2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gunaydin Bende senin gibi oldum doktor dun kafami karistirdi net birsey demedi dunden beri kuruyorum kafamda 23 haziranda gitcem bidaha bakalim farkli yere burda cihaz cok kotuydu
Günaydın, bi doktor bana %100 kız dedi diğer iki doktor da erkek hayır 20 haftalık bebek yani bu kadar zor mu cidden anlamaması.

Günaydın, bi doktor bana %100 kız dedi diğer iki doktor da erkek hayır 20 haftalık bebek yani bu kadar zor mu cidden anlamaması.
Cok kotu bi durum gercekten ben sordugumda biz kiz mi diye bakmayiz bacak arasi bossa kiz deriz dedi kizin ki kahve cekirdegine benziyo dedi bu haftalarda karisir falan benim kafa kazan oldu bacak arasinda birsey goremedim dedi en son

doktorla görüştüm eğer kasık ağrıların seni rahatsız edecek kadar değilse gelmene gerek yok dedi gitmedim bende 14 kadar da tansiyon normalmiş ben düşük tansiyonlu olduğum için etkiledi sanırım
Çok geçmiş olsun bilmediğimiz bir durumun içindeyiz endişelenmek çok normal

Bu durum bizim sülalede çok olan bişey ya bende o yüzden cinsiyeti kafama takıyorum.
İki teyzemde kız hazırlıgı yaptılar ikiside doğumde ögrendi erkek oldugunu.

Kızlar bebek arabası olarak nuna pepp araba ile nuna pipa puseti aldım. pusetin kendi güneşliği var üzerini örttüğümün koruyucunun içinden ek olarak çıkıyor. Arabanın ve pusetin kumaş kısımları tamamen çıkıyor ve yıkanabiliyor. Puset ayrı bir aparatla arabaya takılıyor. Katlandığında dikdörtgen yassı bir hal alıyor ve her yere rahatça sığıyor. Puseti ve arabayı letgodan iki ayrı satıcıdan aldım. Nasıl bir araba alacağıma emin olamadığım için sıfır almak istemedim. Sizce doğru bir karar mı verdim?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-06-13 at 13.21.12.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 67
  • WhatsApp Image 2022-06-13 at 19.34.14.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 67

Bence doğru bir karar vermişsin. Ben de yengemden alacağım. Ben şu an sadece bir baston tip alacağım

Bu durum bizim sülalede çok olan bişey ya bende o yüzden cinsiyeti kafama takıyorum.
İki teyzemde kız hazırlıgı yaptılar ikiside doğumde ögrendi erkek oldugunu.
Nasıl yaa teyzenin hangi yıllarda doğum yaptı acaba. Yani yeni mi? Ben de endişelendim şimdi

Bence doğru bir karar vermişsin. Ben de yengemden alacağım. Ben şu an sadece bir baston tip alacağım
Biraz da çocuğa göre şekilleneceğiz belki yürüdükten sonra hiç binmek istemez isterse de biraz daha portatif bir baston alabilirim ben de. Nuna'nin malzeme kalitesini seviyorum 100 kg a taşıyabiliyormuş denenmiş. Aynı markanın ana kucağını da almıştım. O da çok sağlam.

Ben bu araçların sadece teker kısımlarını sevemiyorum. Diğer türlü çok kullanışlı

İyi yapmissiniz bende letgodan kucuk tahta besiklere bakiyorum oyun parku ve bebek arabasi teyzelerdrn gelcek ev iki katli oldugu icin salonda da olmasi iyi olur diye bakuniyorum

Ben bu araçların sadece teker kısımlarını sevemiyorum. Diğer türlü çok kullanışlı
Sürüş bakımından bayağı kolay geldi bana çok yer kaplıyormuş gibi duruyor tekerlekleri ama katlayınca yassı oluyor. Tatile giderken valizin üzerine bile rahatça koyulabilir bagajda :)

İyi yapmissiniz bende letgodan kucuk tahta besiklere bakiyorum oyun parku ve bebek arabasi teyzelerdrn gelcek ev iki katli oldugu icin salonda da olmasi iyi olur diye bakuniyorum
Ya bu ürünler geçici süreliğine kullanılacağı için dönüşümlü kullanılması taraftarıyım aslında biraz tüketim çılgınlığının da önüne geçmiş oluruz böylece :) puset mesela maksimum 6 ay kullanılıyor sonra ev kalabalığı :) güzel sağlam ürünler çıkıyor bulursunuz bence letgoda

Sürüş bakımından bayağı kolay geldi bana çok yer kaplıyormuş gibi duruyor tekerlekleri ama katlayınca yassı oluyor. Tatile giderken valizin üzerine bile rahatça koyulabilir bagajda :)
O halde gönül rahatlığı ile alına bilir. Benim içinde de sürüş kolaylığı ve taşıması kolay olması lazım. Aşırı gezginiz o yüzden küçük portatif bişey alıcam aklımda olsun benim de.

Biz de aynı şekilde yatağı bile park yatak aldım tatile vs. götüreceğim. Tabi minnoşa bir de kamp yatağı almam lazım :) Var mı tavsiyeleriniz?

Kızlar bugün bezmialeme gittim ultrasonu aşırı kötüydü bebeği secemedim bile erkeğe benziyor dedi bu doktorda ama pipisi var falan demedi detaylida net öğrenirsiniz dedi kafam karıştı

Kızlar bugün bezmialeme gittim ultrasonu aşırı kötüydü bebeği secemedim bile erkeğe benziyor dedi bu doktorda ama pipisi var falan demedi detaylida net öğrenirsiniz dedi kafam karıştı
Artık özel hasteneler bile ultrason cihazı yenilemiyor. Hesap makinesi gibi görüntüleri var. Biz bebeğin parmaklarını dahi saydık ultrasonda nasıl cinsiyet söyleyemiyorlar hala şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…