Bende ona sasirdim ya net gordu ben ilk cocuk kiz deyince soylemedi ya da emin olamadi cihaz kotuydu cunku17+5 e mi küçük dedi?Benimki neden bu kadar emin acaba 12. Haftadan beri
Gerçi yaniltacagina böyle olması daha iyi. Hayal kırıklığına ugramazsin en azından. Hayırlı evlat olsun inşallahBende ona sasirdim ya net gordu ben ilk cocuk kiz deyince soylemedi ya da emin olamadi cihaz kotuydu cunku
Kızlar psikolojiniz, öfke durumlarınız nasıl? Benim beynim flashback uzmanı oldu, geçmişte ne var ne yok önüme döküp bana tekrar tekrar hatırlatıyor, imkanı olsa doğduğum günden itibaren getirecek önüme
Senin bebiş erkek miydi canımay vallahi ne güzel oldu, sağlıklı sonuçlarla dönelim inşallah, sen ayrıntılı ultrason mu yoksa cinsiyet mi?
Benim belli oldu canım oğlum geliyor HayırlısıylaCinsiyet ogrenecekler ne yaptiniz ?
Evet ben 11 de kız duydum bugün 16 dayım erkekKiz oldugunu ogrenip erkek cikan mi var takip edemedim???
Bende de oluyor özelllikle demir ilacını içince.Kızlar size de sormuş olayım. Bazen karnım böyle taş gibi oluyor. Özellikle ayaktayken göğüs kafesinin hemen altı böyle taş gibi. Bu kasılma mı yoksa başka bir şeymi
Canım aksatma çok önemliAnladım çok sağ ol . Vitaminleri kullanmaya başladım pek önemsemiyordum ama düzenli kullanmak gerekiyor
Sen yinede o sitelere bakma canım, bebeğin üzerine ağırlımızın çökmesi bence iyi değilValla canım birkaç sitede arastirdim altıncı aya kadar pozisyon önemli değil. Ondan sonra zaten karın büyüdüğü için isteseniz de sırtüstü ya da yüzüstü uzanamazsiniz diyor.
Hurma yenilmemesi gerekiyor diye bise yok canm. Yiyebilirsin. Tutup bı kilo hurma yemicen zaten 2 tane ye nefsin ölsün bende yiyorumkızlar züber ürünleri yiyen var mı hurma yenilmemesi gerekiyormuş ya benm canım çok çekiyor hem de sağlıklı bir şey olur mu yesem acaba
Sağ taraf biraz riskli canm kasik yada üşütme olmadigini düşünüyorsan git mutlaka çünkü apandisit olabilirSagol canım
Büşra sen hiç ağrı kesici aldınmı daha önce ya aklıma takıldı
1 ay önce gittiğim doktor vermişti ama o zaman bile kullanmamıştım
Yasak değil canım hurma faydalı bile doğumu kolaylastirir düzenli fazla yemedeİlk defa duyuyorumNeden hurma yasak?
İyi akşamlarHerkese iyi akşamlarsize bir sorum olacak hamilelikte b12 düşüklüğü için dodex kullanan oldu mu aranızda acaba? B12m çok düşük geldi 110, haftada bir dodex iğne önerdi doktorum
Teşekkür ederimDoppler cihazıyla kalp atışını dinliyorlar canm 16. Haftadan itibaren duyuluyor ama cihaza göre 18 den önce gelme diyorlar genel olarak duyamayiz gebe korkmasin boş uere diue
Benim kanama problemim var ya genetik bir rahatsızlık o yüzden riskli gebelik takibimi yapıyor ama ben normal doktora da gidiyorumBen daha detaylı için randevu almadım
Niye riskli gebelik olarak takip ediliyorsun
Kasıgım değildi canım 2 saat sürdü sonra geçti allahtan sanırım üşüttüm gece cam açık yatmıştım üşüdüğüm içinde uyanmıştım ondan oldu galiba ama yarın doktora söyliycem yineSağ taraf biraz riskli canm kasik yada üşütme olmadigini düşünüyorsan git mutlaka çünkü apandisit olabilir
bilmiyorum hala.Bende kendi kendime kuruluyorum, önüme gelene atarlanıyorum içimden.bide aşırı unutkan oldum. Hani elimdeki telefonu aramak bile hafif kalır unutkanlıklarım arasında
Senin bebiş erkek miydi canım
Gunaydin Bende senin gibi oldum doktor dun kafami karistirdi net birsey demedi dunden beri kuruyorum kafamda 23 haziranda gitcem bidaha bakalim farkli yere burda cihaz cok kotuydubilmiyorum hala.doktor cumartesi özel kliniğine çağırdı uzun uzun bakarız diye, pazarda babalar günü pazar sata göre 20 haftalık olacağız ve sıpamdan hala ses y
Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.İlk defa duyuyorumNeden hurma yasak?
doktorla görüştüm eğer kasık ağrıların seni rahatsız edecek kadar değilse gelmene gerek yok dedi gitmedim bende 14 kadar da tansiyon normalmiş ben düşük tansiyonlu olduğum için etkiledi sanırımGeçmiş olsun canım böyle anlarda kendi kendimizi korkutuyoruz ama bebeğin tabiki iyi ve sağlıklı sakin endişe etme.gorus gününe normalde kaç gün var ki.kasiktaki ağrılar sanırım büyüme atakları yine çünkü bugün gün boyu beni de zorladı. İnşallah tansiyonun bir daha böyle bişey yapmaz.
o kadar yiyorum 2 , 3 tane çok canım çekerseHurma yenilmemesi gerekiyor diye bise yok canm. Yiyebilirsin. Tutup bı kilo hurma yemicen zaten 2 tane ye nefsin ölsün bende yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?