çok güzel kullanışlı görünüyor letgo dan almakla da iyi etmişsin kaliteli şeyler ateş pahası artık.. biz de pusetli hafif bir travel sistem aldık kolay katlansın bagaja sığsın diye e bebek markası joie.. bu markayı bilmiyordum acele etmişiz diye düşündüm şimdi :)Kızlar bebek arabası olarak nuna pepp araba ile nuna pipa puseti aldım. pusetin kendi güneşliği var üzerini örttüğümün koruyucunun içinden ek olarak çıkıyor. Arabanın ve pusetin kumaş kısımları tamamen çıkıyor ve yıkanabiliyor. Puset ayrı bir aparatla arabaya takılıyor. Katlandığında dikdörtgen yassı bir hal alıyor ve her yere rahatça sığıyor. Puseti ve arabayı letgodan iki ayrı satıcıdan aldım. Nasıl bir araba alacağıma emin olamadığım için sıfır almak istemedim. Sizce doğru bir karar mı verdim?
joie de iyidir iyi yapmışsınız. bu port bebe kısmı olan travel sistemler çok yer kaplıyor joieninki farklı o da kullanışlı gibi.çok güzel kullanışlı görünüyor letgo dan almakla da iyi etmişsin kaliteli şeyler ateş pahası artık.. biz de pusetli hafif bir travel sistem aldık kolay katlansın bagaja sığsın diye e bebek markası joie.. bu markayı bilmiyordum acele etmişiz diye düşündüm şimdi :)
Kesinlikle hak veriyorum bende begendiklerimi favoriledim beklemedeyimYa bu ürünler geçici süreliğine kullanılacağı için dönüşümlü kullanılması taraftarıyım aslında biraz tüketim çılgınlığının da önüne geçmiş oluruz böylece :) puset mesela maksimum 6 ay kullanılıyor sonra ev kalabalığı :) güzel sağlam ürünler çıkıyor bulursunuz bence letgoda
Nursu sen ilk haftalarinda baya bi ödeme yapmıştın testler için yanlış hatirlamiyorsam fetal dna yapılmadı mi sana yapıldıysa orada kesin cinsiyet çıkıyor yapılmadıysa da 20. Haftada belli olmaması çok zor cihaz falan mi kotu acaba ya da bebek mi göstermiyorGünaydın, bi doktor bana %100 kız dedi diğer iki doktor da erkekhayır 20 haftalık bebek yani bu kadar zor mu cidden anlamaması.
Küçük teyzem 7 yıl önce doğum yaptımNasıl yaa teyzenin hangi yıllarda doğum yaptı acaba. Yani yeni mi? Ben de endişelendim şimdi
Hala kanama devam ediyor muBenim kanama problemim var ya genetik bir rahatsızlık o yüzden riskli gebelik takibimi yapıyor ama ben normal doktora da gidiyorum
kız kız o baksana hala göstermemiş benim kızda 20. Haftasında göstermişti :)Günaydın, bi doktor bana %100 kız dedi diğer iki doktor da erkekhayır 20 haftalık bebek yani bu kadar zor mu cidden anlamaması.
Oyyyy hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüsün. Erkek bebişler çoğalıyo forumdaPapatyamelo canım cinsiyetimiz erkek kesinleşti :)
Tatlım tetanoz aşısı olacakmısınPapatyamelo canım cinsiyetimiz erkek kesinleşti :)
Amin canım inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahOyyyy hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüsün. Erkek bebişler çoğalıyo forumda
Ben olacağım iki hafta sonra normalde bebeğin hareketleri başladığında yapılıyormuş ama ben garanti olsun diye 20+0 da gideceğim :)Tetanoz aşısı olan ve olacak olanlar varmı
Valla canım ilk gebeliğimde olmuştum ama şuan hiç bilmiyorum . Doktorumda birsey demediTatlım tetanoz aşısı olacakmısın
Evet ilk gebelikte 20. Haftadan sonra bebek hareketleri hissediliyormuş.Bende tam 20.haftamda olacağım.Ben olacağım iki hafta sonra normalde bebeğin hareketleri başladığında yapılıyormuş ama ben garanti olsun diye 20+0 da gideceğim :)
Kaçıncı haftada olmuştun hatırlıyormusun tatlım.Valla canım ilk gebeliğimde olmuştum ama şuan hiç bilmiyorum . Doktorumda birsey demedi
Sağlık ocağından çağırdılar tetanoz için , 20.haftada. Kendi doktoruma sordum oda yaptır dedi.Tetanoz aşısı olan ve olacak olanlar varmı
O yumuk gözlerini yerim sağlıkla gelsin miniş. Benimki de 17+3 194 gr di aynı gidiyoruz :)Amin canım inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
17+3 200 gr olmuş paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?