2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Belki gerçekten hamilelikte bazı değerler oynuyordur, bence bozma pazartesiye kadar sebze meyve tüketmeye dikkat et inşallah bir şeyin yoktur
İnşallah canım Allah razı olsun. Öyle yaparım o zaman

Bende hic bir yan etki yapmadi ama bunyeden bunyeye degisir tabi. Memnun degilsen baska doktor arastir derim.Hamilelikte ozelljkle doktoru benimsemek cok onemli
Evet beni etkiliyor o ilaç , ama doktor hastane olarak hiç seçeneğim yok küçük bir ilçede yaşıyorum Doğu da şartlar çok zor gerçekten , tek doktor var bir hastane var , özele gitmek için bir buçuk saat yol gidiyorum diğer ilde ki hastaneye .. bakalım Allah yardımcımız olsun şartlar zor Allah’a emanetiz

Kızlar aranızda bebek arabası alan yada almayı düşündüğü bir model olan varmı? Kullanımı kolay hafif birşey arıyorum ama aşırı kararsızım

Çok geçmiş olsun tosuncuk biraz ilgi istemiştir inşallah hiçbir şeyciik olmazz

Merhabalar ben vucudum iicn çatlak önleyici ve yüzüm için leke önleyici krem almak istyorum da etkili olanlar hangisi acaba kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Ben de oyleyim malesef

Kızlar aranızda bebek arabası alan yada almayı düşündüğü bir model olan varmı? Kullanımı kolay hafif birşey arıyorum ama aşırı kararsızım

Evet çok güzel bir soru ben de bakındım biraz markalara ama karar veremedim. Bi de bu bebek arabalarına ilave puset mi alınıyor? O puset mi oto koltuğu oluyor? Benim kafa hepten karıştı

Merhabalar ben vucudum iicn çatlak önleyici ve yüzüm için leke önleyici krem almak istyorum da etkili olanlar hangisi acaba kullanan varsa yardımcı olabilir mi

Çatlak için lierac, bio oil ve badger güzel. Yüz için de güneş kremleri iyidir diye biliyorum, ama özellikle lekelere yönelik bi şey var mı emin değilim. Belki solante’nin hamileler için olanı olabilir.

Merhaba bende osteocare alicam ama netten nerden alabilirim güvenli siz nerden aldınız ?

Evet çok güzel bir soru ben de bakındım biraz markalara ama karar veremedim. Bi de bu bebek arabalarına ilave puset mi alınıyor? O puset mi oto koltuğu oluyor? Benim kafa hepten karıştı
Benden beter durumdaymışsın Puset genelde takım halinde satılıyor arabayla beraber. Oto koltuğu ve puset ayrı şeyler ama kimileri oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor fakat ne kadar sağlıklı bilgim yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…