Çok geçmiş olsun moralini bozma kuzum Allah dermansız dert vermesin.Merhaba . Oğlum alkış yapıyordu ultrasonda babasınaDeğerlerin yerlerde dedi doktor B12 ve penisilin yazdı. Endişelendim biraz . Doğuma kadar kullanacağım büyük ihtimalle
Amin canım inşallah Allah'a emanet bebeklerimiz. Sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallahÇok geçmiş olsun moralini bozma kuzum Allah dermansız dert vermesin.
Canım bende böyle istiyorum. Anne yanı alıxam 9 ay kadar kullanılıyormuş. Sonra odasına montessori yatak almayı düşünüyorum.Kızlar bu arada benim kızımın odası baya baya hazırabimin oğlunun Ikea beşiği vardı biz onu anne yanına çevirip kızımın odasına montesseri yataklardan aldık.Adamlar gelip kurdular şuan boşluğa düştükçe odasına gidip biseylerin yerini değiştiriyorum eşyalarını falan sayıyorum Gerçekten harika bir duygu
Gerçekten çok araştırdım ve su son zamanlardaki ekonomik koşullari da ekleyerek hep ileriye dönük biseyler almaya çalıştım.Eger abim Ikea beşik vermemiş olsaydı ikinci el bile alabilirdim anne yani beşiği çünkü ayaklandiktan sonra montesseri yatakta yatırmayı düşünüyorum.Eger almayı dusunursen hem fiyat olarak hem kalite olarak Meltem mobilyayi incele derim.Ara ara online indiirmler yapıyorlar takip edebilirsin oldukça uyguna aldım ben geçen ayCanım bende böyle istiyorum. Anne yanı alıxam 9 ay kadar kullanılıyormuş. Sonra odasına montessori yatak almayı düşünüyorum.
Cok saol canım henüz almadım bu ay fazla içeri girdim önümüz deki ay ablamın düğünü var hem baska sehire gidicez hem tam altın takcaz sıkısık zamana denk geldi ama alıncak bakarak olurumBen de bundan aldım trendyoldan içinde yatağı uyku seti yastıklari kenar korumalıkları cibinligi dahil baktım hepsi ayrı ayrı çok daha pahalıya geliyor boyle daha hesaplı 1800e geldi çok da tatlı hem yatak seviyesi ayarlanıyor önce yüksekte anne yani gibi kullanırım büyüyünce odasına geciririm yatak aşağı indirilebiliyormus tırmanmasın diye daha ulaşmadı elime ama gelince hemen kurcam
Bu arada bu modeller amazonda bir kaç ilanda 1500 kusurdu yine herşey dahil iptal iadeyle ugrasmadik almak isteyenlerin bilgisi olsun
aynı şekilde oluyor bana da.Günaydın kızlar. Ben geceleri hiç rahat yatamıyorum ya. Sola yatıyorum kalçam uyuşuyor artık
Şöyle bi şey alıcam canımGerçekten çok araştırdım ve su son zamanlardaki ekonomik koşullari da ekleyerek hep ileriye dönük biseyler almaya çalıştım.Eger abim Ikea beşik vermemiş olsaydı ikinci el bile alabilirdim anne yani beşiği çünkü ayaklandiktan sonra montesseri yatakta yatırmayı düşünüyorum.Eger almayı dusunursen hem fiyat olarak hem kalite olarak Meltem mobilyayi incele derim.Ara ara online indiirmler yapıyorlar takip edebilirsin oldukça uyguna aldım ben geçen ay
Büyüdükçe bizimle kalacaklarina güvenimiz artıyor da ondan galiba.Ay ondan bende bıktım ya dediğin gibi sabah kalkıyorum belim felç
Artık onuda önemsemiyorum sağada yatıyorum sırtüstüde yatıyorum valla
Başta herşeyi takan ben artık hiçbişeyi takmıyorum onu farkettim
Eğer montesseri de karar kilarsan ekonomik olarakta uygunsa sana Yoyko nun anne yani olan Park yatakları var hem 1 yaşına kadar rahatlıkla yatabilir diğer yatağa alışma sürecinde hem sana anne yani olmuş olur inceleyebilirsin oldukça kaliteli üründür Anne yani olarak geçen anne yanları 6. Aydan sonra çok güven vermiyor sanki yorumları mutlaka oku derimŞöyle bi şey alıcam canım
Evet ya bende ona güveniyorum hepBüyüdükçe bizimle kalacaklarina güvenimiz artıyor da ondan galiba.
görüntü net olsa kafa yapısına bakardık ama net gelmedi dana ilk bakışta sanki kız güzelliği var gibi gördüm ama ben genelde yanılırımKizlar daha kucuk gostermedi dedi siz yorumlar misiniz bacak arasi goremedim eminde degilim dedi
Aldığınız ürünler çok güzel. Sağlıkla gelsin inşallah. Güle güle kullanın.Eki Görüntüle 3082661 Eki Görüntüle 3082662 Eki Görüntüle 3082663 merhaba hanımlarEki Görüntüle 3082664 merhaba hanımlar bütün eksikler aldım neredeysesadece dolabı kaldı
Odam çok küçük park yatak çok sığmaz.Eğer montesseri de karar kilarsan ekonomik olarakta uygunsa sana Yoyko nun anne yani olan Park yatakları var hem 1 yaşına kadar rahatlıkla yatabilir diğer yatağa alışma sürecinde hem sana anne yani olmuş olur inceleyebilirsin oldukça kaliteli üründür Anne yani olarak geçen anne yanları 6. Aydan sonra çok güven vermiyor sanki yorumları mutlaka oku derim
Canım çok yememek lazım ama hurma folik asit kaynağı.kızlar züber ürünleri yiyen var mı hurma yenilmemesi gerekiyormuş ya benm canım çok çekiyor hem de sağlıklı bir şey olur mu yesem acaba
Sagol cnm bakalim artik net birsey soylemedi 17+5 dedi gununde gidiyo bacak arasinda birsey goremedim dedi nette kiz diyorum dedi bos gorunce kiz diyoruz dedi 20 den sonra net konusuruz dedigörüntü net olsa kafa yapısına bakardık ama net gelmedi dana ilk bakışta sanki kız güzelliği var gibi gördüm ama ben genelde yanılırım
2 top yedim sadeceCanım çok yememek lazım ama hurma folik asit kaynağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?