Hepsini tam doz yaptirmissan gerek duymaz kuzuValla canım ilk gebeliğimde olmuştum ama şuan hiç bilmiyorum . Doktorumda birsey demedi
Hiç bilmiyorum ki farkı nedir doktoruma danışmam lazım.Evet ilk gebelikte 20. Haftadan sonra bebek hareketleri hissediliyormuş.Bende tam 20.haftamda olacağım.
Sag koldanmi sol koldanmi olmayı düşünüyorsun
ya beni sağlık ocağından da aramadılar, doktorum da bişey söylemedi neden acabaSağlık ocağından çağırdılar tetanoz için , 20.haftada. Kendi doktoruma sordum oda yaptır dedi.
Hiç hatırlamıyorum canım . 8 sene oldu hepsini unuttumKaçıncı haftada olmuştun hatırlıyormusun tatlım.
İlk gebeliğinmiSağlık ocağından çağırdılar tetanoz için , 20.haftada. Kendi doktoruma sordum oda yaptır dedi.
İnşallah canım inşallahO yumuk gözlerini yerim sağlıkla gelsin miniş. Benimki de 17+3 194 gr di aynı gidiyoruz :)
Evet ilk gebeliğim. Son 5 yılda yaptırmadığım için gebelikte isteniyorİlk gebeliğinmi
Hepsini yaptırmıştım o zaman karnemi bulamıyorum aşı karnesi vermişlerdi bana taşınma vs olurken kaybetmişim.Hepsini tam doz yaptirmissan gerek duymaz kuzu
3 doz
İlkini vurulduktan 1 ay sonra 2. 2.dende 6 ay sonra 3.dozmus oda emzirmeye denk geliyor
Erkekler biraz daha hızlı gelişiyor maşallah de :)İnşallah canım inşallahbenim oğlan 1 hafta önden gidiyor bende anlamadım normalde 16. Hafta da olmak gerekiyordu benim
Aşıdan azıcık korkuyorumHiç hatırlamıyorum canım . 8 sene oldu hepsini unuttumşuan memleketteyiz evimize döndüğümüz de direk doktorum ile iletişime geçeceğim soracağım bakalım o da 20. Haftaya denk geliyor hep detaylı ultrason içinde gün alacağı. Ben bebeği hissediyorum hareketlerini sanırım 2. Gebelik olduğu için birde çok zayıftım onun etkisi olabilir.
Dilimi ısırıyorum canım. Maşallah kuzucukların hepsineErkekler biraz daha hızlı gelişiyor maşallah de :)
Hiç korkma tatlım hissetmiyorsun bileAşıdan azıcık korkuyorumbirde daha hareketlerini daha hissetmeye başlamayınca ama ameliyat sırası olası mikrop kapar felan ondanda korkuyorum korka korka olacağım sanırım
sezeryanda en çok belden uyuşturucu iğne yapılııyormuş ya ondan tırsıyorum ya omirilğe bişi olursa diye. Bide ıkınmaları hissediyormuşsun o korkutuyor beni .Normal doğum istiyorum ama bakalım süreç nasıl olcak..Hiç korkma tatlım hissetmiyorsun bileilk gebeliğimde ben herşeyden korkuyordum hatta sezeryana ağlayarak girdim gülerek çıktım
Ben 24unde olacağım olmamamız mi gerekiyorTetanoz aşısı olan ve olacak olanlar varmı
Benim mecburi sezeryan olmuştu canım . Ameliyat masasına kendim yattık sonda ile hatta iğne olduğunda ayaklarımı hissetmedim kendim kaldırdım ameliyat masasına kendim koydum ayaklarımı kimseye elletmedim. İğne vurulurken kendini hiç sıkma acımıyor bile . :) şimdi bir daha sezeryan olucak aslında 8 yıl oldu dığum yapalı normal yapabilirim ama bulunduğumuz yerde özel hastane yok Aksaray’da yapacağım mecbur sezeryan olucak. Devlet hastanesin de kadın dığum acil bölümü yoksezeryanda en çok belden uyuşturucu iğne yapılııyormuş ya ondan tırsıyorum ya omirilğe bişi olursa diye. Bide ıkınmaları hissediyormuşsun o korkutuyor beni .Normal doğum istiyorum ama bakalım süreç nasıl olcak..
Multivitamin olarak Ocean Mummy kullanıyorum. D vitamini eksikliği var diye Ocean D3K2 kulannıyorum. Kramplar erken başladığı için Ocean Extramag kullanıyorum bir de demir başlattı doktor. Gynoferon kullanıyorum :)Dilimi ısırıyorum canım. Maşallah kuzucukların hepsinevitamin olarak ne kullanıyorsun bana doktorum prenelac verdi
Kuzu tam 20.haftandami oluyorsun .Ben 24unde olacağım olmamamız mi gerekiyor
18+2 e olacağım ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyor bebek . Bende olmayı düşünüyorumKuzu tam 20.haftandami oluyorsun .
Bazı doktorlar olun diyormuş bazıları olmayın benim doktorum ol dedi .Ben korktuğum için kararsızım. Ameliyathane aletleri steril olmayabiliyormuş bebeği riske atmamak adına olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?