Bişey olmaz kuzum o kadarciktan fakat hergun ısrarla yemek rahmin gevsemesini sağlıyor diye duydum sekiz ve dokuzuncu aylarda aksine yememiizi isteyecekmis doktorlar2 top yedim sadece
cok canım cektikce yiyim o zaman sıklaştırmiyimmBişey olmaz kuzum o kadarciktan fakat hergun ısrarla yemek rahmin gevsemesini sağlıyor diye duydum sekiz ve dokuzuncu aylarda aksine yememiizi isteyecekmis doktorlar
Yanlış bileği vermeyin kulaktan duyma Doğum yaklaştığı zaman Doğumu kolaylaştırdını kas gevşettiğini öncesinde fazla tüketmeyin istersenizgörüntü net olsa kafa yapısına bakardık ama net gelmedi dana ilk bakışta sanki kız güzelliği var gibi gördüm ama ben genelde yanılırım
Kalca kemigim agrio bazen benim de nedenseaynı şekilde oluyor bana da.
Amin saglikla insallah sanirim bugun kiz gunu olduKızlar merhabalar :) 17. haftayla ve minik kızımla bende katılıyorum aranıza . Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz..
Benim kız bacagini cok mu acti acaba, doktor yuzde 95 kiz dedi 2 dakkanin icind3Amin saglikla insallah sanirim bugun kiz gunu oldubanada net olmamakla kiz dedi doktor
Biz Nifty test yaptırdık o şekilde kesin sonuç aldım.Amin saglikla insallah sanirim bugun kiz gunu oldubanada net olmamakla kiz dedi doktor
İdrar yolu enfeksiyonu mu iysa cok kotu valla kac gundur cekiyodum bende bugun gittim yogun iltihap cikti ihmal etmeyin acilde de kadin dogum uzmani vardirKızlar ben bu ağrıya dayanamayıp gidicem galiba hastaneye hangi bölüme gitmem gerektiğinide bilmiyorum
Yarında randevum var ama dayanamıycam
Üşüttümmü bilmiyorum 2 gündür camlar hep açık şuan bornozla yatagın içinde yatıyorum
Ağrı kesici içtim ama hiç bi etkisi olmadı daha kötü oldum
İdrar yolu enfeksiyonu böyle mi olur ya sağ karın boşlugum ağrıyor artık orda hangi organ var hiç bilmiyorumİdrar yolu enfeksiyonu mu iysa cok kotu valla kac gundur cekiyodum bende bugun gittim yogun iltihap cikti ihmal etmeyin acilde de kadin dogum uzmani vardir
Apandis var diye biliyorum ama o soguk ter yapar ve kusarsiniz umarim onemli birsey yoktur ama hastaneye giderseniz iyi olur yarini beklemeyin sizi bu kadar zorluyosaİdrar yolu enfeksiyonu böyle mi olur ya sağ karın boşlugum ağrıyor artık orda hangi organ var hiç bilmiyorum
Ama ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum
Evet gidicem yarına kadar dayanamamApandis var diye biliyorum ama o soguk ter yapar ve kusarsiniz umarim onemli birsey yoktur ama hastaneye giderseniz iyi olur yarini beklemeyin sizi bu kadar zorluyosa
Amin inşallah Allah razı olsunAldığınız ürünler çok güzel. Sağlıkla gelsin inşallah. Güle güle kullanın.
Gidin mutlaka bende bir ağrı falan yoktu ama vücudumda yoğun bir enfeksiyon varmış . Allah korusun ilerleyen zamanda bebek için sıkıntı oluyormuş bir sürü iğne yazdı . İyi ki gitmişim . Hiç ihmale gelmiyor .geçmiş olsun şimdiden inşallahEvet gidicem yarına kadar dayanamam
Bu zamana kadar hiç ağrı kesici içmedim
Bugün dayanamayıp onuda içtim ama hiç etki etmedi
1 saat daha bekliycem hafiflemezse gidicem
Uşutmede olabilir uşutmede çok şiddetli agri yapar ama dayanamiyorsaniz görünün doktora ne olur ne olmaz gelmiş gecmis olsun insallahKızlar ben bu ağrıya dayanamayıp gidicem galiba hastaneye hangi bölüme gitmem gerektiğinide bilmiyorum
Yarında randevum var ama dayanamıycam
Üşüttümmü bilmiyorum 2 gündür camlar hep açık şuan bornozla yatagın içinde yatıyorum
Ağrı kesici içtim ama hiç bi etkisi olmadı daha kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?