Ben hayırlısıyla normal doğum düşünüyorum herşey yolunda giderse aşıdan korkumda Ben sol tarafıma yatıyorum solmu sağami yapılıyor onuda bilmiyorumHiç korkma tatlım hissetmiyorsun bileilk gebeliğimde ben herşeyden korkuyordum hatta sezeryana ağlayarak girdim gülerek çıktım
Ben multivitamin zor içiyorum her içtiğimde midem alt üst oluyor ama mecbur içmek zorundayım, ilaç kullanamıyorumMultivitamin olarak Ocean Mummy kullanıyorum. D vitamini eksikliği var diye Ocean D3K2 kulannıyorum. Kramplar erken başladığı için Ocean Extramag kullanıyorum bir de demir başlattı doktor. Gynoferon kullanıyorum :)
İşte bendede 2 gün geri 19.haftadan kafam karışmasın diye tam 20.de olacağım doktorun sağlık çizelgesindede 20-22. Hafta yazıyor.18+2 e olacağım ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyor bebek . Bende olmayı düşünüyorum
Ben hiçbirinin tadını almıyorum yutuyorum gidiyor. Bir demir ilacının dışı drajeli o da tatlı tatlı geliyor :)Ben multivitamin zor içiyorum her içtiğimde midem alt üst oluyor ama mecbur içmek zorundayım, ilaç kullanamıyorumkime sorsam iyi bir multivaminmiş öyle dedi mecbur içiyorum. Yoksa ilk gebeliğimde hiç ilaç kullanmadım bir tek doğumdan sonra kan sulandırıcı verdiler sıvı şekilde onu kullanmıştım.
İster istemez sezeryandan korkuyorum canım. Rabbim inş kolay doğum nasip etsin herkeseBenim mecburi sezeryan olmuştu canım . Ameliyat masasına kendim yattık sonda ile hatta iğne olduğunda ayaklarımı hissetmedim kendim kaldırdım ameliyat masasına kendim koydum ayaklarımı kimseye elletmedim. İğne vurulurken kendini hiç sıkma acımıyor bile . :) şimdi bir daha sezeryan olucak aslında 8 yıl oldu dığum yapalı normal yapabilirim ama bulunduğumuz yerde özel hastane yok Aksaray’da yapacağım mecbur sezeryan olucak. Devlet hastanesin de kadın dığum acil bölümü yok
İçini ferah tut herşey güzel olucak. Kafaya taka taka kendimizi de hasta ediyoruz kendimden biliyrum. İlk gebeliğimde 3 ay hastane de yattım 35 haftalık 3kg dığum yaptım. Her doktor bana başka birsey dedi psikolojim bozulmuştu ama bebeğim dünyaya sağlıklı bir şekilde geldi :) o yüzden içini ferah tutBen hayırlısıyla normal doğum düşünüyorum herşey yolunda giderse aşıdan korkumda Ben sol tarafıma yatıyorum solmu sağami yapılıyor onuda bilmiyorumsol koluma yaparsa soluma yatamamaktan bu sefer bebeğe oksijen gitmeyecek diye kuruntular peşimi bırakmaz
Bende aynen, ameliyat her zaman risk barındırıyor. Aşı olcam günü geldiğindeKuzu tam 20.haftandami oluyorsun .
Bazı doktorlar olun diyormuş bazıları olmayın benim doktorum ol dedi .Ben korktuğum için kararsızım. Ameliyathane aletleri steril olmayabiliyormuş bebeği riske atmamak adına olacağım.
Sağlık ocağında 18den sonra yapıyoruz dedi ama net bir bilgim yok . Aşılar insanın kafasını karıştırıyor . Dün penisilin oldum bugün hala ağrısı geçmedi gece boyu dondum durdumİşte bendede 2 gün geri 19.haftadan kafam karışmasın diye tam 20.de olacağım doktorun sağlık çizelgesindede 20-22. Hafta yazıyor.
Aslında hiç içimden gelmiyor .
Keşke bu aşıları doğum öncesi yaptırsaydım
Birde detaylı ultrason var daha o daha heyecanlıİçini ferah tut herşey güzel olucak. Kafaya taka taka kendimizi de hasta ediyoruz kendimden biliyrum. İlk gebeliğimde 3 ay hastane de yattım 35 haftalık 3kg dığum yaptım. Her doktor bana başka birsey dedi psikolojim bozulmuştu ama bebeğim dünyaya sağlıklı bir şekilde geldi :) o yüzden içini ferah tut
Seninde 2 hafta sonra sanırım tatlımBende aynen, ameliyat her zaman risk barındırıyor. Aşı olcam günü geldiğinde
bu bebiş buraya girdi de nasıl çıkacak diye bazen endişeleniyorum. Allah izin verirse her şey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum. Yarın hamile pilatesine başlayacağım son aylara doğru da doula desteği alacağım.İster istemez sezeryandan korkuyorum canım. Rabbim inş kolay doğum nasip etsin herkese
Geçmiş olsunSağlık ocağında 18den sonra yapıyoruz dedi ama net bir bilgim yok . Aşılar insanın kafasını karıştırıyor . Dün penisilin oldum bugün hala ağrısı geçmedi gece boyu dondum durdum
Amin canım. Bende hiç istemiyorum ama mecbur sezeryan yineİster istemez sezeryandan korkuyorum canım. Rabbim inş kolay doğum nasip etsin herkese
Teşekkür ederim. İnşallah bu günler geçer sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızıGeçmiş olsun
Bana gel şimdi vurim dedi tansiyonum için gitmiştim. Bende doktorum 20.haftada vurul dedi dedim .Hazır bulunuyor ellerinde ne zaman gelirsen vururum dedi
Memlekete dönünce bende gireceğim detaylıya şimdiden heyecan yapıyorumBirde detaylı ultrason var daha o daha heyecanlıtansiyonum hep yüksek çıkıyor bu heyecandan
3.jinekologum bu son dedim
Evet tatlım 2 hafta sonra sağlık ocağında yaptırıım .Evet sağ sol farketmiyorSeninde 2 hafta sonra sanırım tatlım
Aşının sağ sol kol farketmez sanırım
Hayırlısıyla inşAllahTeşekkür ederim. İnşallah bu günler geçer sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
Ayyy benimde 30 Haziranda detaylı ultrasonum var....Memlekete dönünce bende gireceğim detaylıya şimdiden heyecan yapıyorumaaa neden doktor değiştirdin ki canım
Çok elhamlı pinpirikliyim tatlım.Memlekete dönünce bende gireceğim detaylıya şimdiden heyecan yapıyorumaaa neden doktor değiştirdin ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?