2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hiç korkma tatlım hissetmiyorsun bile ilk gebeliğimde ben herşeyden korkuyordum hatta sezeryana ağlayarak girdim gülerek çıktım
Ben hayırlısıyla normal doğum düşünüyorum herşey yolunda giderse aşıdan korkumda Ben sol tarafıma yatıyorum solmu sağami yapılıyor onuda bilmiyorum sol koluma yaparsa soluma yatamamaktan bu sefer bebeğe oksijen gitmeyecek diye kuruntular peşimi bırakmaz

Multivitamin olarak Ocean Mummy kullanıyorum. D vitamini eksikliği var diye Ocean D3K2 kulannıyorum. Kramplar erken başladığı için Ocean Extramag kullanıyorum bir de demir başlattı doktor. Gynoferon kullanıyorum :)
Ben multivitamin zor içiyorum her içtiğimde midem alt üst oluyor ama mecbur içmek zorundayım, ilaç kullanamıyorum kime sorsam iyi bir multivaminmiş öyle dedi mecbur içiyorum. Yoksa ilk gebeliğimde hiç ilaç kullanmadım bir tek doğumdan sonra kan sulandırıcı verdiler sıvı şekilde onu kullanmıştım.

18+2 e olacağım ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyor bebek . Bende olmayı düşünüyorum
İşte bendede 2 gün geri 19.haftadan kafam karışmasın diye tam 20.de olacağım doktorun sağlık çizelgesindede 20-22. Hafta yazıyor.
Aslında hiç içimden gelmiyor .
Keşke bu aşıları doğum öncesi yaptırsaydım

Ben hiçbirinin tadını almıyorum yutuyorum gidiyor. Bir demir ilacının dışı drajeli o da tatlı tatlı geliyor :)

İster istemez sezeryandan korkuyorum canım. Rabbim inş kolay doğum nasip etsin herkese

İçini ferah tut herşey güzel olucak. Kafaya taka taka kendimizi de hasta ediyoruz kendimden biliyrum. İlk gebeliğimde 3 ay hastane de yattım 35 haftalık 3kg dığum yaptım. Her doktor bana başka birsey dedi psikolojim bozulmuştu ama bebeğim dünyaya sağlıklı bir şekilde geldi :) o yüzden içini ferah tut

Bende aynen, ameliyat her zaman risk barındırıyor. Aşı olcam günü geldiğinde

Sağlık ocağında 18den sonra yapıyoruz dedi ama net bir bilgim yok . Aşılar insanın kafasını karıştırıyor . Dün penisilin oldum bugün hala ağrısı geçmedi gece boyu dondum durdum

Birde detaylı ultrason var daha o daha heyecanlı tansiyonum hep yüksek çıkıyor bu heyecandan
3.jinekologum bu son dedim

İster istemez sezeryandan korkuyorum canım. Rabbim inş kolay doğum nasip etsin herkese
bu bebiş buraya girdi de nasıl çıkacak diye bazen endişeleniyorum. Allah izin verirse her şey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum. Yarın hamile pilatesine başlayacağım son aylara doğru da doula desteği alacağım.

Sağlık ocağında 18den sonra yapıyoruz dedi ama net bir bilgim yok . Aşılar insanın kafasını karıştırıyor . Dün penisilin oldum bugün hala ağrısı geçmedi gece boyu dondum durdum
Geçmiş olsun
Bana gel şimdi vurim dedi tansiyonum için gitmiştim. Bende doktorum 20.haftada vurul dedi dedim .Hazır bulunuyor ellerinde ne zaman gelirsen vururum dedi

Geçmiş olsun
Bana gel şimdi vurim dedi tansiyonum için gitmiştim. Bende doktorum 20.haftada vurul dedi dedim .Hazır bulunuyor ellerinde ne zaman gelirsen vururum dedi
Teşekkür ederim. İnşallah bu günler geçer sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı

Memlekete dönünce bende gireceğim detaylıya şimdiden heyecan yapıyorum aaa neden doktor değiştirdin ki canım
Çok elhamlı pinpirikliyim tatlım.
İlk iki doktorum bayandı bu erkek dedi yazdığım tarih dışında gelmeyeceksin 10 güne bir gidiyordum biraz kızılması gerekti kendime geldim sayılır ama şimdide yeni kuruntular ekleniyor aşı olunca birsey olacak korkusu felan gebelik ayrı bir heyecan çılgınlık yeme içme aşerme hormonu bana etki etmiyor bu kuruntular beni yedi bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…