2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çok güzel kullanışlı görünüyor letgo dan almakla da iyi etmişsin kaliteli şeyler ateş pahası artık.. biz de pusetli hafif bir travel sistem aldık kolay katlansın bagaja sığsın diye e bebek markası joie.. bu markayı bilmiyordum acele etmişiz diye düşündüm şimdi :)

joie de iyidir iyi yapmışsınız. bu port bebe kısmı olan travel sistemler çok yer kaplıyor joieninki farklı o da kullanışlı gibi.

Kesinlikle hak veriyorum bende begendiklerimi favoriledim beklemedeyim

Günaydın, bi doktor bana %100 kız dedi diğer iki doktor da erkek hayır 20 haftalık bebek yani bu kadar zor mu cidden anlamaması.
Nursu sen ilk haftalarinda baya bi ödeme yapmıştın testler için yanlış hatirlamiyorsam fetal dna yapılmadı mi sana yapıldıysa orada kesin cinsiyet çıkıyor yapılmadıysa da 20. Haftada belli olmaması çok zor cihaz falan mi kotu acaba ya da bebek mi göstermiyor

Nasıl yaa teyzenin hangi yıllarda doğum yaptı acaba. Yani yeni mi? Ben de endişelendim şimdi
Küçük teyzem 7 yıl önce doğum yaptım
Diğer teyzem 15 yıl önce
Hatta onlar bendede böyle bişey yaşanıcagını düşünüyolar üçüde kız diye

Merhaba kızlar bende bunlardan aldım . Hepsi de gayet uygun fiyatlıydı :) düşünen varsa bebek arabası acaip hafif ve güzel. Park beşik anne yanı oluyor oda hafif istediğiniz yere çekebilirsiniz tekerlekleri var. Puset direk araba için aldık

Hepsini civilden aldık. E bebek acaip pahalı
Park beşik kanz 1,500₺
Puset Kraft 599₺
Bebek arabası Kraft a9 plus 3.200₺

Eklentiler

• 24C3E562-FFF4-49AF-A2C2-F16543844380.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 84
  • 8713A410-2F94-4762-B851-F4A5DBC4F065.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 0B64C7DA-FEF2-444E-9FD4-73495B655711.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Oyyyy hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüsün. Erkek bebişler çoğalıyo forumda
Amin canım inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
17+3 200 gr olmuş paşam

Eklentiler

• 4E49C186-D37F-405B-BB5C-09E27E1D4754.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 86
Ben olacağım iki hafta sonra normalde bebeğin hareketleri başladığında yapılıyormuş ama ben garanti olsun diye 20+0 da gideceğim :)
Evet ilk gebelikte 20. Haftadan sonra bebek hareketleri hissediliyormuş.Bende tam 20.haftamda olacağım.
Sag koldanmi sol koldanmi olmayı düşünüyorsun

kızlar bişey sorucam, izmirde çınarlı, egepol ya da özel sağlık hast. doğum ücretlerini bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…