İnşallah canım Allah razı olsun. Öyle yaparım o zamanBelki gerçekten hamilelikte bazı değerler oynuyordur, bence bozma pazartesiye kadar sebze meyve tüketmeye dikkat et inşallah bir şeyin yoktur
Evet beni etkiliyor o ilaç , ama doktor hastane olarak hiç seçeneğim yok küçük bir ilçede yaşıyorum Doğu da şartlar çok zor gerçekten , tek doktor var bir hastane var , özele gitmek için bir buçuk saat yol gidiyorum diğer ilde ki hastaneye .. bakalım Allah yardımcımız olsun şartlar zor Allah’a emanetizBende hic bir yan etki yapmadi ama bunyeden bunyeye degisir tabi. Memnun degilsen baska doktor arastir derim.Hamilelikte ozelljkle doktoru benimsemek cok onemli
Çok geçmiş olsun tosuncuk biraz ilgi istemiştir inşallah hiçbir şeyciik olmazzGünaydın hanımlar,geceyi hastanede geçirdim,doktor bebeğin eşi biraz aşağıda dedi kanamalarım oluyor,dualarınıza talibim,sağlıklı sıhhatli sorunsuz şu zamanları atlatayım bebeğime birşey olmadan,moralim çok bozuk düşük olur diye korkuyorum
Hadiiiii kesmedim miiiPastamız da hazırlanmış içimi heyecan kapladı sanki bilmiyorum
İnşallah canım ah o tosuncuk doğsun da doya doya ısırıcam görücel ilgiliyiÇok geçmiş olsun tosuncuk biraz ilgi istemiştir inşallah hiçbir şeyciik olmazz
Sabırsızla bekliyorum hepimizin bebeikiniiİnşallah canım ah o tosuncuk doğsun da doya doya ısırıcam görücel ilgiliyi
Ben de oyleyim malesefEvet beni etkiliyor o ilaç , ama doktor hastane olarak hiç seçeneğim yok küçük bir ilçede yaşıyorum Doğu da şartlar çok zor gerçekten , tek doktor var bir hastane var , özele gitmek için bir buçuk saat yol gidiyorum diğer ilde ki hastaneye .. bakalım Allah yardımcımız olsun şartlar zor Allah’a emanetiz
Kızlar aranızda bebek arabası alan yada almayı düşündüğü bir model olan varmı? Kullanımı kolay hafif birşey arıyorum ama aşırı kararsızım
Merhabalar ben vucudum iicn çatlak önleyici ve yüzüm için leke önleyici krem almak istyorum da etkili olanlar hangisi acaba kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Merhaba bende osteocare alicam ama netten nerden alabilirim güvenli siz nerden aldınız ?Olur canım elenetal 2 hamilelik yazıyo onda baya var vıtamin ostrecare de kalsiyum magnezyum d vitamini benim kramplarım kesildi zaten olmus 3 al 2 öde aldım 450 lira 90 da elenetal zam gelmediyse sımdı belki 110 oldu ben 2 alıp depo da yapıyorum ondan
Ben aldım canım yoyko city modeli gayet de hafifti eve gelince kurduk, açması ve kapanması da kolaydıKızlar aranızda bebek arabası alan yada almayı düşündüğü bir model olan varmı? Kullanımı kolay hafif birşey arıyorum ama aşırı kararsızım
Benden beter durumdaymışsınEvet çok güzel bir soruben de bakındım biraz markalara ama karar veremedim. Bi de bu bebek arabalarına ilave puset mi alınıyor? O puset mi oto koltuğu oluyor? Benim kafa hepten karıştı
Pazartesi olcak canım, belirsizlik çok kötü bişey yaa. Böyle garip bir ruh hali içindeyiz ve sadece hakkımızda en hayırlısı olsun diyoruzeras0201 nasıl oldun? Ne zaman olacaktı amniyosentez?
Haber et canım aklımız sendePazartesi olcak canım, belirsizlik çok kötü bişey yaa. Böyle garip bir ruh hali içindeyiz ve sadece hakkımızda en hayırlısı olsun diyoruz
İnşallah canım, sanıyorum perşembe gibi ön sonuç çıkar. 3 gün sonra ara rapor çıkıyormuş işin rengi belli olur zatenHaber et canım aklımız sendeGüzel haberlerini bekliyoruz
Haberdar et canım umarım kötü bişey çıkmazEvet 6 7 tane değer düşük veya yüksek teşekkür ederim eşime haber verdim işini ayarlarsa gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?