2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba . Oğlum alkış yapıyordu ultrasonda babasına Değerlerin yerlerde dedi doktor B12 ve penisilin yazdı. Endişelendim biraz . Doğuma kadar kullanacağım büyük ihtimalle
Çok geçmiş olsun moralini bozma kuzum Allah dermansız dert vermesin.

Çok geçmiş olsun moralini bozma kuzum Allah dermansız dert vermesin.
Amin canım inşallah Allah'a emanet bebeklerimiz. Sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah

Kızlar bu arada benim kızımın odası baya baya hazır abimin oğlunun Ikea beşiği vardı biz onu anne yanına çevirip kızımın odasına montesseri yataklardan aldık.Adamlar gelip kurdular şuan boşluğa düştükçe odasına gidip biseylerin yerini değiştiriyorum eşyalarını falan sayıyorum Gerçekten harika bir duygu

Canım bende böyle istiyorum. Anne yanı alıxam 9 ay kadar kullanılıyormuş. Sonra odasına montessori yatak almayı düşünüyorum.

Canım bende böyle istiyorum. Anne yanı alıxam 9 ay kadar kullanılıyormuş. Sonra odasına montessori yatak almayı düşünüyorum.
Gerçekten çok araştırdım ve su son zamanlardaki ekonomik koşullari da ekleyerek hep ileriye dönük biseyler almaya çalıştım.Eger abim Ikea beşik vermemiş olsaydı ikinci el bile alabilirdim anne yani beşiği çünkü ayaklandiktan sonra montesseri yatakta yatırmayı düşünüyorum.Eger almayı dusunursen hem fiyat olarak hem kalite olarak Meltem mobilyayi incele derim.Ara ara online indiirmler yapıyorlar takip edebilirsin oldukça uyguna aldım ben geçen ay

Cok saol canım henüz almadım bu ay fazla içeri girdim önümüz deki ay ablamın düğünü var hem baska sehire gidicez hem tam altın takcaz sıkısık zamana denk geldi ama alıncak bakarak olurum

Şöyle bi şey alıcam canım

Eklentiler

• 702DC6AB-B3D5-42E3-B0C6-AF8AB10F6185.webp
    21 KB · Görüntüleme: 49
Büyüdükçe bizimle kalacaklarina güvenimiz artıyor da ondan galiba.

Şöyle bi şey alıcam canım
Eğer montesseri de karar kilarsan ekonomik olarakta uygunsa sana Yoyko nun anne yani olan Park yatakları var hem 1 yaşına kadar rahatlıkla yatabilir diğer yatağa alışma sürecinde hem sana anne yani olmuş olur inceleyebilirsin oldukça kaliteli üründür Anne yani olarak geçen anne yanları 6. Aydan sonra çok güven vermiyor sanki yorumları mutlaka oku derim

Kizlar daha kucuk gostermedi dedi siz yorumlar misiniz bacak arasi goremedim eminde degilim dedi

Eklentiler

• IMG_20220613_143038.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20220613_143014.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 82
kızlar züber ürünleri yiyen var mı hurma yenilmemesi gerekiyormuş ya benm canım çok çekiyor hem de sağlıklı bir şey olur mu yesem acaba

Odam çok küçük park yatak çok sığmaz.

görüntü net olsa kafa yapısına bakardık ama net gelmedi dana ilk bakışta sanki kız güzelliği var gibi gördüm ama ben genelde yanılırım
Sagol cnm bakalim artik net birsey soylemedi 17+5 dedi gununde gidiyo bacak arasinda birsey goremedim dedi nette kiz diyorum dedi bos gorunce kiz diyoruz dedi 20 den sonra net konusuruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…