2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet gidicem ama ayaga kalkmaya bile halim yok çok zorlanıyorum teşekkür ederim

bende sanırım kontrole gidicem kızlar içim içimi yiyor ben normalde düşük tansiyonlu biriyim 10-11 geçmez bugü birden 13-9 oldu dünyam karardı resmen ve çok tuvalete çıktım aşırı derecede sol kasığımda da ağrı var cumartesi kasıldığımı da anlatıcam bebeği görmeden rahat edemem sanırım

Evet gidicem ama ayaga kalkmaya bile halim yok çok zorlanıyorum teşekkür ederim
Benim de öyle olmuştu geçen gün gaz sıkışması dedi doktor çok korkma inşallah bir sorun yoktur bende ilk ağrı da hemen gidiyorum diye doktor bıktı dedi ki kendini şartlama kötü diye düşünme en kötü korkman gereken ağrı türü sancıdır göbek deliğinden alta doğru şancı geliyor bıçak gibi keskin oluyorsa belirli bi aralıkla geliyorsa korkarız ama özellikle kanama oluyorsa ihmal etme gel dedi . Allah korusun hiç birimiz yaşamayalım da soğuk almak kabızlık gaz sıkışması yapıyor tek taraflı ağrıyı. Yine de doktor kontrolü şart tabi

Evet canım gaz sıkışması bende yaşamıştım ama bu öyle değil suan rahatladım biraz yine artarsa yarını beklemem giderim
Ama ağrı kesici içtiğim içinde korktum daha önce hiç içmemiştim

Geçmiş olsun canım dikkat et ya üşütmedir büyük ihtimal

Sagol canım
Büşra sen hiç ağrı kesici aldınmı daha önce ya aklıma takıldı
1 ay önce gittiğim doktor vermişti ama o zaman bile kullanmamıştım
Ben bir kere parol aldım dayanılmaz bir baş agrısı almıştı içmeseydim devam edip gözlerime inecekti içtim ama doktorum parol kullanabilirsin demişti çok sık olmadığı sürece

B Beklenmedikcevap bence ilaçlara takılma hamilelerin kullanabildiği ilaçlar var sonuçta maalesef ki hamilelerde hasta olabiliyor hemde normalden daha fazla doktorunun yazdığı şeyleri kullanmaktan korkma benc e

Hurma yiyordum ben canım tatlı istediği zaman. Zararlı mıymış?
Hurma hamileliğin sonlarında yenilmesi öneriliyor kuzum.Yedin diye kendini suçlama bişey olacak diye korkma sadece rahim acillmasina yardımcı olduğu söyleniyor bu da bu aylarda istemeyecegimiz bir durum olduğu için doktorlar istemiyor

Sagol cnm bakalim artik net birsey soylemedi 17+5 dedi gununde gidiyo bacak arasinda birsey goremedim dedi nette kiz diyorum dedi bos gorunce kiz diyoruz dedi 20 den sonra net konusuruz dedi
17+5 e mi küçük dedi? Benimki neden bu kadar emin acaba 12. Haftadan beri

Geçmiş olsun canım böyle anlarda kendi kendimizi korkutuyoruz ama bebeğin tabiki iyi ve sağlıklı sakin endişe etme.gorus gününe normalde kaç gün var ki.kasiktaki ağrılar sanırım büyüme atakları yine çünkü bugün gün boyu beni de zorladı. İnşallah tansiyonun bir daha böyle bişey yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…