2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Bende kendi kendime kuruluyorum, önüme gelene atarlanıyorum içimden. bide aşırı unutkan oldum. Hani elimdeki telefonu aramak bile hafif kalır unutkanlıklarım arasında
ay vallahi ne güzel oldu, sağlıklı sonuçlarla dönelim inşallah, sen ayrıntılı ultrason mu yoksa cinsiyet mi?
Senin bebiş erkek miydi canım

Kızlar size de sormuş olayım. Bazen karnım böyle taş gibi oluyor. Özellikle ayaktayken göğüs kafesinin hemen altı böyle taş gibi. Bu kasılma mı yoksa başka bir şeymi
Bende de oluyor özelllikle demir ilacını içince.

Anladım çok sağ ol . Vitaminleri kullanmaya başladım pek önemsemiyordum ama düzenli kullanmak gerekiyor
Canım aksatma çok önemli

Valla canım birkaç sitede arastirdim altıncı aya kadar pozisyon önemli değil. Ondan sonra zaten karın büyüdüğü için isteseniz de sırtüstü ya da yüzüstü uzanamazsiniz diyor.
Sen yinede o sitelere bakma canım, bebeğin üzerine ağırlımızın çökmesi bence iyi değil

kızlar züber ürünleri yiyen var mı hurma yenilmemesi gerekiyormuş ya benm canım çok çekiyor hem de sağlıklı bir şey olur mu yesem acaba
Hurma yenilmemesi gerekiyor diye bise yok canm. Yiyebilirsin. Tutup bı kilo hurma yemicen zaten 2 tane ye nefsin ölsün bende yiyorum

Herkese iyi akşamlar size bir sorum olacak hamilelikte b12 düşüklüğü için dodex kullanan oldu mu aranızda acaba? B12m çok düşük geldi 110, haftada bir dodex iğne önerdi doktorum

Sagol canım
Büşra sen hiç ağrı kesici aldınmı daha önce ya aklıma takıldı
1 ay önce gittiğim doktor vermişti ama o zaman bile kullanmamıştım
Sağ taraf biraz riskli canm kasik yada üşütme olmadigini düşünüyorsan git mutlaka çünkü apandisit olabilir

Herkese iyi akşamlar size bir sorum olacak hamilelikte b12 düşüklüğü için dodex kullanan oldu mu aranızda acaba? B12m çok düşük geldi 110, haftada bir dodex iğne önerdi doktorum
İyi akşamlar bugün kullanmaya başladım 2 kutu verdi günde 1 tane kullanacağım . Sağlık ocağı yapıyormuş

Sağ taraf biraz riskli canm kasik yada üşütme olmadigini düşünüyorsan git mutlaka çünkü apandisit olabilir
Kasıgım değildi canım 2 saat sürdü sonra geçti allahtan sanırım üşüttüm gece cam açık yatmıştım üşüdüğüm içinde uyanmıştım ondan oldu galiba ama yarın doktora söyliycem yine

Bende kendi kendime kuruluyorum, önüme gelene atarlanıyorum içimden. bide aşırı unutkan oldum. Hani elimdeki telefonu aramak bile hafif kalır unutkanlıklarım arasında

Senin bebiş erkek miydi canım
bilmiyorum hala. doktor cumartesi özel kliniğine çağırdı uzun uzun bakarız diye, pazarda babalar günü pazar sata göre 20 haftalık olacağız ve sıpamdan hala ses yok

bilmiyorum hala. doktor cumartesi özel kliniğine çağırdı uzun uzun bakarız diye, pazarda babalar günü pazar sata göre 20 haftalık olacağız ve sıpamdan hala ses y
Gunaydin Bende senin gibi oldum doktor dun kafami karistirdi net birsey demedi dunden beri kuruyorum kafamda 23 haziranda gitcem bidaha bakalim farkli yere burda cihaz cok kotuydu

İlk defa duyuyorum Neden hurma yasak?
Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.

doktorla görüştüm eğer kasık ağrıların seni rahatsız edecek kadar değilse gelmene gerek yok dedi gitmedim bende 14 kadar da tansiyon normalmiş ben düşük tansiyonlu olduğum için etkiledi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…