devam ediyordu ortalama 3 ay boyunca devam etti böyle ama ben hep dinlendim ciddi lavabo ihtiyacı dışında kalkmadım kanamam durduğu zaman evde hafif yürüyüşler yaptım çünkü kan sulandırıcıları kesmiştik tüp bebek yaptırdık biz bedenim el verdikçe sol tarafıma yatmaya dikkat ettin ve çok şükür rabbime 10. Haftada her şey normale döndü plesante ön rahimde konumu çok güzel rabbim ol derse oluyor moralini yüksek tut inan en güzel tedaviGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Günaydın canım çok çok çok geçmiş olsun tez zaman için de herşey yoluna girer rabbim bebeğini sana bağışlasınGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Çok geçmiş olsun kötü çıkan nedirDün kan vermiştim sağlık ocağında sonuçlar kötü çıkmış. Hemen doktoruma gidip göstersem mi yoksa pazartesi sağlık ocağına mı gitsem
Hay maşALLAH inşallah bende sağ salim atlatırım bu süreci bana moral oldun canım çok teşekkür ederimPapatyamelo birde şunu ekleyeyim büyük ablamın 3 tane çocuğu var 3. De de eş aşagıdaymış ve ortalama 5 ay sürekli yatmış Sonuç en büyük yigenim 25 yaşında doktor
Dinlen bol bol her şey güzel olacaktır
Aminn ALLAH razı olsun canım inşallahGünaydın canım çok çok çok geçmiş olsun tez zaman için de herşey yoluna girer rabbim bebeğini sana bağışlasınRabbim sağlıklar sıhhatler versin
Rica ederim kuzum zor ve yıpratıcı süreç seni çok iyi anlıyorumHay maşALLAH inşallah bende sağ salim atlatırım bu süreci bana moral oldun canım çok teşekkür ederim
Duzelir insallah canim stres yapma17+5 canım,gece doktor ultrasonda 18 hafta olarak gördü ama
Belki gerçekten hamilelikte bazı değerler oynuyordur, bence bozma pazartesiye kadar sebze meyve tüketmeye dikkat et inşallah bir şeyin yokturZaten kabızlık vardı, biraz halsizlik hep oluyor hamileliktendir diyordum . E nabızdan sonuçlara bakana kadar iyi hissediyordum . Ama şimdi ne oldu birden anlamadım . Endişelendim sanırım . Hastaneyi aradım cumartesi olduğu için doktor 2 de çıkmış. Taa pazartesiye kaldı
Ben de öyle daha kramplar başlamadı ama başlarsa ben de alırım sanırım magnezyum aslında d vitamini kullanmak istiyordum ama hem değerimi bilmiyorum hem de doktor gerek yok diyince emin olamadımDoktordan doktora da değisiyo bu biraz da senle alakalı ben mesela anlayabiliyorum bildiğin ayaklarım ters dönüyo bas bas bagırıyo yani kalsiyum magnezyum kullan diye multivitamin oldugu için vitamin cok evet ama ihtiyaç dan az var içinde eczacıda aynısını söyledi bu biraz da sana baglı bısey alıp kullanmak istersen kullan istemezsen kullanma olayı özel deki doktorum da ilk oglum da ki mesela su hafta da sunu kullanmaya basla demedi ben kendim arastırıp alıyodum bu gittiğim prof da aynı ben dedim tam kan sayımı yapılsın ona göre alayım diye zaten kullanıyorum da bakmak istedim sana baglı demek istediğim doktorlar relax bu konularda
Hepsi var içimde genel de kalsiyum magnezyum d vitamini ve çinko canımBen de öyle daha kramplar başlamadı ama başlarsa ben de alırım sanırım magnezyum aslında d vitamini kullanmak istiyordum ama hem değerimi bilmiyorum hem de doktor gerek yok diyince emin olamadım
bu süreçte hepimiz birimiz için biliyorsınYa canım çok tatlısın açıklama yapmışsın bir de. takılıyorum ben sana. iyi ki varsın. bize neşe katıyorsun. nice tutan tahminlere
Bende hic bir yan etki yapmadi ama bunyeden bunyeye degisir tabi. Memnun degilsen baska doktor arastir derim.Hamilelikte ozelljkle doktoru benimsemek cok onemliEvet ben 4 ay da 4 kere antibiyotik kullandım enfeksiyondan kurtulamadım zaten , decavit de çok karın ağrısı yapıyor kabızlık yapıyor çok kararsızım ne kullanacağımı bilmiyorum devlette ki doktorum çok ilgisiz yeni geldi diğer doktorum iyidi bunla hiç anlaşamıyorum
Teşekkür ederim kan değerlerinin yarısı internetten baktığıma göre kanımda enfeksiyon var sanırım pazartesi ilk işim doktoruma gitmek olacakÇok geçmiş olsun kötü çıkan nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?