2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
görüntü net olsa kafa yapısına bakardık ama net gelmedi dana ilk bakışta sanki kız güzelliği var gibi gördüm ama ben genelde yanılırım
Yanlış bileği vermeyin kulaktan duyma Doğum yaklaştığı zaman Doğumu kolaylaştırdını kas gevşettiğini öncesinde fazla tüketmeyin isterseniz

Kızlar 1 saattir sağ kaburgamın alt kısmı ağrıyor
Korktum biraz ya ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum.

Benimki pipi goremedi diye kiz yorumladi cihazida kotuydu yogun idrar yolu enfeksyonu var dedi son ilaci yazarken yine sordum yanilma olur dedi net kizi da gormedim dedi kafamda deli sorular

Kızlar ben dün nuna markasının pusetini aldım ilk aylarda doktora sağlık ocağına vs götürmek için. Sonra baktım ki bu markanın travel sistem bebek arabası varmış ve puset hepsine uyumluymuş. Arabasını da almayı düşünüyorum marka hakkında bilgisi olan var mı? Kullanışlı mıdır?

Bende bugün sağlık ocağındaydım ilk aşımı oldum, testler felan verdim. Hazır gitmişken dedim kalp atışını da duyayım, çok rahat duyduk şükür Sağlık ocağına gidip çok rahatlıkla duyabilirsiniz kızlar

Kızlar ben bu ağrıya dayanamayıp gidicem galiba hastaneye hangi bölüme gitmem gerektiğinide bilmiyorum
Yarında randevum var ama dayanamıycam
Üşüttümmü bilmiyorum 2 gündür camlar hep açık şuan bornozla yatagın içinde yatıyorum
Ağrı kesici içtim ama hiç bi etkisi olmadı daha kötü oldum

İdrar yolu enfeksiyonu mu iysa cok kotu valla kac gundur cekiyodum bende bugun gittim yogun iltihap cikti ihmal etmeyin acilde de kadin dogum uzmani vardir

İdrar yolu enfeksiyonu mu iysa cok kotu valla kac gundur cekiyodum bende bugun gittim yogun iltihap cikti ihmal etmeyin acilde de kadin dogum uzmani vardir
İdrar yolu enfeksiyonu böyle mi olur ya sağ karın boşlugum ağrıyor artık orda hangi organ var hiç bilmiyorum
Ama ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum

İdrar yolu enfeksiyonu böyle mi olur ya sağ karın boşlugum ağrıyor artık orda hangi organ var hiç bilmiyorum
Ama ilk defa böyle bi ağrı yaşıyorum
Apandis var diye biliyorum ama o soguk ter yapar ve kusarsiniz umarim onemli birsey yoktur ama hastaneye giderseniz iyi olur yarini beklemeyin sizi bu kadar zorluyosa

Apandis var diye biliyorum ama o soguk ter yapar ve kusarsiniz umarim onemli birsey yoktur ama hastaneye giderseniz iyi olur yarini beklemeyin sizi bu kadar zorluyosa
Evet gidicem yarına kadar dayanamam
Bu zamana kadar hiç ağrı kesici içmedim
Bugün dayanamayıp onuda içtim ama hiç etki etmedi
1 saat daha bekliycem hafiflemezse gidicem

Evet gidicem yarına kadar dayanamam
Bu zamana kadar hiç ağrı kesici içmedim
Bugün dayanamayıp onuda içtim ama hiç etki etmedi
1 saat daha bekliycem hafiflemezse gidicem
Gidin mutlaka bende bir ağrı falan yoktu ama vücudumda yoğun bir enfeksiyon varmış . Allah korusun ilerleyen zamanda bebek için sıkıntı oluyormuş bir sürü iğne yazdı . İyi ki gitmişim . Hiç ihmale gelmiyor .geçmiş olsun şimdiden inşallah

Uşutmede olabilir uşutmede çok şiddetli agri yapar ama dayanamiyorsaniz görünün doktora ne olur ne olmaz gelmiş gecmis olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…